Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Arkdaslar Daha Onceden Bazı Nedenlerden Kapanan Shardtımız Yeniden Online dır.Power Hour(Hızlı Skill Gelisi)Acıktır.Roxside Uo Hakında Detaylı Bilgi Ve Sorularınız İcin www.roxside.net Gire Bilirsiniz. Roxside Ailesi[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :)
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ne desem boş :) basarilar....[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 başarılar dilerim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar. İnşallah uzun ömürlü bir server olur.[signature][hline]Faust® - Noir uo shard
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 başarılar fakat ph lı shard gunden gune cogalıyor ve eski zevki bırakıyor artık ultima ..[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kesinlikle haklısın Kronosh Amentesle başladı bu rezillik player çekmenin en güçlü yolu. Yinede başarılar.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Teprikler :) (Brook,bak örnek vereyim:) Sen nerelisin? KIPRISSS Sen bilin bunnarı :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Siteye baktım'da gerçekten başarılı :)[signature][hline]Plus Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Korax, 27 Mayıs 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Teprikler :) (Brook,bak örnek vereyim:) Sen nerelisin? KIPRISSS Sen bilin bunnarı :) ahah gıprıss :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok amentesle başlamadı ss vardı.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Onur:Nerden gizem? Kıprıslı kız gizem:Yedici cadeye gittim,kendimi gezdirdim geldim. :D bunu bilmiyon dimi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ehem neyse konuyu dağıtmayalım.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Korax, 27 Mayıs 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Onur:Nerden gizem? Kıprıslı kız gizem:Yedici cadeye gittim,kendimi gezdirdim geldim. :D bunu bilmiyon dimi :) heueh :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ss başlatdı valla hayatımda ss deki gibi ikinci ph daha görmedim 0 delay 30x ph :) 5dk da 5k lik regle gm mage.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 basharılar..[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Cleorax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hayırlı olsun.. Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hepinize İlginizden Dolayı Cok Tşkür Ediyorum[signature][hline]Roxside Staff Member arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Blizzard Entertainment® hereby grants you a personal, non-exclusive, non-transferable and non- assignable license to use and display, for home, noncommercial and personal use only, one copy of any material and/or software that you may download from this site, including, but not limited to, any files, codes, audio or images incorporated in or generated by the software (collectively the "Downloaded Content") provided, however, that you must include or maintain all copyright and other notices contained or associated with such Downloaded Content. You acknowledge and agree that you may not sublicense, assign or otherwise transfer this license or the Downloaded Content and that no title to the Downloaded Content has been or will be transferred to you from Blizzard Entertainment® or anyone else. You also agree that you will not alter, disassemble, decompile, reverse engineer or otherwise modify the Downloaded Content. [Bu mesaj arcane tarafından 27 Mayıs 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Eheh mouseover'da bile Diablo II yaziyor halen :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Faust, 27 Mayıs 2004 12:35 tarihinde demiş ki: İnşallah uzun ömürlü bir server olur. AMİN başarılar ( :/ nereye kadar...)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 27 Mayıs 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Kronosh, 27 Mayıs 2004 12:38 tarihinde demiş ki: başarılar fakat ph lı shard gunden gune cogalıyor ve eski zevki bırakıyor artık ultima .. Lafi azimdan aldin. Dmx in bir sözünde dediği gibi Birakin sarhoşu kendi devrilsin :) RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar Bakalım ...[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Kronosh, 27 Mayıs 2004 12:38 tarihinde demiş ki: başarılar fakat ph lı shard gunden gune cogalıyor ve eski zevki bırakıyor artık ultima .. 1.si Troya ya girdim ve 10dk da 20 fenc geldi. 2.si Silver Serpents ilk 1 e 1 ph lı olan serverdı bildiğim. 450 kişi kaldırıyor ve lag 0 böyle bir server görmemiştim. Faust da bilir bir guild 65 kişi ve bir guildi 40 kişi basıyor ekranda 50 kişi lag 0 ... Silver Serpents kapanmasaydı şimdi bukadar server açılamazdı :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar [Bu mesaj Ferrero tarafından 27 Mayıs 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/400176-roxside-uo-shard/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing RoxSide Uo Shard × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Korax, 27 Mayıs 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Teprikler :) (Brook,bak örnek vereyim:) Sen nerelisin? KIPRISSS Sen bilin bunnarı :) ahah gıprıss :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yok amentesle başlamadı ss vardı.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Onur:Nerden gizem? Kıprıslı kız gizem:Yedici cadeye gittim,kendimi gezdirdim geldim. :D bunu bilmiyon dimi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ehem neyse konuyu dağıtmayalım.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Korax, 27 Mayıs 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Onur:Nerden gizem? Kıprıslı kız gizem:Yedici cadeye gittim,kendimi gezdirdim geldim. :D bunu bilmiyon dimi :) heueh :D[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ss başlatdı valla hayatımda ss deki gibi ikinci ph daha görmedim 0 delay 30x ph :) 5dk da 5k lik regle gm mage.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 basharılar..[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Bief_Lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hepinize İlginizden Dolayı Cok Tşkür Ediyorum[signature][hline]Roxside Staff Member
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Blizzard Entertainment® hereby grants you a personal, non-exclusive, non-transferable and non- assignable license to use and display, for home, noncommercial and personal use only, one copy of any material and/or software that you may download from this site, including, but not limited to, any files, codes, audio or images incorporated in or generated by the software (collectively the "Downloaded Content") provided, however, that you must include or maintain all copyright and other notices contained or associated with such Downloaded Content. You acknowledge and agree that you may not sublicense, assign or otherwise transfer this license or the Downloaded Content and that no title to the Downloaded Content has been or will be transferred to you from Blizzard Entertainment® or anyone else. You also agree that you will not alter, disassemble, decompile, reverse engineer or otherwise modify the Downloaded Content. [Bu mesaj arcane tarafından 27 Mayıs 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Eheh mouseover'da bile Diablo II yaziyor halen :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
taz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Faust, 27 Mayıs 2004 12:35 tarihinde demiş ki: İnşallah uzun ömürlü bir server olur. AMİN başarılar ( :/ nereye kadar...)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 27 Mayıs 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Kronosh, 27 Mayıs 2004 12:38 tarihinde demiş ki: başarılar fakat ph lı shard gunden gune cogalıyor ve eski zevki bırakıyor artık ultima .. Lafi azimdan aldin. Dmx in bir sözünde dediği gibi Birakin sarhoşu kendi devrilsin :)
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar Bakalım ...[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Kronosh, 27 Mayıs 2004 12:38 tarihinde demiş ki: başarılar fakat ph lı shard gunden gune cogalıyor ve eski zevki bırakıyor artık ultima .. 1.si Troya ya girdim ve 10dk da 20 fenc geldi. 2.si Silver Serpents ilk 1 e 1 ph lı olan serverdı bildiğim. 450 kişi kaldırıyor ve lag 0 böyle bir server görmemiştim. Faust da bilir bir guild 65 kişi ve bir guildi 40 kişi basıyor ekranda 50 kişi lag 0 ... Silver Serpents kapanmasaydı şimdi bukadar server açılamazdı :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Başarılar [Bu mesaj Ferrero tarafından 27 Mayıs 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar