Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 UK icin ayri baslik acayim dedim, digerinin ismini de US diye degistirdim. Ricky Gervais bence dunyanin en komik adami. Yahu ama bi top sakal bu kadar itici yapabilir mi bi adami ahah. Ev arkadasimla muptelasiyiz adamin. Bunu da gec kesfetmis oldum ama iyi ki izlemeye baslamisim, US versiyonu unludur aslinda, UK'in sadece 3 sezonu var ama bence cok daha iyi. Diger baslikta da demistim gulemiyorum ben pek o US'teki adama. Ya zaten gulmekten ziyade utanc ve /facepalm icinde izliyorsunuz diziyi. Ayrica Ricky Gervais sosyal hayatiniza zararli, adami izleye izleye benzemeye basladim. Dun sarhos olduktan sonra BAYA office anlari yasandi, Isvec'teki sarisinlar muhabbeti yaparken thanks to Hitler gibi bi laf ettim sonra sessizligi hatirliyorum. Bi de hafif tombul Ingiliz aksani olan bi kizla konusuyoduk ev arkadasimla, nasil oldu bilmiyorum bi anda Chubby Little Loser'i (Extras'dan bu da) soylemeye basladik kiz benle dalga mi geciyosunuz falan diye triplere girdi asdfasfdasfafa Izleyin efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 uk iyidir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ricky Gervais çok komik bir adam evet, ama Steve Carell de en az onun kadar iyidir. GOD NO, NO, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sahnesi de çok sağlam ağlatır yani. Bi de UK 15 bölüm mü ne toplamda, çabucak bitiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bi de her şu muhabbet geçtiğinde Ricky Gervais'in Emmy'sini geri alma videosunu koyasım geliyo, mükemmel tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Simdi bitirdim 2 sezonu da, Christmas Special'i izliyorum, ya cidden bi ara dusundum ben mazosist miyim diye izlerken. Abi ben utaniyorum artik boyle elim surekli yuzumde facepalm halde. Ev arkadasimla konusuyorduk bi arastirma sonucuna gore, bi insani utanc veren bi durumda gorunce kendin de utaniyormussun onun adina, iste bu dizi genel olarak o euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi aglama noktasina geldim utanctan, su hani bi yarisma var, 1 kiz 3 erkek koyuyolar birbirlerini goremiyo kizla erkekler, kiz sorular soruyo cevaplara gore birini seciyo erkeklerden. abi ona katildi adam simdi aglicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hahah bu video efsaneymiş. ilkini biliodm da bu da süper. adam müthiş bi komedyen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben de UK yi US'e tercih ediyorum, ama US te gayet kral dizi. Gareth igrenc bir herif ama Dwight daha fena falan. Office UK deki adamim da kesinlikle Sisko herif, Keith ti galiba adi. Bir bolumde mola sahnesi var o adamla, yerlere yatmistim gulmekten, rekor bir laf ediyordu ama unuttum simdi. Haa bi de izlemediyseniz Ricky Gervais'in Stand-up sovlarini izleyin. Cok cok cok cok iyi. Su an favorim yani. Ozellikle hayvanlar hakkinda ilginc bilgiler diye bir kisim var, off inanilmaz bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 he, is fucking him, IN THE HEAD! ehueueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 extra bölümleri yeni izledim olamaz böyle birşey ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar