Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ya o degil de, simdi allah gostermesin de birisinin sevgilisi oldugunde bi sekilde cinayet mi degil mi diye polis direk msn loglarina mi dalicak? oyleyse yan bastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 biz bu herifi yurtdisinda bir yerde gorsek ne yapmamiz gerekir? Diyelim sans eseri gordun ve eminsin yani ne yapabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 taseri bas gotune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahahahaaha super fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Otedengelen said: ya o degil de, simdi allah gostermesin de birisinin sevgilisi oldugunde bi sekilde cinayet mi degil mi diye polis direk msn loglarina mi dalicak? oyleyse yan bastik. Polisin msn loglarına bakması problem değil de bunu medyaya dağıtması çirkin birşey bence. Ayrıca eleman gidip te testere almamış olsaydı o loglar hiç bir şey kanıtlamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şimdi bişiler dedim basınla ilgili falan ama bi tarafımıza girmesin basının reyting kaygısı ürkütücü olabiliyor, diyip geçelim biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu başlıktaki ismi duymaktan/görmekten sıkıldım. Ülke boyutunda başlayıp uluslararası boyutta devam eden beceriksizliğin sonuçlarını hergün haberlerde takip etmek sorunlu bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 -007- said: şu başlıktaki ismi duymaktan/görmekten sıkıldım. tamam agazor, yarın senin başına herhangi bi olay geldiğinde, insanlar o olay hakkında eah yeter ya hep mi bu herif derlerse bu mesajını hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesele kişi boyutunda değil. Diğer olaylar da öyle mesela, hergün aynı olaya ait beceriksizlikleri izlemek bir süre sonra insanları soğutuyor, duyarsızlaştırıyor. Yoksa tabii ki her gelişme önemli, olay önemli ama dediğim gibi bu bi beceriksizlikler silsilesi. Birilerinin işini iyi yapamamış olmasının yarattığı trajik durumu hergün görmek zorundayız şu anki tabloda. Mesela durumun sömürüsüne örnek vereyim: Bir kadın programı vardı, hergün bu olayı dramatize edip rating almaya çalışıyordu malzemesizlikten! Bu sömürüyü de "bizim sayemizde olay aydınlanıyor" diyerek akraba ağlatmaktan öte geçmiyorlardı ve bunu hergün yayınlayarak milletin psikolojisini bozup para kazanıyorlardı. Bunun olmaması gerekiyor. Ben habercilerde de bu zihniyette azınlık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=153521&cat=200&dt=2009/06/17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ya tehdit edildiler, ya para aldılar. Başka bir açıklaması var mıdır acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 herif los angelesta cikmis ortaya. yakaliycam bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu cocuk coktan estetik ameliyatı olmştr kimlikte ckarmşlardır. ve harbi baydı artık kaç kişi öldürülüyo günde habernz varmı ya . tamam yazık falan ama çok abartıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 öle olmstr dysn öle olmstr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 catlikethiief said: bu cocuk coktan estetik ameliyatı olmştr kimlikte ckarmşlardır. ve harbi baydı artık kaç kişi öldürülüyo günde habernz varmı ya . tamam yazık falan ama çok abartıldı Böyle şeylerin abartılması iyi yoksa Türkiye'de hiç adalet olmayacak zaten. Bu nasıl mantıktır anlamadım yanlız sanki münevveri abartanlar diğer cinayete giden insanları umursamıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 catlikethiief said: bu cocuk coktan estetik ameliyatı olmştr kimlikte ckarmşlardır. ve harbi baydı artık kaç kişi öldürülüyo günde habernz varmı ya . tamam yazık falan ama çok abartıldı çok merak ettim kaç kişi öldürülüyormuş? istatistik tutuyorsun sanırım? Söylermisin, kaç kişi çöp kotasında ölü bulunuyor? Yada, kaç kişinin cesedine yol kenarında, ormanlıkta rastlıyoruz? Her gün gerçekten kaç cinayet oluyor bu ülkede? Öyle söylemişsin ki, hergün sokakta 100lerce adam kesiyorlar sanki.. Her köşe başında ayak parçaları, her arazide burun, kulak vs bulunuyor... Gece sokağa çıkan, sabaha tabutla dönüyor.. Senin gözünde ülke sanki böyle gibi anlatmışsın?.. Neyse ki böyle bir ülke değil burası.. Cinayet işlenmiyor demiyorum, her toplumda cinayet olur ama "her gün kaç kişi öldürülüyor" denecek kadar da yok.. Neyse ki yok.. Amerika, İngiltere gibi ülkelerde cinayet oranlarının, bizden fazla olduğunu biliyor muydun? Ancak, o ülkelerde dahi, bu tarz bir cinayetin üstüne gidilir.. Tamam cinayet işlendi, ancak, bu öldürülen sokakta gördüğün dilencilerden biri değil.. Gencecik yaşta bir kız öldürüldü.. Cinayetin kanuni kısmı dışında ahlaki kısmıda vardır, sen genç bir insanı acımasızca öldürürsen hiç bir toplum buna kolay kolay göz yummaz, yummaması gerekir.. Bu cinayetin üstüne gidilmeli ki artık çözülsün, gidilmeli ki bu adam yakalansın... Eğer sen şimdi "bıktırdı artık her gün her gün" dersen, yarın aynısı senin başına geldiğinde bu toplum da senin için aynı şeyi söyler.. O zaman anlarsın söylediğin lafın ne kadar yanlış ve saçma olduğunu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 catlikethief allahtan herkes senin gibi düşünmüyor yoksa "bu ülkede kaç genç kız tacize uğruyor her gün" diye hüseyin üzmezi de unuturlardı bu adamı da. Zira böyle olaylarda görevini yerine getirmesi gereken kurumların üzerinde bir kamusal baskı olmayınca bu olaylar "askıya" alınabiliyor. Bu konuda aktif bir rolüm olduğunu iddia etmiyorum tabi, herkes benim gibi pasif de değil allahtan da gidip uğraşıp tepki gösterenler var. Ama en azından bunun için onlara minnetarım çıkıp da "amma uzattılar" demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yaa ödül koyacaklar.dinlemiolar beni. fbi falanda arıomuş gerçi onlar bulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bu olayın sıradan cinayetlerden farkı; sanığın arkasında maddi destek olduğu için elini kolunu sallaya sallaya kanundan sıyrılabilmesi. Buna karşılık ciddi bir kampanya yürütülmezse adam para gücüyle kurtulmuş olucak, ki bu kadar büyütülmesinin sebebi de bu. Parayı verenin düdüğü çalamaması lazım adalet konusunda. Yoksa evet, Münevver dünya üzerinde her gün cinayete kurban giden yüzlerce insandan birisi. Ama şu olay için Münevver bir sembol. İşin diğer boyutu ise cinayetin kendisi. Yani sıradan bir bıçaklama, vurma, boğma filan değil, bir insanın -ki bu insan sevgilisi- cesedini parçalayıp çöpe atmak için bir insanın kafadan sakat olması lazım. Yani bu herif gerçekten tehlikeli. Olay sadece katilin zengin olması değil tabii, ancak olayın bu kadar büyümesinin sebebi, paranın kanundan daha güçlü bir hale gelmiş olması. İnsanların bu kadar tepki göstermesinin sebebi bu. Olayın bu kadar büyük bir fiyaskoya dönüşmesinin sebebi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Çok kötü bir olay...yan yazıcak bir şey yok...Kafamdaki tek şey kızın babasının gidip karşı tarafı vurması.. Adelet sistemi yok kaldı li daha önceden bir kaç kişiden bashediyorlardı son onları akladılar geriye bu çocuk kaldı...hiç düşünmüyorum tek başına hareket etsin, diğerleride zengin aile xiçiydi, neyse kızmaya başladık.. Allah sabır versin ailesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 catlikethiief said: bu cocuk coktan estetik ameliyatı olmştr kimlikte ckarmşlardır. ve harbi baydı artık kaç kişi öldürülüyo günde habernz varmı ya . tamam yazık falan ama çok abartıldı Beynin mi gelişmemiş senin anlamadım gitti,ailenden birisi cinayete kurban gitse...aman boşver çok kişi ölüyor ülkede mi diyeceksin.Kimin yaptığı belli değil iken ve ortalığı karıştırıp katili aklıyanları görüp, haftalarca ses seda çıkmayıp elin kolun bağlı otururken sen ne yaparsın merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bence burdaki ana fikir elin götü boklu çocuğunun çakal carlos'a taş çıkartan bir kaçış olayına hala ısrarla devam edebilmesi. ha bi de "adaletten kaçar ama vicdanından kaçamaz" diyenler var. yok kardeşim öyle bi şey, hatta abartıp "dayanamadı intihar etti ve kayboldu" diyebilenler de vardı. keşke intihar etseymiş, gebertseymiş kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 soulberry said: bence burdaki ana fikir elin götü boklu çocuğunun çakal carlos'a taş çıkartan bir kaçış olayına hala ısrarla devam edebilmesi. evet cebine sabah 20 milyon koysan aksam aglayarak açım diye eve gelecek bir piç hala bulunamıyor sonra bayramlarda seyranlarda polis teskilatımızla mahkemelerimizle falan ovunelim avutalım kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cokiyi said: overrated.bunu demeden önce 3-4 üstteki mesajlara baksaydın keşke.. aynılarını sana da diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar