fmea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya kime baksam pacali don giymis gibi ortalikta dolasiyor ne bicim elf skinidir bu kardesim hangi armoru giyersek giyelim bole alt kisim kivrilmis sekildemi dolasiyor elfler? cok kotu gorunuyor sirf bu yuzden char i degistirmeyi bile dusunuyorum suan acaip kotu bir gorunumu var her race in kendine gore gorkemi var (dwarf hatunlari disinda) ama elfler sanki anaokulu cocuklari gibi ortalikta dolasmakta dmg alinca 'vurma abi uhuh' diye bi ses ekleselermis tam olcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aynı sey human mageler için de geçerli.. kaç kişi biliyorum manticorela dolaşan :))[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 26 Mayıs 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 evet onlarda ev hanimi gibi geliyo bana party yapip altin gunu duzenliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hauzuazhhahauuha olm ben iki dwarf kızı evcilik oynarken gördüm, bi de barbie'si vardı birinin[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 dwarf kız tatlı doğru ama hiç uymamış.. elf kızlar çok tatlı ama onlara laf yok[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 elf karakter vardı bundan önce paçalı don giymiş gibi dolanıyodu, dark elf aldım dün. armor giyince pantolon oluyor bacakları (düzgün görünüyo), armor çıkartınca pardesü oluyo çok güzel yapmışlar. vurulduğu zaman yada yere otururkende pokemon gibi seste çıkartmıyor baya kral. elfler tam rezalet ses olayında erkek karakterler pokemon gibi ses çıkarıyo kadın karakterlerde hentaide .ikilen karakterler gibi ses çıkartıyo özellikle mageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 manticore gaiters = kocakari etegi[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 banana suiti unutmayalim lutfen insanlara cok yakisiyo[signature][hline]Arthad LvL 54 Silver Ranger @ kain [Bu mesaj -Ari- tarafından 26 Mayıs 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya siz skinleri bosh verin elf lerin cikardiklari ses ne ole bayan sesi mi die bi dusunduruor adami yoksa elfler =0 filan olmasin :)[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 allaam elf disilerinden cikan ses dayanamiom.. isin en kotu yanida her zaman beraber takildigimiz bi disi elf rest timelerdar ciyak ciyakj barinio kac defa kesmeyi dendim :P adi hatun root sleep her bisi yapio filan hehe deler guzelde mith set giyene kadar sufer diosun :) gerci mith set de magelerinde dire irklardan daha kral duruo ama.. iste..[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Evladım bosverin Elf , Drwaf , Human Felanı onlar delikanlıyı bozar , Tez acarsınız Bir Dark Elf (valla bence onları cok ozene bezene yapmıslar) Dark elf olmazsa Orc idare eder. Geri kalan Irklar karizmayı cizer ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Dwarf hatuna laf etmeyelim , minnacik hatunla gelir çizerim ha :P miyavlayan tek ırk olarak bayılıyorum dwarf hatunlara :D[signature][hline]Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hastasıyım dorfların dişilerine, süfer yapmışlar o karakteri :) fiiyiiii falan gibi sesler çıkartıyorlar, çok şirinler.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 33 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar