Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Beşiktaş 26.04.2009 @ 16:15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RamsesII said:
2. yarı mükemmel bir beşiktaş vardı sahada.Aferin çocuklar sonuca gitmeyi bildiniz.

Ben de tam tersini düşünüyorum. İlk yarı BJK çok iyiydi, bir sürü pozisyon var. İkinci yarı ise gole kadar BJK biraz suskundu, ondan sonra yine açıldı.

Genel olarak kolay maç oldu diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
eskişehir çok iyi niyetli top oynadı, anderson dışında hakeme itiraz eden bile yok.

red rıza bize hayatında yatmaz, bjk'ın senelerdir en çok puan kaybettiği maçlar hep eski öğrencilerine karşı olanlar.

ama evet geçen hafta ertuğrul bana göre kazanmak istemedi. beraberlik yeterdi 2 tarafa nitekimde öyle olmuştu :)

bana göre bu sezon ki en zor maçımız buydu. bundan sonrası daha kolay. şu gs yide yendik mi biter bu iş. haftaya fena şeyler olcak :p

Kişisel algılama ama kör gibi yorumluyorsun maçları.

İBB kaybederken Gs'ye; "bu kadar mı pasif oynanır"
BJK kazanırken; "rıza takımı iyi niyetli oynatmış. :):)"

Komik...
Mesaj tarihi:
Llama said:
ya bu fink kim ya

Dartanian said:
Takımın dinamosu

Altıma ettim resmen.
İzlemeyenler vardır belki :)
http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA
Mesaj tarihi:
rıza iyi niyetli oynatıyor demiyorum, eskişehir hep böyle oynuyor. onu demek istiyorum. ağızdan çok top oynamaya çalışan bi takım var. anderson dışında tabi. demek istediğim bu.

çünkü aynı ibb fenere ve bjk ye karşı inanılmaz dirençli ve iyi oynadı şu ana kadar. Türk td ler çok duygusal. aykut maçtan sonra 1 puan da yeterdi filan demesi garip geliyor bana. bu ülke için yanlış cümleler bunlar.

rıza her zaman bize karşı puan alan bir td bu arada. daha önce kaç defa canımıza okumuştu

ayrıca yatıyor demiyorum direk, sadece kafamda soru işaretleri oluyor. yoksa abdullah avcı gelsi gs nin başına o alsın tüm kupaları helal olsun. zaten ibb gibi bi takımda olduğu için hak ettiği yerde değil.
Mesaj tarihi:
Arma said:
Llama said:
ya bu fink kim ya

Dartanian said:
Takımın dinamosu

Altıma ettim resmen.
İzlemeyenler vardır belki :)

ahaha izlememişim la ben bunu süpermiş.

alttaki yorum kopardı:

nobre at finke
bobo at finke
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
rıza iyi niyetli oynatıyor demiyorum, eskişehir hep böyle oynuyor. onu demek istiyorum. ağızdan çok top oynamaya çalışan bi takım var. anderson dışında tabi. demek istediğim bu.

çünkü aynı ibb fenere ve bjk ye karşı inanılmaz dirençli ve iyi oynadı şu ana kadar. Türk td ler çok duygusal. aykut maçtan sonra 1 puan da yeterdi filan demesi garip geliyor bana. bu ülke için yanlış cümleler bunlar.

rıza her zaman bize karşı puan alan bir td bu arada. daha önce kaç defa canımıza okumuştu

ayrıca yatıyor demiyorum direk, sadece kafamda soru işaretleri oluyor. yoksa abdullah avcı gelsi gs nin başına o alsın tüm kupaları helal olsun. zaten ibb gibi bi takımda olduğu için hak ettiği yerde değil.

Aynı iyi niyetli Eskişehir zamanında Galatasaray maçında yırtınmıştı tabiri caizse.İşin altında bişey aramaya kalkarsan heryerden bişey bulursun bu kadar art niyetli bakmayın olaylara o gün öyle çıkar bugün böyle =)
Mesaj tarihi:
Yahu gs okadar berbat top oynuyo ki herkes rakibin müthiş mücadele ettiğini yırtığını sanır, al bak bugunkü maça , ankaraya 1 puan ne kadar MÜCADELEYE mal olmuş ki?
Mesaj tarihi:
erman toroğlu: yusuf bu çalımları atıyor ama bence karşısındakiler yetersiz.
şansal: hocam yapma yaaa...yusuf'un yeteneğini gözardı etme...
erman: hocam ben yusufun karşısına geçsem....BİRİNCİDE YERİMMM..ikincide topu ayağından alırım.
şansal:HOCAM KUSURA BAKMADA YUSUF SENİ POPONUN ÜSTÜNE OTURTUR...
Mesaj tarihi:
ertuğrul'a sormak lazım...

fener maçında cisseye, gs maçında delgadoya, bursa maçında toraman'a sormak lazım...

mustafa denizli geldi geleli durum ortada. 9 galibiyet 4 beraberlik ki beraberlikler de hep pisi pisine.

2. yarının puan tablosuna bakınca 5 puan fark atıyoruz galiba 2.ye (sivasa)

gs ve fb bu sezon çok kötüler ama anadolu takımları da eski senelere oranla daha dirençli oynuyor. şu tabloyu çıkarabildiysek bu önümüzdeki seneye de umutla bakılmaması için bir sebep yok. hele hele yapılan transferlerin bu kadar doğru olması yapılacak 2-3 transferin de doğru çıkma şansı açısından güven veriyor
Mesaj tarihi:
Denizli Ligin 2. yarısında gelmedi. Ligin ilk yarısında o puanları kaybeden de denizliydi. Nasıl beşiktaşlısınız kendi takımınızı da mı takip etmiyorsunuz? Ligde Ertuğrul kaç maçta kaç puan kaybetmiş ?
Mesaj tarihi:
herşeyi siz biliyorsunuz biz hiçbir şey bilmiyoruz sanki hay allahım.

denizli ligin ortasında gelmedi evet ama kondisyoner ekibiyle adam gibi çalışmaya ligin ortasında başlayabildi. trasnferlerini ligin ortasında yapabildi.

benim beşiktaşlılığımı tartışmak da senin haddine değil bunu da iyi bil

teknik direktörün tek görevi sahaya çıkıp taktik vermek di mi? sene başında ön liberoya adam bu kadar acilken transfer ettirmeyen ertuğrul değil mi?
Mesaj tarihi:
DeathLord said:
Denizli Ligin 2. yarısında gelmedi. Ligin ilk yarısında o puanları kaybeden de denizliydi. Nasıl beşiktaşlısınız kendi takımınızı da mı takip etmiyorsunuz? Ligde Ertuğrul kaç maçta kaç puan kaybetmiş ?

Bu kondisyonlar Ertuğrul gitti diye mi düştü? Hey allahım...
Ertuğrul oyuncu istemedi mi sanki? Kaç para harcandı sezon başında o takıma ? Kaç para harcandı devre arasında o takıma? İyi beşiktaşlılar şu rakamları koysun buraya da bi görelim...
Sanki Yusuf'u aldı beşiktaş sezon başında da Ertuğrul istemedi.
  • Yeni Oluştur...