Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ehe bu aralar yaptıgım birşey güzelde para getiriyor geceleri 110 adenadan stem alacak şekilde bırakıyorum charı sabaha kadar 2000e yakın topluyorum(stem genelde pek aranılan bişey olmadıgından rakip pek çıkmıyo ehe) ertesi gecede yine yatarken bırakıyorum 200 adenaya satıyorum genelde az miktarlarda alınıyor 200 adena olunca ama sabaha kadar kesin bitiyor uyanıncada deli gibi farming :) boş duran kulunu Allah sevmezmiş sizde yapın ehe baya temiz para geliyor(özellikle güzel bi mekanda farming dışında fazladan 200-300k garanti diyebilirim sermaye varsa)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hmm hmmm ev baglantimi online ossun yaparim bak bunu yada benzerlerini :) dionda satacak/alacak daha gusel seler var bugunlerde 45kdan aldigim C grade armor scroollari 60-80kdan geciriom hosh olyo :) ama sermaye yok:P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 27 Mayıs 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yada elf şehrinden soul shot alın No grade 8 adena sonra gludio ya veya başka şehirde deneyin satmayı 10 adenadan eğer 10 nib tane felan 20 bin tane alırsanız iyi para eder yada bi dungeon girişinde Scroll of escape veya resurrect ve ss satın biz yapmıştık iyi para var gibiydi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 onların kazancı az ve masrafı çok(gate keeper parası düşük kâr yüzdesi falan ) ayrıca dungeon önü tehlikeli biraz ehe hırlısı var pksı var daha da kötüsü Çinlisi var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 en guzel para kazanma yontemi fakirden alıp zengine satmaktir bizim klanda bi eleman var cok iyi para yapiyo bole valla :)[signature][hline]Arthad LvL 54 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Popeye, 27 Mayıs 2004 19:47 tarihinde demiş ki: daha da kötüsü Çinlisi var haha abi nedir bu adamlardan çöektiğimiz heryerde bunlar ya[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 betada large healing potion sektörünü ele geçirip bir gün farm yapmayarak paraya para dememişdim potion başına 150a kar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 eheh biz gece uyumuyoruZzzz :) .. iyi fikir ama asıl para kristallerde var[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Para dwarfta arkadaşlar :) 50 k sermayesi olan lvl 21 dwarfla 5 gunde 1 m e ulaşan bir para yaptim bence gayet hoş :)) tavsiye olunur. ayrıca Artizan olduğumdan tüm gun oturup nette gezerek para yapıyorum :)) Hiç öle çık yaratik kes farm marm uğraşamam walla lol[signature][hline]Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 seni varyaa :P actircanizz bi dwarf yok sadece sps yapmak icin acicam bu gidisle bi dwarf[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 fenasi: şu dwarf işini anlatsana bana yaf. bende bi dorf açmayı düşünüyorum para kazanma olayı yüzünden. ne yapıyorsun ne satıyorsun ? anlat bakkem :) bizde yolumuzu bulalım ufaktan :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 33 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ss/sps kassan gene kral para yaparsin gibib gelio gerci tam maliyetini bilmiom ama surumden kazanma olai varken..[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Valla burayi okudum gittim sattim asa knife i 450 den 420 den almiştim 90dan bof aldım 110 dan satilmasi icin koydum.. Artık işim bu abi :D[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar