Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nutella yerim said: Archangel_ said: ankaragücünü biz karşıladık burada, götürdük yedirdik içirdik, kardeş gibi el ele maça girdik daha ne diyorsun garip adam :S onu diyorum işte gucu yetmeyene abi cekiliyo gece bardan cıkıp tek basına evine giden fener formalı uni ogrencisi porsuga atılıyo sabır.ankara dan gelen 100küsur adama mı yetmiyecekmiş esesin gücü? yada senin mantığınla eskişehirden giden bilmemkaç kişiye de ankaragücünün mü gücü yetmiyor ?? kardeş takım söylemini anlamak bu kadar mı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tatsız maç oluyo , pazar öğleden sonrasını bok etti resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 topta girmedi bi türlü eskişehirin kaleye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o kaleye bir girse top rahatlıcak herkezde sonra güzel maç döner tek kale maç resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tek kale derken.bi ara eskişehir kapandı.onun harici top bi o kalede bi bu kalede.2 takımda gol atabilir beşiktaş kornerlerde falan çok açık veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2. yari eses esmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi saattir şu arka fonda çalan şeye tav oldum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hadi bjk ver şu maçı da tur atmaya başlayalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 şans 1-0 beşiktaş bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gol be. oh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ula rahatladım haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 harbiden oh be dedim ancak yine de 2.yi bulmak lazımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bobo attı Holosko indirdi... Tello aldı topu ara pası... Bobo kaleci ile karşı karşıya topun dibine girdi ve Sinan'ın üstünden top ağlarla buluştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu anderson ne gereksiz bi oyuncu ya. serdar rüştüye istemeden vurdu. serdar hareketin hemen ardından kendine kızdı, gitti özür diledi ama anderson herşeye itiraz ediyor. elle oynayan adam sesini çıkarmıyor anderson koşup gelip itiraz ediyor. hey allahım ya bu tip adamlardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bobosuz ilk yarıda gol yemememiz büyük şans oldu... hoş delgado'nun pozisyonunda top 15 metre havalanmasaydı çok daha önceden rahatlıycaktık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yusuf topu aldı, götürdü götürdü holoskoya al da at dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hahahahahaha bu golü izleyin abi hahahaha yusuf dalga geçti resmen. doğa futbolu bırakıcak. helal be koçuma bi adama 4 kere çalım atılır mı dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 YUUUUSSSUUFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Vay vay. Yusuf neler yaptı öyle. Takdir ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yusuf kalp kırdı.ben diodum 1-1 falan biter :) o zaman şey diyelim.belediye nasl gs ye yatıomuş.eskişehirde yattı bence.rıza çalımbay görevini yerine getirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yarım saattir çişimi tutuyordum yaa kasıntıdan gidip rahat rahat yapayım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi o dogamidir nedir biraksin futbolu, adam zaten yasama sevincini yitirmistir bu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lig tviye bak hemen kıstı sesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hade bakalım maç bitti, GS den 3 puan kaybetmesini bekliyorum :F bu maç (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 eskişehir çok iyi niyetli top oynadı, anderson dışında hakeme itiraz eden bile yok. red rıza bize hayatında yatmaz, bjk'ın senelerdir en çok puan kaybettiği maçlar hep eski öğrencilerine karşı olanlar. ama evet geçen hafta ertuğrul bana göre kazanmak istemedi. beraberlik yeterdi 2 tarafa nitekimde öyle olmuştu :) bana göre bu sezon ki en zor maçımız buydu. bundan sonrası daha kolay. şu gs yide yendik mi biter bu iş. haftaya fena şeyler olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar