Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=((((

dunno

Öne çıkan mesajlar

1- dunno erkek değil miydi lan?

2 -

dunno said:
ki cok guzel de diilim ya
on uzerinden 6/7 filanım
ama taktik maktik sırılsıklam asık olabiliyo karsındaki. hem de hoslendıgın kisi
ask challenge dı benim icin. biliyosunuz eski topiclerimden. ask, karsılıklı sevgi filan hic ulasılmiycak fln gibi dusunrdum nerdeyse. ask heyecanlandırıyodu beni fazlasıyla. o da gecti artık

ehueh, taktiğe mantığa ne gerek var ki arkadaş kadınlar ben süper taktik bilirim falan filan diye avutmasın kendini, erkeklerin çoğunda götüme benzemiyosa suratı bi de nefes alıyosa diye bişi var. ortalama (yani 10 üzerinden 5) ise bir kız taktiğe maktiğe ihtiyacı yok. Umut sarıkaya'nın da sıkça kullandığı "hamu var" durumu ortaya çıkıyor. Ha tabi bu Türkiye' de. bazen ortalamanın dahi oldukça altında bi kızla göz göze gelirsin gayri ihtiyari böyle götü kalkık bi şekilde suratını çevirir. nası o kadar götü kalkmıştır? yukarıdaki sebepler. Klasik geyiğimiz "Bunları değil bunların götünü böyle kaldıranları dövücen hacı"dır böyle durumlarda. Sen bence git şöyle bi evropa ülkesine, orada zaten ilişkiler challenge schmallenge değildir, herkes dillerde usta ve birkaç müzik aletine hakim. bakarsın herkes senin gibi "aşmış" rahatlarsın.

(du la not edim. ben de bunları yapim de nirvana ya ulaşim. ondan sonrası yok zaten. dil öğren, müzik aleti çal, dans et, bi de herkesi kendine aşık edebil. hayatta challenge mı kalır arkadaş. *müzik aleti çaalll *dil öğr...)

e tabi bir de

3-

Sosyal ağlarda paylaş

dunnocum bak canım bu iş böyle yürümez artık.
mutlu degilsin tamam, anladık.
herşeyi yaşamıssın görmüssün, hic bişey tatmin etmez olmus seni.
ama hiç bi çözümü de beğenmiyosun. biz napalım o zaman?
NAPALIM YANİ?
ŞİŞTİM ARTIK TOPİCLERİNDEN.
yetti be, oh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...