mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evet beyler yazın babamla insaata baslıyoruz. oncelikle maddi olarak zemin icin almamız gereken cimento vs malzemeler ne kadara patlar.alan olarak 300m2 lik bi arsa...bu konu ile bilgisi olan arkadslar var ise su konu uzerinde konusalım detaylı olarak.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben inşaat mühendisliği 4. sınıftayım. ama bu işi ücretli yapıyoruz :P[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 euhehe..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehe ne guzel.dur bakalım senden yardım alcaz gibime gelio.ben simdi carrefoura malzeme bakmaya gdiyorum.sana soracagim seyler olcak fistan :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 babam yazlığa pek yazlıkta denemez ama bizim güvercinler ve köpekler ve kanaryalar ve balıkların bulunduğu ev :P i yaparken baya bi para harcamıştı[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla bilemiyorum.[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 babam inşaat mühendisi bütün fiyat işlerini bilir gelsin sorarım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Wala bu konu dün gece benimde çok aklımı yedi =) Bi yandan uyumaya çalışırken bi yandan da aklımdan hesaplar yapıp durdum bitek bir binanın nekadara malolacağının altından kalkamadım onu öğrenirsem baya karlı bi iş şu müteahitlik işi =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ama kat kat olucağı kaplaması sıvası oda sayısı asansör olucakmı merdiven kaç tane gibi bisürü etken var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla babam müteahhit ama çoook uzakta, o yüsden yardım edemiyeceim (o zaman niye yasdın die soracak olursanız saolun ben de iiyim :))[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 durun bilirkişi geldi. sor bakalım ustam ne sorcaksan.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehe yeni geldim bende gittim malzemelere falan baktım. :P 325 metrekare alanımız var.arsa belediye tarafından imar durumu onaylanmıs bi yer.hic bir puruz yok yani bu konuda. simdi oncellikle belediye den projeyi cıkartmak,cizimi ve diger masraflar ne kadar bize patlayacktır?[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu alana gore ne kadar bi zemin lazımdır mesela bizim dusundugumuz 3 kat olsun.en alt dukkan olarak planladık.iki kat ustune oalcak.e dogal olarak da merdiven falan :P ustunkoru solyıım dedim daha bunların detayları falan da vardır.bunları ogrenmem lazım zaten.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oha bu iş böyle olurmu be. -biraz param var bari inşaat yapayım.e bimiyorum.olsun sora sora öğreniriz.herkes bilerek mi yapıyo.hiç bişi olmazsa forumlarda sorarız.ordan girdik mi bi plan falan cizeriz karakalem.bize mukavemet hesaparını yapacak adamda bunulur.ooh[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 veli göçer'de iş hayatına öyle baslamıstı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Apache, 27 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki: veli göçer'de iş hayatına öyle baslamıstı soyadım göçer olsa hayatta inşaat işine girmezdim:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ahahahaa yarıldım :-)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Mayıs 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 .. statik dersine başlıyoruz o zaman yarın.[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Craven, 27 Mayıs 2004 21:56 tarihinde demiş ki: soyadım göçer olsa hayatta inşaat işine girmezdim:) şaka maka adam soyadıyla çelişebiliecek en ilginç işe bulaşmış...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Çiğdem adında bi jinekolog vardı soyadını yazmiyim şimdik birtakım mizah sitelerinde tabelasının fotoğraflarını görmüştük zamanında hatırlayan hatırlar. Bir soyada bukadar yakışacak bi meslek daha seçilemezdi =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hahaha konu iice sapıtmıs.tabiki direk burdan insaat olursa ne hayır sadece hazırlıklara az da olsa bilgilenlim diye topic acmıstım tabi dagılmıs konu bakıyorum :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kaç katlı olcak :D[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu arada Göçer İnşaat , sizde kullanın , depremle yaşayın :PPpppPppPP[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ayarlamaktan cok bi fiyat belirlemesi lazım.dedigim gibi alan su olculerde ve bunun ne kadarına zemin olarak baslayabiliriz.neyin ne kadar tutacagi hakkında kabataslak bir bilgi lazım bize.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bitirince haber verde sigortaliim orayı ben ehuehue inşaat sigortalarımızda mevcuttur :)[signature][hline]Ailenizin Sigortacısı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar