Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Kadin omrunu bu ise harcamis , kalkip soyle bir aciklama yapacagini beklemiyordunuz herhalde Vampir mampir yok kardesim dunyanin yarisini gezdim bulamadim , diger yarisinada baskasi baksin yillarim heba oldu bohuhu[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 realite lafına tek ben mi uyuz oldum?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bırakın bu işleri, gidin ders çalışın, para kazanın, hayat dediimiz asıl canavar kazıını size saplamadan siz bişeylere sap olun, soora görürsünüz asıl kabus neymiş, kim kimin kanını emiyomuş, kimin dişi sivriymiş gözü parlıomuş. hayatın kendinden daha gerçek bi vahşet var mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben vampirlikte frengi hastalığının payı var diye biliyorum.bir de insalar ölünce birkaçgün daha tırnak ve sakalaları uzuyor bunun etkisi var.bir de ölülerin kalplerine kazık saplarken akciğerlerdeki hava dışarı çıktığı ve ses tellerini titreştirdiği için bir hırıltı sesi geliyormuş bu da iyice gaza getirmiş adamları. Ancaaaak...ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.belki vardır belki yoktur bilemeyiz.ancak büyü olayı var.necromonicon'a sahip olan birini bile tanıyorum adam gerçekten de salak salak şeyler yapıodu ama bişeyler vardı.mesela onun eli benim elime paralelken adam elimi itebiliyordu 10 cm uzaktan...gerçekten oldu bu sallamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Norton_Antor sanırım o büyü değil. Bio enerji diyolar ona. (Valla bilim adamlarının yalancısıyım) Vampir olayına gelince; İmkansız Birşey Yoktur[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Norton_Antor beni o adamla tanıştır cok merak ettim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 walla bi tanıdığımın arkadaşıydı:)ama adı kahraman'dı:) bilgi de falandı sanırım üni oalrak da.geçen sene falan mezun oldu galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu güç olayları var yannız çok gördüm örnek[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bio-Enerji vermek gayet mümkün. Hiçte zor bir aktivite değil zaten, ama çok yorucu oluyor çünkü kendi enerjinizi veriyorsunuz. En güzeli reiki.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 eet reiki harbici çalışıyo kedilere reiki yapamıyorsun mesela ilginçtirki[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 reik cidden işe yarıo.çok yakın bi arkadaşım beni uykuya yakın sersemletmişti öyle.neyse bu akdar fazla şey söylemiyim palavracı diyceksiniz bana:) bu arada o dediğim adam da necromonicon falan vardı.8 yılda falan toplamış sayfa sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 annem reiki biliyor niye inanmiyim ehe ilginç şeyler var valla bidefa en kıyağı eşya kaybedince pıt diye bulma[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben de çok güzel büyüler biliyorum.. karşındaki etkisiz hale getirebilecek süper büyüler antık çağdan gelme, eşşiz, benzersiz, herkesin aradığı tarzdan büyüler.. .... .... mesela çok pis osururum, adam direk düşer bayılır ehehe :-P ne bu ya, astral seyahatten sonra bi de reiki'ye başladık iyi güzel...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Chemical, 28 Mayıs 2004 00:32 tarihinde demiş ki: kedilere reiki yapamıyorsun mesela ilginçtir ki kediler de zaten doğa üstü canlılar, kimi der radyo dalgalarını radyo olmadan dinler, kimi der telepatik iletişim kurabiliyorlar.. sıkan sıkana.. meydan boş nasıl olsa ha bir de reikiye inandık, kedilerin anti-reiki gücü kaldı..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 alakası yok kediler zaten enerji dolu bir canlı reiki enerji verir hayvan kaçıyor malum köpeklerde tam tersi :) çok seviyo genelde[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Karşındaki evrensel gücü kabul etmeden ona evrensel gücü veremezsin.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tamam da hayvanlar hissediyor insanlardan farklı hoşuna giderseyanına ilişiyo:) sevmesse kaçıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Vampir yoktur. Vimpir vardır. Ben bir vimpirim.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 senden vimpir degil yampir olur cainecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar