Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: nuki, 27 Mayıs 2004 19:48 tarihinde demiş ki: anlamsız olucak ama benim kedim siyah arada bir siyahın tam ortasından beyaz bir tane tüy felan çıkıyor. ehü benim kedimde yaşlandı daha 3 aylık. O normal bizim köpekte de var ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 olgunluk belirtisi yaa =)[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 taj mahal'i yaptıran adamd akarısı ölünce 9 gün(!) odasına kapanıodu ve çıktığında saçları beNbeyaz oluodu.sorna taj mahal'i yaptırıodu falan.sonra da ustaları böyle güzel bir şey yapamasınlar eşsiz olsun diye ellerini kestiriodu.nihahahahya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla babam 45 yasında hala sacları beyazlamadı sanrıım ona cekersem benımde beyazlamıcak[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çok normal. benim de 18 yaşında falan çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, aradan geçen yıllardan sonra hala yaşıyorum =) saç beyazlaması çok büyük oranda genetik; stres, beslenme gibi faktörler de etkili tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar