arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 www.gopostal.com postal 2 2003 ün ilk çeyreğinde geliyor.. sitede bir uyarı dikkatimi çekti: DANGER This site contains content not approved for consumption by children, senators, religious leaders and/or other easily damaged psyches, those seeking to enhance or establish political careers and/or possessed of delusions of grandeur. If accidentally exposed, flush eyes with cold water and induce vomiting. If irritation persists, sit quietly and watch PBS. Not for internal use. This site and its related products/propaganda are GUARANTEED not to make you go blind, masturbate (and THEN go blind), become a social liability, induce you to act out atrocities that you would otherwise never indulge in, or burn eternally in hell. Running With Scissors accepts NO responsibility for any and all random acts of stupidity or violence committed by losers who may blame popular entertainment media and/or sugary snack foods for causing their inherent basic lack of control. You're on your own. Thank you and good night. [hline] *Clark Mutant sees some trouble brewing on* -This is job for SUPERMUTANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 puhahaa çok ii yaa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 adamların canı o kadar yanmış ki 2 yi rusya da yapıcaklar ehe.[hline] *Clark Mutant sees some trouble brewing on* -This is job for SUPERMUTANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Olsun, olsun Yapmaları önemli :) [uyarı ayrı bi kopardı beni gece gece, hass sabah olmuş be][hline]I will always remember their cries Like a shadow they'll cover my life But I'll also remember mine (And) after all I'm still alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 hem bu kopuş olay görülsün hem de şu video download edilsin diye uplıyalım postal 2 video rahatsızlığınız varsa ciddi çekmeyin daha izlemedim ama oyun kesin piskopatlık seviyesindedir[hline]Gözlerinde kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 levelda postal 2 önizlenim vardı kopmuştum. Oyunu kan dökmeden bitirebiliyorsun. Ama oyunu kan dökmeden bitirebilmen imkansızmış. O derece psikopat olcak oyun[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 AMAN TANRIM ! video yu kalbinizde sorun varsa izlemeyin dehşet ! mükemmel bir oyun geliyor sloganı da belli "Guns don't kill people, I do" ya motion capture resmen vahşet için kullanılmış özellikle alev üstünde çok çalışıolardı işe yaramış dehşet korktum oyundan bariz piyasaya sürülmemeli.. direk sakıncalı yuh yani uçmuşlar bu sefer ![hline]Gözlerinde kayboldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 lol sitesinde quote of the day diye bişe var her gün bi quote süper bi olay takip ediniz..[hline]Guns don't kill people... We do! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 DUDE !![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 çıkmadı dağıtım firmasıyla yeni anlaşmışlar herhalde 1 ay içinde çıkar ben esmeri sevdim[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 videoyu izledin mi bilmiyorum videoda roket atar taşıyorlar eheh[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 "Doupe: What multiplayer support can players expect to see? Are you going to support modifications in Postal 2? Vince Desi: For starters basic deathmatch. And the UNREAL editor will ship as part of the game, so mods should be easy." nallahım nolamaz. Unreal motoru oyunla birlikte geliomuş.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ya oyun çok tatlı olacak da Benim makine kaldırmayacak kesin yine ya OFFF!!!!!!!!!!!!! :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 vahşet olacak en az 36 ülkede yasaklanıcak[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ahuahuah :) Türkiye de nasılsa öyle bir şey oılmuo türkiye ye orijinal nasılsa yollamıolar :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Manyak oyun![hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben oynarken pepelek i colt uma susturucu yapıcam niahahaha. - Postal Dude[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 lol[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Catscratch, 21 February 2003 17:30 tarihinde demiş ki: "Doupe: What multiplayer support can players expect to see? Are you going to support modifications in Postal 2? Vince Desi: For starters basic deathmatch. eeehh nerde deathmatch ? nerde multi ? RWS protestor olcam ya ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Turuncu t-shirt de yakışır sana hani arcane :)[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar