Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vampirlikle ilgli

Bellephorn

Öne çıkan mesajlar

bırakın bu işleri, gidin ders çalışın, para kazanın, hayat dediimiz asıl canavar kazıını size saplamadan siz bişeylere sap olun, soora görürsünüz asıl kabus neymiş, kim kimin kanını emiyomuş, kimin dişi sivriymiş gözü parlıomuş. hayatın kendinden daha gerçek bi vahşet var mı yaw?
Sosyal ağlarda paylaş

ben vampirlikte frengi hastalığının payı var diye biliyorum.bir de insalar ölünce birkaçgün daha tırnak ve sakalaları uzuyor bunun etkisi var.bir de ölülerin kalplerine kazık saplarken akciğerlerdeki hava dışarı çıktığı ve ses tellerini titreştirdiği için bir hırıltı sesi geliyormuş bu da iyice gaza getirmiş adamları.

Ancaaaak...ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.belki vardır belki yoktur bilemeyiz.ancak büyü olayı var.necromonicon'a sahip olan birini bile tanıyorum adam gerçekten de salak salak şeyler yapıodu ama bişeyler vardı.mesela onun eli benim elime paralelken adam elimi itebiliyordu 10 cm uzaktan...gerçekten oldu bu sallamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu güç olayları var yannız
çok gördüm örnek[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

eet reiki harbici çalışıyo
kedilere reiki yapamıyorsun mesela ilginçtirki[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

annem reiki biliyor niye inanmiyim ehe ilginç şeyler var valla
bidefa en kıyağı eşya kaybedince pıt diye bulma[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok güzel büyüler biliyorum..
karşındaki etkisiz hale getirebilecek süper büyüler
antık çağdan gelme,
eşşiz, benzersiz,
herkesin aradığı tarzdan büyüler..
....

....
mesela çok pis osururum, adam direk düşer bayılır
ehehe :-P

ne bu ya, astral seyahatten sonra bi de reiki'ye başladık iyi güzel...[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 28 Mayıs 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
kedilere reiki yapamıyorsun mesela ilginçtir ki

kediler de zaten doğa üstü canlılar, kimi der radyo dalgalarını radyo olmadan dinler, kimi der telepatik iletişim kurabiliyorlar..
sıkan sıkana.. meydan boş nasıl olsa

ha bir de reikiye inandık, kedilerin anti-reiki gücü kaldı..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok
kediler zaten enerji dolu bir canlı
reiki enerji verir
hayvan kaçıyor malum
köpeklerde tam tersi :) çok seviyo genelde[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da hayvanlar hissediyor insanlardan farklı
hoşuna giderseyanına ilişiyo:) sevmesse kaçıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...