Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: nuki, 27 Mayıs 2004 19:48 tarihinde demiş ki: anlamsız olucak ama benim kedim siyah arada bir siyahın tam ortasından beyaz bir tane tüy felan çıkıyor. ehü benim kedimde yaşlandı daha 3 aylık. O normal bizim köpekte de var ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
555 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 olgunluk belirtisi yaa =)[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 taj mahal'i yaptıran adamd akarısı ölünce 9 gün(!) odasına kapanıodu ve çıktığında saçları beNbeyaz oluodu.sorna taj mahal'i yaptırıodu falan.sonra da ustaları böyle güzel bir şey yapamasınlar eşsiz olsun diye ellerini kestiriodu.nihahahahya
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla babam 45 yasında hala sacları beyazlamadı sanrıım ona cekersem benımde beyazlamıcak[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Etos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 çok normal. benim de 18 yaşında falan çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, aradan geçen yıllardan sonra hala yaşıyorum =) saç beyazlaması çok büyük oranda genetik; stres, beslenme gibi faktörler de etkili tabi ki.
Öne çıkan mesajlar