Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisten 23 Nisan Dayagi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

unac said:
o çocuk o dayaktan çok daha fazlasını haketmişti.
hepimiz çocuk olduk. Biz neden polislere taş atmadık.
Herşeyin farkında o merak etmeyin. Korunacak hiçbir yanı da yok. İleride de o ne bir doktor ne bir mühendis ne öğretmen olacak.
Serseri olucak başka bişey değil. Polise acıdım. Görevinden alındıysa keşke gerçekten komalık etseydi.

tersine evrimin canlı örneği olmuşsun agatör
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:
Bağışlasam mı? Bilemedim...

Peki bagislama, sorun degil.

... de sorun insanlarin karakterleriyle falan bilimin pek alakasinin olmadigi. Bu ota b.ka sinirlenip 50+ amcalarin "zaten sizin yuzunuzden bu hale geldik" demesi gibi bi sey. 50+'ysan hormet ederim ama oyle oldugunu sanmiyorum be usta. Icin mi gecti, nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

O yaşındaki cocuğun mitingde işi olamaz. Hemde polise taş atıyorsa.. Bizde çocuk olduk. Çıktık top oynadık. Polis görünce selam durduk, polisde bize selam verirdi. Polisin, askerin bu ülke için nekadar önemli olduğunu 10 yaşındada biliyorduk 14 yaşındada.

Bu gösterilere katılan çocuklar gözaltına alınmalı, suçlu bulundukları takdirde cezalar aileye kesilmelidir. Aileye 3 milyar gibi bir para cezası kesildiğinde o cocuğu bidaha göremezsiniz o alanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

bence belinde odun kırılmalı. sonracığıma kızgın yağa dipsos misali batırılmalı.

efendime söyleyeyim küçük küçük doğrayıp pembeleşinceye kadar soğanlarla kavurmalı falan..

olur mu öyle şey?

hukuk devletlerinde her türlü yasal yaptırımın belli bir prosedürü vardır. o da aşağıdakilerden hangisidir?

a) kafasını gözünü yarmak
b) ağzını burnunu kırmak
c) komaya sokup sokup çıkarmak
d) hiçbiri
e) ilk üçü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...