BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kayseri feneri geçicek haberiniz yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu bülent korkmaz ciddi ciddi beceriksizin teki şimdiye kadar hep destekliyordum ama son maçlarda gördük ki bu adamdan td olmaz.özelliklede gs gibi bir takımda hiç olmaz.sene sonunda bundan kesinlikle kurtulmamız lazım adam baros u küstürüyor ya şaka gibi.defol git bülent korkmaz yeter en azından 2. lik şansımız var diye seviniyordum adam onuda harcadı ya nonda dururken niye baros u çıkartırsın neden hasan ı alırsın anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bülent için korktuğum en büyük şey eski takım arkadaşlarının etkisinde kalıp onlara objektif davranamamasıydı. Ümit olsun Hasan olsun maalesef bu da oldu işte, puan kaybına da bu sebep oldu zaten son maçta. Bülent değil lemur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar