Mathias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ya kıçım düşmüştü Skybreaker Whip alacağım diye, neden blizz'in bunları lvl 70'ten sonra etkisiz bıraktığı hakkında bir fikri olan var mı. Tek düzgün kastığım şey netherwing drake ve bu trinket olduğu için acayip sinirliyim adamlara. Ayıp yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kasanın çocuğu olmazmış... :) Her çıkan baba patchden sonra geriye bakmayı bırakıcaksın. Bunu bilir bunu söylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 çünkü lvl 80 achilerle vb ile alınabilen bi sürü %310 binek var artık, bu trinketler çalısşa concorde gibi bişe olur, denge cart curt :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 paladin zaten biniyor crusaderla cogu classdada mount boostliyan talent var blizzard cok iyi kaynatti bu trinket olayini trinketleri degsitiricez sizi zahmetten krutaricaz super sistem yapiyoruz trinket enchant olucak mount a basicaksiniz cok super sahane mount tab yaptik trinketleri buna uyarliycaz trinketler 3.1 ile geri gelicek koyucaz trinketleri koyucak teknoloji su anda bizde yok artik mount boost trinket olmiycaz vazgectik classic blizzard cycle i dance studio da oyle patliycak aha yaziom buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Viktor said: paladin zaten biniyor crusaderla cogu classdada mount boostliyan talent var blizzard cok iyi kaynatti bu trinket olayini trinketleri degsitiricez sizi zahmetten krutaricaz super sistem yapiyoruz trinket enchant olucak mount a basicaksiniz cok super sahane mount tab yaptik trinketleri buna uyarliycaz trinketler 3.1 ile geri gelicek koyucaz trinketleri koyucak teknoloji su anda bizde yok artik mount boost trinket olmiycaz vazgectik classic blizzard cycle i dance studio da oyle patliycak aha yaziom buraya cidden katılıyorum ağzına sağlık çok güzel özetledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne küfretmiştim o son elemana netherwing chainindeki alamamıştım çok zordu iyiki alamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 drake kasarken o yarışları tek seferde tak tak bitirmiştim (: kolay gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paladin miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ozii_x said: Viktor said: paladin zaten biniyor crusaderla cogu classdada mount boostliyan talent var blizzard cok iyi kaynatti bu trinket olayini trinketleri degsitiricez sizi zahmetten krutaricaz super sistem yapiyoruz trinket enchant olucak mount a basicaksiniz cok super sahane mount tab yaptik trinketleri buna uyarliycaz trinketler 3.1 ile geri gelicek koyucaz trinketleri koyucak teknoloji su anda bizde yok artik mount boost trinket olmiycaz vazgectik classic blizzard cycle i dance studio da oyle patliycak aha yaziom buraya cidden katılıyorum ağzına sağlık çok güzel özetledin Dance studio 1 nisan şakası değil miydi yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dance studio ne abi ne değişik beklentileriniz var bu oyundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahahahah :D cidden abi dance studio gelse bide gidip dans mı edeceniz orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dance studio dedigi karakterlere ozel danslar yapilan zimbirti, WoTLK cikmadan her reklamda soylediler yeni danslar koyucaz gidip editliyebiliceksiniz vs vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yakında çorabınızın renginide gidip değiştirceksiniz. Bu oyun biraz yumuşamaya mı başladı noldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 la de gedin önüne gelen herkesi kesmeye alışmış knayt onlayncı gencler gibi konusuosnuz dfsds dans isterük , hepsinden olsun nası da tavşan kulağı eklemişler harika oldu nightelf hatun + tavşan kulağı + black mageweave set + /dance = WIN dir bu oyunda arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Uçuşan kelebekler istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar