Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Office UK


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

UK icin ayri baslik acayim dedim, digerinin ismini de US diye degistirdim.

Ricky Gervais bence dunyanin en komik adami. Yahu ama bi top sakal bu kadar itici yapabilir mi bi adami ahah. Ev arkadasimla muptelasiyiz adamin. Bunu da gec kesfetmis oldum ama iyi ki izlemeye baslamisim, US versiyonu unludur aslinda, UK'in sadece 3 sezonu var ama bence cok daha iyi. Diger baslikta da demistim gulemiyorum ben pek o US'teki adama. Ya zaten gulmekten ziyade utanc ve /facepalm icinde izliyorsunuz diziyi.

Ayrica Ricky Gervais sosyal hayatiniza zararli, adami izleye izleye benzemeye basladim. Dun sarhos olduktan sonra BAYA office anlari yasandi, Isvec'teki sarisinlar muhabbeti yaparken thanks to Hitler gibi bi laf ettim sonra sessizligi hatirliyorum. Bi de hafif tombul Ingiliz aksani olan bi kizla konusuyoduk ev arkadasimla, nasil oldu bilmiyorum bi anda Chubby Little Loser'i (Extras'dan bu da) soylemeye basladik kiz benle dalga mi geciyosunuz falan diye triplere girdi asdfasfdasfafa

Izleyin efendim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bitirdim 2 sezonu da, Christmas Special'i izliyorum, ya cidden bi ara dusundum ben mazosist miyim diye izlerken. Abi ben utaniyorum artik boyle elim surekli yuzumde facepalm halde. Ev arkadasimla konusuyorduk bi arastirma sonucuna gore, bi insani utanc veren bi durumda gorunce kendin de utaniyormussun onun adina, iste bu dizi genel olarak o euhe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de UK yi US'e tercih ediyorum, ama US te gayet kral dizi. Gareth igrenc bir herif ama Dwight daha fena falan.

Office UK deki adamim da kesinlikle Sisko herif, Keith ti galiba adi. Bir bolumde mola sahnesi var o adamla, yerlere yatmistim gulmekten, rekor bir laf ediyordu ama unuttum simdi.


Haa bi de izlemediyseniz Ricky Gervais'in Stand-up sovlarini izleyin. Cok cok cok cok iyi. Su an favorim yani. Ozellikle hayvanlar hakkinda ilginc bilgiler diye bir kisim var, off inanilmaz bisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...