ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Super bir kanal ozellikle teknoloji düşünleri için. PC ve playstation, Xbox oyun tanıtımları, yeni çıkan bilgisayar parcalarından tutun da casusluk araçlarına kadar her şey var. Digiturkten yayınlanıyor. Tech TV seyredenler burada tartışabilirler kanal hakında. Neyse tanıtımımızı yaptık. Dün gece seyrediyorum tak bir ara girdi sonra 2. jean Paul suikasti dedi ve çizgi resimlerle bir nevi canlandırma yaptılar. Türkiye hakkında zaten bin yılda bir bir şey duyarız TVlerden bu sefer Mehmet Ali Agca ve 3 türk yandaşıyla ilgili olayı anlattılar. Allhtan kısa geçtiler, derine inmediler ve objektif bir dille anlattılar. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 27 Mayıs 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben ne zaman acsam sikici konularda konusan 2 adam oluyo. bir kere oyun tanitimina rastladim o da gelmis gecmis en kotu oyunlardi maalesef[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben raslıorum hatta ps2 ve xboxta baya oyun tanıtıolar..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar