Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse/FarStar/Infiniti?

mayfer

Öne çıkan mesajlar

oynayacaksaniz avrupa serverinda oynayin biraz zorlanirsiniz eclipse deki kadar turk olmaz ama sonuc olarak avrupada oynarsiniz 7 saat yerine 2 saat ileride olursunuz..avrupa serverlarinin en kalabalk olani adini tam hatirliyamiyorum chimera mi ne ole bisi gorunce cikarirsiniz =P
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 1500 kere söyledik ama gene söyliyeyim ben.Eclipse en çok türkün bulunduğu yerdir.FrF (yani benim guildım oluyo bu) rebel guildıdır.RIP ise imperial guildıdır.Ping genelde iyidir ama bazen coşar ve vendorlar falan açılmaz.Kettemoor da türkler eclipse'e oranla daha azdır.Bununla birlikte pingde daha azdır.(Eclipse'e göre) Burdaki guildları bilmiyorum ama popeye ile konuşabilirsin.Corbantisde ise Yakınşehir vardır.Burdaki türk sayısıda kettemoordaki kadardır.Senin dediğin far star ve infinity'de ise tek tük türke rastlanır.Ping durumunu bilmiyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

biz de Infinity serverina bekleriz burda da 8-10 Türk arkadaş var ve size seve seve yardımcı oluruz ayrıca nüfus bakımından orta halli bir server ve gayet hızlı 150 ile 300 arasında ping aliorum gelmeye karar verirseniz bize dier topicte yazdıım insanlara /tell atarak ulaşabilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler:)
Sosyal ağlarda paylaş

popeye başka mecralara akıyo şu aralar :)

erkek adam oyunu oynuyoruz vurdulu kırdılı
öyle vuki muki, peluş oyuncaklar gibi şeyler yok(metroseksuel wuki diyerek monoya selam ederim :)

ayrıca renodop bey swgde yalnız birey olmak daha zevkli :) grupla yapacagın aktivitelerin büyük çoğunu zaten tek başına yapabiliyorsun :)

hatta otu boku grup olayına mecbur eden oyunlara aşırı kılım neyseki swg öyle degildi
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.

[Bu mesaj Popeye tarafından 26 Mayıs 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh artık öle değil dopoye, yeni dungeonlar tek başına yapılacak gibi değil hatta duyduğuma göre dün deathwatch dungeonda 60 kişiyi birden gebertmiş 9 super battle droid lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakmayin millet salak. O allahin Genosian Cave'inde Acklaya gelmeye calisan kac tane 8-10 kisilik grup gordum geberdiler yolda. Cunku gruptan biri gidiyor kacmaya calisirken daha cok yaratik cekiyor falan , oyle oyle kaos ortaminda hepsini turnike yapiyorlar ortada. Biz 2 kisi gittik kestik acklayi. Ayni sekilde corvette missionini da 3 kisi yapabilir herkes ne yaptigini bilirse.
DW ye daha gitmedim ama gene bir kolay yolu vardir mutlaka, oyle paldur kuldur gidilmez.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

newbie karakterin kendini geliştirmesi zor filan degil, solo halletmek daha zevkli hatta. Yardım gerekirse de herkes yardım ediyor... (Bunları bi haftalık newbie olarak yazıyorum...)

Server içinse... İlk deneyimlerime göre kalabalık server daha iyi. Eclipse gelin...

Darse Dkuark/Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pascha, 26 Mayıs 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
ama swgde grup olayi olmadan newbie bi arkadasin kendini gelistirmesi cok zor ;)

e bizde newbie olduk :) tek başıma geliştirdim sayılır (kırk yılda bir grup avına çıkardık)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük bone. küfürlü chat.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da benim gibi 2 serverda birden (eclipse-infinity) oynayacaksın. Kısa bir kıyaslama yapayım

Eclipse'de çok yardımsever ve iyi türk oyuncular var, ancak amerikalılar pek çekilmezler. Gündüz server bakıma alınıyor. Türk PA'larından birine girersen çok hoş bir ortam yakalarsın ama. Ticaret çok gelişmiş ne ararsan bulunuyor kolayca. Uçuk rakamlara "uber" item da bulmak mümkün.

infinity eclipse kıyasla ıssız. Ancak craft skiller için biçilmiş kaftan. Avrupalılar çok daha sıcak kanlı nazik ve yardımsever. Türk az varız ama buradaki arkadaşlar da çok iyidirler. server bakımı sabah 6'da player eventler ise aksam 10-12 gibi oluyor genelde. Burada grup hunt daha yaygın, medicler doctorlar bile avda skill kasiyor. Bu sebeple app xp sorunun da fazla olmuyor. Millet buffsiz armorsuz cronette sharnaff avina çikiyor 10-15 kisilik gruplarla. Lag daha az. harvest (hayvan) ve vendor hizlari kiyaslanamayacak kadar hizli...

Tercih sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...