Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şöyle güzel bi sci-fi dolu pazar geçirmek istiyorum yarın bir kaç film tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 A Scanner Darkly izle. Philip Dick öyküsü. Çok ilgin bir teknikle çekmişler, HD indir kesinlikle. İzlemediysen eski Star Trek filmlerine bak, çok iyiler onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 star trek neresinden tutup başlayayım karar veremedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Blade Runner Alien Aliens Contact Red Planet Dark City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 blade runner, contact ve red planet'ı izledim diğerlerinin konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Star Trek'in filmlerini izle sadece, bir sorun olmuyor. Ben bu yaz babamla oturup iki-üç günde hepsini izleyiverdim, daha önce hiç bakmamıştım, mükemmel oldu. 6 film var zaten, yeni filmleri de boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bu arada: Firefly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Firefly izledim tabii ki. Diziye hiç girme mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Maymunlar Gezegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 The Quiet Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Orijinal dizi çok güzel (ilk sezona baktım biraz sadece) ama 100'e yakın bölüm var. Vaktin varsa gir. Ama önce filmleri izleyin bir fikir edin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mithr said: Maymunlar Gezegenien son çekilen film çok kötü.ama eski filmleri çok güzel biryerden bulabilirsen izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bu başlık TAM benlik. Durup durup eskiler dahil sci-fi serileri izlerim. 1- Star wars izle. Ama şu sırada: 5,12346 arada sırası gelince istersen 5'i tekrar izle. 2- Alien serisini (3lemeyi, resurrection'ı izleme, daha önce izlemediysen SAKIN izleme!) izle, sonra Prediator'ı HD izle(hd versiyonu muhteşem o yıllarda nasıl çekmişler bunu hangi kamerayla almışlar görüntüleri - inanılmaz) Canın çekerse AVP ile bitir. 3- Dark city izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 SW için tavsiyeye ihtiyacım yok tabii ki de sıralamana katılmıyorum. Sıra: 4,5,6,1,2,3. 5'i 4'den önce izleyince kafa karışır bilmeyen birisinin bence saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben bu konuyu sevdim bakalım izlemediğim güzel sci-fi film çıkacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dark City süperdir. Bi de izlemediysen The Man From Earth izle tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Burdaki tavsiyeler üzerine üst üste A Scanner Darkly ve The Quiet Earth'ü izledim. İkiside oldukça güzeldi ama Quiet Earth cidden çok çok iyi bende tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dark City hakkaten şahaneymiş :D Güzel güzel tavsiyelere devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 black river diye bi film seyrettim dün, bulması zor olabilir ama yapay zeka konusuna çok farklı bir yerden yaklaşmışlar. bu arada sci-fi dizi ne var ki yenilerden (son 10 yılda çekilen) battlestar galactica ile terminatör'ün dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 senko said: black river diye bi film seyrettim dün, bulması zor olabilir ama yapay zeka konusuna çok farklı bir yerden yaklaşmışlar. bu arada sci-fi dizi ne var ki yenilerden (son 10 yılda çekilen) battlestar galactica ile terminatör'ün dışında? 2 bölümlük bişey buldum the andromeda strain diye. ama dizi değil sanırım. filme de pek benzetemedim de, klişe biraz. ama eh işte fena değil yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 andromeda strain in kitabını okumuştum baya bayık gelmişti konu bana. adamlar gittiler iki tane film çektiler o konudan. ben eskisini seyretmiştim o da baya bayık gelmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sphere çok sürükleyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ooo sphere çok tatlı filmdi ya. nedense hakettiği ilgiyi de görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bu filmdenmi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse bu filmin çakması olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar