mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 tekrar selamlar.. bikaç güne aranızda olcaz bi kaç arkadaş, şimdiden hangi galakside oynayalım diye kararlaştırmaya başladık. siz hangi galaksilerdesiniz? tavsiyeleriniz neler?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oynayacaksaniz avrupa serverinda oynayin biraz zorlanirsiniz eclipse deki kadar turk olmaz ama sonuc olarak avrupada oynarsiniz 7 saat yerine 2 saat ileride olursunuz..avrupa serverlarinin en kalabalk olani adini tam hatirliyamiyorum chimera mi ne ole bisi gorunce cikarirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Şimdi 1500 kere söyledik ama gene söyliyeyim ben.Eclipse en çok türkün bulunduğu yerdir.FrF (yani benim guildım oluyo bu) rebel guildıdır.RIP ise imperial guildıdır.Ping genelde iyidir ama bazen coşar ve vendorlar falan açılmaz.Kettemoor da türkler eclipse'e oranla daha azdır.Bununla birlikte pingde daha azdır.(Eclipse'e göre) Burdaki guildları bilmiyorum ama popeye ile konuşabilirsin.Corbantisde ise Yakınşehir vardır.Burdaki türk sayısıda kettemoordaki kadardır.Senin dediğin far star ve infinity'de ise tek tük türke rastlanır.Ping durumunu bilmiyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 pingin düşük olması ve hızlı oynayabilmek bence türklerin sayısından daha önemli... zaten dostlarımla beraber olacağımdan çok sorun olmaz diye düşünüyorum. yeni ve düşük pingli bi server olarak neyi önerirsiniz? avrupa serverı tamam da, hangisi?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 lag yok hic bi yerde freeshard da uo oynamiyosun koskoca swg oynuyosun..en cok oyunculu avrupa serverinda oynayin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 biz de Infinity serverina bekleriz burda da 8-10 Türk arkadaş var ve size seve seve yardımcı oluruz ayrıca nüfus bakımından orta halli bir server ve gayet hızlı 150 ile 300 arasında ping aliorum gelmeye karar verirseniz bize dier topicte yazdıım insanlara /tell atarak ulaşabilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bizim için pingin çok dert olucaını tahmin etmiorum. Öyle düşünürsek de bence Eclipse'de oynialım. Hem oyuncu sayısı fazla hem de Türk sayısı fazla..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 kettemoor a gelmeyin :P ben mutluyum tek başıma :) j/k[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Olm girin adam gibi Chimeara-Europa yada baska bir Europe serverina. Bi kere ayni zaman dilimindesiniz en azindan, forumlarinda bile auctionlar aksam 20.00 - 22.00 gibi bitiyor genelde. 2. si de amerikalilar kadar scammer ve asshole degiller. Yardimsever herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 doğru aslında, avrupalılar daha bi yardımsever oluyolar :) ama eclipse'e girip ordaki türk PA'larından birine katılıp savaşmak istemiyo da değilim... neyse, oyunu aldıktan sonra lag durumuna falan bakarız.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: sLog, 26 Mayıs 2004 02:00 tarihinde demiş ki: kettemoor a gelmeyin :P ben mutluyum tek başıma :) j/k Nası tek başına, Popeye da orda diil mi? :-P O da ben tek başımayım kettemoorda diyodu. :lol:[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Dayanamadı oda =P yanlız birey güçlü bireydir olayı bu oyunlarda tutmuyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 popeye başka mecralara akıyo şu aralar :) erkek adam oyunu oynuyoruz vurdulu kırdılı öyle vuki muki, peluş oyuncaklar gibi şeyler yok(metroseksuel wuki diyerek monoya selam ederim :) ayrıca renodop bey swgde yalnız birey olmak daha zevkli :) grupla yapacagın aktivitelerin büyük çoğunu zaten tek başına yapabiliyorsun :) hatta otu boku grup olayına mecbur eden oyunlara aşırı kılım neyseki swg öyle degildi [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. [Bu mesaj Popeye tarafından 26 Mayıs 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Eheh artık öle değil dopoye, yeni dungeonlar tek başına yapılacak gibi değil hatta duyduğuma göre dün deathwatch dungeonda 60 kişiyi birden gebertmiş 9 super battle droid lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 en son çıkan droidlerin hamı 250k ...[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 DW bunker için değill grup ordu lazım resmen.Abartmışlar bence.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya bakmayin millet salak. O allahin Genosian Cave'inde Acklaya gelmeye calisan kac tane 8-10 kisilik grup gordum geberdiler yolda. Cunku gruptan biri gidiyor kacmaya calisirken daha cok yaratik cekiyor falan , oyle oyle kaos ortaminda hepsini turnike yapiyorlar ortada. Biz 2 kisi gittik kestik acklayi. Ayni sekilde corvette missionini da 3 kisi yapabilir herkes ne yaptigini bilirse. DW ye daha gitmedim ama gene bir kolay yolu vardir mutlaka, oyle paldur kuldur gidilmez.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 konuyu genel yöneticinin saptıracağı aklıma gelmezdi :) soruma geri dönebilir miyiz?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 infinitye gelirsen yardım ederiz pingler iyidir yardımsever insan çoktur... bence en rahat gelişebileceğin serverlardan biri şu an... gene de sen bilirsin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarkus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 newbie karakterin kendini geliştirmesi zor filan degil, solo halletmek daha zevkli hatta. Yardım gerekirse de herkes yardım ediyor... (Bunları bi haftalık newbie olarak yazıyorum...) Server içinse... İlk deneyimlerime göre kalabalık server daha iyi. Eclipse gelin... Darse Dkuark/Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: pascha, 26 Mayıs 2004 13:04 tarihinde demiş ki: ama swgde grup olayi olmadan newbie bi arkadasin kendini gelistirmesi cok zor ;) e bizde newbie olduk :) tek başıma geliştirdim sayılır (kırk yılda bir grup avına çıkardık)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ya da benim gibi 2 serverda birden (eclipse-infinity) oynayacaksın. Kısa bir kıyaslama yapayım Eclipse'de çok yardımsever ve iyi türk oyuncular var, ancak amerikalılar pek çekilmezler. Gündüz server bakıma alınıyor. Türk PA'larından birine girersen çok hoş bir ortam yakalarsın ama. Ticaret çok gelişmiş ne ararsan bulunuyor kolayca. Uçuk rakamlara "uber" item da bulmak mümkün. infinity eclipse kıyasla ıssız. Ancak craft skiller için biçilmiş kaftan. Avrupalılar çok daha sıcak kanlı nazik ve yardımsever. Türk az varız ama buradaki arkadaşlar da çok iyidirler. server bakımı sabah 6'da player eventler ise aksam 10-12 gibi oluyor genelde. Burada grup hunt daha yaygın, medicler doctorlar bile avda skill kasiyor. Bu sebeple app xp sorunun da fazla olmuyor. Millet buffsiz armorsuz cronette sharnaff avina çikiyor 10-15 kisilik gruplarla. Lag daha az. harvest (hayvan) ve vendor hizlari kiyaslanamayacak kadar hizli... Tercih sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: sLog, 26 Mayıs 2004 02:00 tarihinde demiş ki: kettemoor a gelmeyin :P ben mutluyum tek başıma :) j/k bööö bendee varım bırak da gelsinler ya :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 sostizm infinity hakkında anlattıkların eclipsenin 6-7 ay önceki halini hatırlattı bana[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 infinity güzeldir ya gelin oynayın[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar