Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sci-fi tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
A Scanner Darkly izle. Philip Dick öyküsü. Çok ilgin bir teknikle çekmişler, HD indir kesinlikle.

İzlemediysen eski Star Trek filmlerine bak, çok iyiler onlarda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Star Trek'in filmlerini izle sadece, bir sorun olmuyor. Ben bu yaz babamla oturup iki-üç günde hepsini izleyiverdim, daha önce hiç bakmamıştım, mükemmel oldu. 6 film var zaten, yeni filmleri de boş ver.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Orijinal dizi çok güzel (ilk sezona baktım biraz sadece) ama 100'e yakın bölüm var. Vaktin varsa gir. Ama önce filmleri izleyin bir fikir edin diyorum.
Mesaj tarihi:
Bu başlık TAM benlik. Durup durup eskiler dahil sci-fi serileri izlerim.

1- Star wars izle. Ama şu sırada: 5,12346 arada sırası gelince istersen 5'i tekrar izle.
2- Alien serisini (3lemeyi, resurrection'ı izleme, daha önce izlemediysen SAKIN izleme!) izle, sonra Prediator'ı HD izle(hd versiyonu muhteşem o yıllarda nasıl çekmişler bunu hangi kamerayla almışlar görüntüleri - inanılmaz) Canın çekerse AVP ile bitir.
3- Dark city izle.
Mesaj tarihi:
SW için tavsiyeye ihtiyacım yok tabii ki de sıralamana katılmıyorum. Sıra: 4,5,6,1,2,3.

5'i 4'den önce izleyince kafa karışır bilmeyen birisinin bence saçma olur.
Mesaj tarihi:
Burdaki tavsiyeler üzerine üst üste A Scanner Darkly ve The Quiet Earth'ü izledim. İkiside oldukça güzeldi ama Quiet Earth cidden çok çok iyi bende tavsiye ederim :D
Mesaj tarihi:
black river diye bi film seyrettim dün, bulması zor olabilir ama yapay zeka konusuna çok farklı bir yerden yaklaşmışlar.
bu arada sci-fi dizi ne var ki yenilerden (son 10 yılda çekilen)
battlestar galactica ile terminatör'ün dışında?
Mesaj tarihi:
senko said:
black river diye bi film seyrettim dün, bulması zor olabilir ama yapay zeka konusuna çok farklı bir yerden yaklaşmışlar.
bu arada sci-fi dizi ne var ki yenilerden (son 10 yılda çekilen)
battlestar galactica ile terminatör'ün dışında?

2 bölümlük bişey buldum the andromeda strain diye. ama dizi değil sanırım. filme de pek benzetemedim de, klişe biraz. ama eh işte fena değil yine...
Mesaj tarihi:
andromeda strain in kitabını okumuştum baya bayık gelmişti konu bana. adamlar gittiler iki tane film çektiler o konudan. ben eskisini seyretmiştim o da baya bayık gelmişti :P
  • Yeni Oluştur...