Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Sahiplenmek İsteyenler

Noahs`Ark

Öne çıkan mesajlar

Sokağımızda 4 yavru kedi doğdu ve anneleri terketti. Sokaktaki çocuklar bakıyor, ben de ilgileniyorum ama annem eve almama izin vermiyor. Yani güvenceleri yok ve korkuyorum onlar için. Çok da tatlılar. Resimleri var yalnız küçültemediğim için koyamadım buraya, isteyenlere gösterebilirim. İlgilenenler pm atsın lütfen çünkü sokakta kalmalarını ya da barınağa gitmelerini hiç istemiyorum. En azından bir görün.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/thumbnails/c10/92a/1c4/775/d66/a1e/28d/322/ead/12a/83_450xNULL.jpg
bu bu bu nasıl bişidir yav
off 1 ay daha ev müsait değil 1 ay sonra olsa böyle şiddetle düşünürdüm de, ev arkadaş mevzularını halletmemiz gerekiyor umarım yuva bulurlar yavrucaklar
Sosyal ağlarda paylaş

tanıdık veya yakınında fln bi veteriner varsa konus eger bırakabiliyosan oraya bi sureligine bırak, orda kalsınlar bırakamıyosanda yine veterinerin aklında bulunsun telefonunu fln ver bişey yap. ben 2 kedimide, farklı veterinerlerden buldum. insanların kedi almak istediklerinde genelde baktıkları yerler veterinerler oluyo cunku ve bu yavrular cok cok tatlı veterinerde fln dururlarsa sahiplendirilme ihtimalleri cok yuksek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...