Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insaat..

mutos

Öne çıkan mesajlar

evet beyler yazın babamla insaata baslıyoruz.
oncelikle maddi olarak zemin icin almamız gereken cimento vs malzemeler ne kadara patlar.alan olarak 300m2 lik bi arsa...bu konu ile bilgisi olan arkadslar var ise su konu uzerinde konusalım detaylı olarak.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

babam yazlığa pek yazlıkta denemez ama bizim güvercinler ve köpekler ve kanaryalar ve balıkların bulunduğu ev :P i yaparken baya bi para harcamıştı[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

babam inşaat mühendisi bütün fiyat işlerini bilir gelsin sorarım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Wala bu konu dün gece benimde çok aklımı yedi =)
Bi yandan uyumaya çalışırken bi yandan da aklımdan hesaplar yapıp durdum bitek bir binanın nekadara malolacağının altından kalkamadım onu öğrenirsem baya karlı bi iş şu müteahitlik işi =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

walla babam müteahhit ama çoook uzakta, o yüsden yardım edemiyeceim (o zaman niye yasdın die soracak olursanız saolun ben de iiyim :))[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

hehe yeni geldim bende gittim malzemelere falan baktım. :P

325 metrekare alanımız var.arsa belediye tarafından imar durumu onaylanmıs bi yer.hic bir puruz yok yani bu konuda.

simdi oncellikle belediye den projeyi cıkartmak,cizimi ve diger masraflar ne kadar bize patlayacktır?[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

bu alana gore ne kadar bi zemin lazımdır mesela
bizim dusundugumuz 3 kat olsun.en alt dukkan olarak planladık.iki kat ustune oalcak.e dogal olarak da merdiven falan :P
ustunkoru solyıım dedim daha bunların detayları falan da vardır.bunları ogrenmem lazım zaten.[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

oha bu iş böyle olurmu be.

-biraz param var bari inşaat yapayım.e bimiyorum.olsun sora sora öğreniriz.herkes bilerek mi yapıyo.hiç bişi olmazsa forumlarda sorarız.ordan girdik mi bi plan falan cizeriz karakalem.bize mukavemet hesaparını yapacak adamda bunulur.ooh[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 27 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
veli göçer'de iş hayatına öyle baslamıstı

soyadım göçer olsa hayatta inşaat işine girmezdim:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Çiğdem adında bi jinekolog vardı soyadını yazmiyim şimdik birtakım mizah sitelerinde tabelasının fotoğraflarını görmüştük zamanında hatırlayan hatırlar.

Bir soyada bukadar yakışacak bi meslek daha seçilemezdi =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha konu iice sapıtmıs.tabiki direk burdan insaat olursa ne hayır sadece hazırlıklara az da olsa bilgilenlim diye topic acmıstım tabi dagılmıs konu bakıyorum :P[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

ayarlamaktan cok bi fiyat belirlemesi lazım.dedigim gibi alan su olculerde ve bunun ne kadarına zemin olarak baslayabiliriz.neyin ne kadar tutacagi hakkında kabataslak bir bilgi lazım bize.[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...