Overseer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 unac said: o çocuk o dayaktan çok daha fazlasını haketmişti. hepimiz çocuk olduk. Biz neden polislere taş atmadık. Herşeyin farkında o merak etmeyin. Korunacak hiçbir yanı da yok. İleride de o ne bir doktor ne bir mühendis ne öğretmen olacak. Serseri olucak başka bişey değil. Polise acıdım. Görevinden alındıysa keşke gerçekten komalık etseydi. tersine evrimin canlı örneği olmuşsun agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aquatik said: Bağışlasam mı? Bilemedim... Peki bagislama, sorun degil. ... de sorun insanlarin karakterleriyle falan bilimin pek alakasinin olmadigi. Bu ota b.ka sinirlenip 50+ amcalarin "zaten sizin yuzunuzden bu hale geldik" demesi gibi bi sey. 50+'ysan hormet ederim ama oyle oldugunu sanmiyorum be usta. Icin mi gecti, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Son cümle, dediğin bakış açısının karikatürize edilmiş şekli idi.''Kinaye'', ''İroni'' den anlamayan nesle aşina değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Seviyorum bu ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 "Turk gencligi"yle zaten ironiyi anladim da, isin icine ay, feza girince bir garip olmus. Yaziyla karikature de ben asina degilim anlasilan. Mutlulugun da resmini cizebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 O yaşındaki cocuğun mitingde işi olamaz. Hemde polise taş atıyorsa.. Bizde çocuk olduk. Çıktık top oynadık. Polis görünce selam durduk, polisde bize selam verirdi. Polisin, askerin bu ülke için nekadar önemli olduğunu 10 yaşındada biliyorduk 14 yaşındada. Bu gösterilere katılan çocuklar gözaltına alınmalı, suçlu bulundukları takdirde cezalar aileye kesilmelidir. Aileye 3 milyar gibi bir para cezası kesildiğinde o cocuğu bidaha göremezsiniz o alanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bence belinde odun kırılmalı. sonracığıma kızgın yağa dipsos misali batırılmalı. efendime söyleyeyim küçük küçük doğrayıp pembeleşinceye kadar soğanlarla kavurmalı falan.. olur mu öyle şey? hukuk devletlerinde her türlü yasal yaptırımın belli bir prosedürü vardır. o da aşağıdakilerden hangisidir? a) kafasını gözünü yarmak b) ağzını burnunu kırmak c) komaya sokup sokup çıkarmak d) hiçbiri e) ilk üçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Durup dururken vurmuş olamaz. Bence kesin Kürtçe "pas ver" demiştir çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Şıklarda büyük hata olmuş ama , Hepsi dedinmi hiçbirini de kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 senden mi kıymetli horicigim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Tamam şimdi e şıkkı diyebilirim :). Şaka bir yana , dayağı hatta fazlasını müstahak görenlerin insani duyguları hakkında ciddi şüphelerim var. İnsana değer vermeyen sevmeyen , ne kendini ne de herhangi birşeyi sevemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şimdi horiciğim soruda verilenleri ve senden istenilenleri iyi oku. e şıkkı yanlış cevap olmuş heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar