Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sokağımızda 4 yavru kedi doğdu ve anneleri terketti. Sokaktaki çocuklar bakıyor, ben de ilgileniyorum ama annem eve almama izin vermiyor. Yani güvenceleri yok ve korkuyorum onlar için. Çok da tatlılar. Resimleri var yalnız küçültemediğim için koyamadım buraya, isteyenlere gösterebilirim. İlgilenenler pm atsın lütfen çünkü sokakta kalmalarını ya da barınağa gitmelerini hiç istemiyorum. En azından bir görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 imageshack Burdan küçült bence bi de şehir hangisi onu söylersen daha kolay olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sağol Dartanian. BUnlar kedilerin resimleri. İstabuldayım ben, ayrıntılı konuşmak isteyenler pm atsın lütfen. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oha nası tatlı bişey lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hep böyle kalsalar alırım da büyüyorlar. fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Büyüdümü atacan sokağa en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 biz buyutup satanistlere veriyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/c10/92a/1c4/775/d66/a1e/28d/322/ead/12a/83_450xNULL.jpg bu bu bu nasıl bişidir yav off 1 ay daha ev müsait değil 1 ay sonra olsa böyle şiddetle düşünürdüm de, ev arkadaş mevzularını halletmemiz gerekiyor umarım yuva bulurlar yavrucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bariz yenir lan bunlar =) Çok tatlılar. Eğer patiden alıcı bulamazsan bi veterinere ver o ev bulsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Lütfen soralım etrafımızdaki insanlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mart mahsülü geaaal geaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ay nasıl tatlılar ya. yirimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 tanıdık veya yakınında fln bi veteriner varsa konus eger bırakabiliyosan oraya bi sureligine bırak, orda kalsınlar bırakamıyosanda yine veterinerin aklında bulunsun telefonunu fln ver bişey yap. ben 2 kedimide, farklı veterinerlerden buldum. insanların kedi almak istediklerinde genelde baktıkları yerler veterinerler oluyo cunku ve bu yavrular cok cok tatlı veterinerde fln dururlarsa sahiplendirilme ihtimalleri cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Yavrular sahiplendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 oley yaşasın kediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar