elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bu konuyu burada açmalı mıydım bilmiyorum ama, manga ve anime hakkında en çok bilgisi olanlar burada yorumlar yaptığından dolayı buraya koyiyim dedim. Konu başlığında belirttiğimce,manga ve anime hakkında bir tez yazmam gerekiyor.Kafamda bir kaç şey var ama buradan yardım alıyım dedim. Manga nedir, manga tarihi, mangayı yazanlar, anime nerden yola çıkılır ve nasıl yapılır, Japonya ekonomisine katkısı nedir, Anime ve mangada ki konu nedir... gibi şeyler yazacağım.Daha başka fikri olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.3 sayfalık ingilizce bi tez yazmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Tez konusu icin tebrik ettim fakat sorularinin cevaplarini burdan derlemeye calismaktansa wikipedia'dan okuman cok daha iyi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Her yerden araştırıyorum tabi ki de.Buradan da bir yan bilgi açısından sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 çok genel kapsamlı, bazısı da ansiklopedik bilgiler istemişsin ama. daha spesifik, bulamadığın bir soru olarak sorarsan yardımcı olmak isteyen çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Başlıklar altında inceliyeceğim.Bana lazım olan sadece başlık fikirleri, şu anda bir taslak oluşturuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bir sürü e-book bulabilirsin. manga hakkinda cok kitap var bu bilgileri verebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu kadar şeyi 3 sayfada anlatamazsın. tabi odev tez yazma odevi değilde ingilizce odeviyse bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar