ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 elinde olupta satmak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 nintendo ds lite al. Gameboy oyunları calısıyor. Emotion olarak'ta tamamen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bende ilk çıkan kalaslardan var hala şeffaf ama içine kusmuştum küçükken ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ds lite pahalı bi çözüm gitti gidiyorda 80-90 a falan bi ton gameboy satan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben nostaji olsun diye o kasalardan istiyorum ya hani gri kasa mor tuşlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sesu said: Bende ilk çıkan kalaslardan var hala şeffaf ama içine kusmuştum küçükken ahah. Elindeki aleti pazarlamayı çok iyi biliyosun. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bende var o takoz versiyondanda calismiyrodu artik sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bende en eski takoz kasa olanından war ama siyah renk.bi de ekran koruyucusu düşmüştü,mal gibi çocuk aklıyla garanti maranti anlamadıgım için japon yapıştırıcısıyla tutturmaya çalışmıştım.sonra yine düşmüştü,şuan ekran koruyucusu yok aletin bi de ekranın etrafında koruyucunun oturdugu yerlerde japon yapıştırıcısı izi war. ama onun haricinde bi sorunu yok aletin,sapasağlam çalışır :D yanında iki tane kaset te verebilirim,bi tanesi 15 in 1,pokemon red,dragon ball Z,castlevania vs filan war içinde,diğeri de gargoyles :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu var istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bende olması lazım gri-mor tuş dediğin takozdan, ama sadece adaptörle çalışır olmuştu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aha onun yeşilinden var bende. :) satmam ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kaç lira ki yani bunlar. 15 falandır heralde gg'de falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 70 ytl tam seti vardı gittigidiyorda bilemedimki nasıldır iyimidir. ebayda kutusu açılmamışı vardı nası oluyosa :D 600 küsür dolardı ama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Asteroth said: sesu said: Bende ilk çıkan kalaslardan var hala şeffaf ama içine kusmuştum küçükken ahah. Elindeki aleti pazarlamayı çok iyi biliyosun. ;) dsfadfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oha 90-100.. ben çöpe attım lan artık 5 kuruş etmiyordur diye. üzüldüm şu an resmen. çalişiyodu heralde benimki, denemedim de en son çalişiyodu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ekinakis said: bnde var bundan da kaça alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ekinakis said: 70 ytl tam seti vardı gittigidiyorda bilemedimki nasıldır iyimidir. ebayda kutusu açılmamışı vardı nası oluyosa :D 600 küsür dolardı ama haha oha onu kutusundan çıkarmanın zevkini hayal bile edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-G-BOY-2-OYUN-KASETi-ADAPTOR_W0QQidZZ17132323 http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-GAMEBOY-OYUN-HEDIYELI-SIFIR-GIBI_W0QQidZZ17223550 http://urun.gittigidiyor.com/NINTENDO-GAMEBOY-OYUN-HEDIYELI_W0QQidZZ17218672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar