dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aylak olucam sonunda. sokaklarda gitar calıp ordan oraya dolasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca said: mutluluğun hedef değil de yol olduğunu anladığın zaman sorunların hallolcak. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca hakkaten son noktayı koymuşsun bugün 23 nisan ben beklerim yönetmen gelsinde başlayalım montaja. ama keyfim yerinde be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno, hadi bizi beğenmedin. al sana tunca. canlı kanlı gördüm ben tuncayı. iyi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oha kız yapılabilecek her şeyi yapmış kitlendim pc karşısında cevap yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ginaly said: abi duygusal anime cümleleriyle girme gözünü seveyim, ortalık kan göülne dönecek birazdan. http://www.collegehumor.com/video:1907137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 meğer ne boş bi hayatım varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca said: ginaly said: abi duygusal anime cümleleriyle girme gözünü seveyim, ortalık kan göülne dönecek birazdan. http://www.collegehumor.com/video:1907137 aasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 1- dunno erkek değil miydi lan? 2 - dunno said: ki cok guzel de diilim ya on uzerinden 6/7 filanım ama taktik maktik sırılsıklam asık olabiliyo karsındaki. hem de hoslendıgın kisi ask challenge dı benim icin. biliyosunuz eski topiclerimden. ask, karsılıklı sevgi filan hic ulasılmiycak fln gibi dusunrdum nerdeyse. ask heyecanlandırıyodu beni fazlasıyla. o da gecti artık ehueh, taktiğe mantığa ne gerek var ki arkadaş kadınlar ben süper taktik bilirim falan filan diye avutmasın kendini, erkeklerin çoğunda götüme benzemiyosa suratı bi de nefes alıyosa diye bişi var. ortalama (yani 10 üzerinden 5) ise bir kız taktiğe maktiğe ihtiyacı yok. Umut sarıkaya'nın da sıkça kullandığı "hamu var" durumu ortaya çıkıyor. Ha tabi bu Türkiye' de. bazen ortalamanın dahi oldukça altında bi kızla göz göze gelirsin gayri ihtiyari böyle götü kalkık bi şekilde suratını çevirir. nası o kadar götü kalkmıştır? yukarıdaki sebepler. Klasik geyiğimiz "Bunları değil bunların götünü böyle kaldıranları dövücen hacı"dır böyle durumlarda. Sen bence git şöyle bi evropa ülkesine, orada zaten ilişkiler challenge schmallenge değildir, herkes dillerde usta ve birkaç müzik aletine hakim. bakarsın herkes senin gibi "aşmış" rahatlarsın.(du la not edim. ben de bunları yapim de nirvana ya ulaşim. ondan sonrası yok zaten. dil öğren, müzik aleti çal, dans et, bi de herkesi kendine aşık edebil. hayatta challenge mı kalır arkadaş. *müzik aleti çaalll *dil öğr...) e tabi bir de 3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 astım demiyorum ya. mutlu diilim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 arkadaşım tutunamayanlar ı okuyup gelip burada tutunamayanım ben diye gezinmeyin yahu. komik yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca said: ginaly said: abi duygusal anime cümleleriyle girme gözünü seveyim, ortalık kan göülne dönecek birazdan. http://www.collegehumor.com/video:1907137 off en sonu sdjfısxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hicbiseysoylemiyorum. tutunamayanım oyleyim boyleyim hicbisey soylemiyorum hicbisey yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hiçbişi yapmadan oturursan mutsuz olursun tabi biraz aktif ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunnocum bak canım bu iş böyle yürümez artık. mutlu degilsin tamam, anladık. herşeyi yaşamıssın görmüssün, hic bişey tatmin etmez olmus seni. ama hiç bi çözümü de beğenmiyosun. biz napalım o zaman? NAPALIM YANİ? ŞİŞTİM ARTIK TOPİCLERİNDEN. yetti be, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: of gencler. her seyi yasadım her seyi gordum sanki... ruhum yaşlandıAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bana kalırsa almış yanına başka bi kız arkadaşını bak şimdi gençleri nası yorucam hesabı makaraya kurban gidiyoruz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ahahah fütfütfüt fristaylo son noktayı koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno hayatının aşkı belkide benimdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kazım dır kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 acıkki, pek tırt bir insansın. Bundan sonra pek tırt bir insan olma, al buda sana challange. bir sabah kalkarda, "ben pek tırt birinsanmışım, neyse uğraşıyımde an azından sadece tırt bir insan olıyım" dersen elir soylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar