Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG mi yoksa Lineage 2 mi?

mayfer

Öne çıkan mesajlar

said:
mayfer, 23 Mayıs 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
lineage sadece lvl kasmaktan ibaret. pvp sistemi de güzel değil. item'ı olan, yüksek lvl'ı olan kazanır. castle siege'lerde yer almak da zaten ayrıcalık.

eskiden lineage'i ne kadar övmüş olsam da şimdi böyle düşünüyorum. özellikle de swg'yi gördükten sonra. base'ler kurmalar, şehirler kurmalar, civil war, base war vs. vs..

swg de de gorevden baska bisi yapmiyacagin kesinde mesela soyle anlatiyim sana lineage 2 de dragon a binmek veya lvl 60 olmak ne biliyim 200 saat istiyosa ve bunu apmak cok zorsa sen lvl 60 oldugunda elite bi player oluyosun saygi duyulan vs vs..ama daha once dedigim gibi swg nini en ii pvp cisinin seviyesine en fazla 20 saatte gelebilirsin(skill olarak)o ayricalik dedigin olay oyunu oyun yapiyo iste..

base kurma demisinde base dedikleri seyi gorunce g.tunle guleceksin hele bide o base e saldirma olayi var evinin onunde bi tane ambulans cagir beklesin gulmekten komaya girebilirsin..
yani tercih meselesi diyorum bana gore bi ayricalik yaracak oyunlar daha idir ama sen server daki 100 lerce seninle ayni seviyede olan birileriyle oynamak istiyosan senin bilecegin is..
Sosyal ağlarda paylaş

iki oyunuda oynadim....swg'de de ayni seyi yapiosun dogru ama en azindan gruplarla dolasiosun party yapiosun flm sen l2 de hayatinda kac kere party le xp yaptin?solo da aldigin xp party de aldigindan cok daha iyi bu olayi hic sevmemistim eski bir daoc oyuncusu olarak...mmorpg lerde solo yapmak isteseydim diablo oynardim.l2 grup sisteminin gelismesi gerek bu bir.ikincisi l2 de olay sadece equipment a dayaniyor..dorudur bu cogu oyunda boledir ama l2 de sacma olan lvl1 le 19 arasina dmg farki yok denecek kadar az...ayni silahlari warsa...baska hangi oyunda boyle...l2 de lvl kasmak bence biras fazla olmus abartilmis hatta insani zamanla oyundan sogutabilir.gelelim swg ye...swg de bence tamamen bir hayal kırıklığıydı beklediğimden cok dha kotuydu...katiliyorum swg de pvp denen bisi yok sadece gorunurde o ne doru durust action oluyo ya da bana rast gelmedi..hele holo lar ciktiktan sonra millet baska bisiy yapmaz olmustu.galactic war a cok daha onem werilse cok daha iyi oyun olabilir...sonucta bir mmorpg de en onemli olay "end game"dir...bu genelde pvp ler raidler halinda olur..l2 bunu vaat ediyo ancak ne kadari olur ne kadari olmaz bilinmez ama cok vakit oldureceği kesin o seviyeye gelene kadar.swg deyse bence end game diye bisiy yok..ben belki cok olumsuz dusunuyorum ama daoc bu iki oyundanda kat kat iyiydi toa yi bilemem.swg mi l2 mi dersen ben l2 icin biras bekle derim en azindan chronincle 1'i...swg ise yorum yok sw delisi bile olsan bi kac ay sonra bayarsin.fazla board trolluğu yaptim galiba bence bole topicler insanin oyun zevkini deolduruyo biras hangisinden zevk alcağina inaniyosan onu oyna su anda iki oyunu da deli gibi oynayan binlerce oyuncu war.burda bi kac kisinin sozleriyle karar werme:)hem bu arada swg nin 14 day free trial i war bi indir istersen fileplanetten en azindan fikir sahibi olursun 50 dolar wermeden once oyuna..gerci bi 20 dolar laflari edilmis tam bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

he bi de aklima gelmiskenn sunu soyleyeyim mmorpg lerde grafiklere single player oyundaki kadar onem wermeyin..tabiki cok super grafiklerin vereceği zevk tartişilmaz ama onemli olay content.grafikler seni 2-3 ay oyalar sonrasi oyunun icerigine bagli.bu iki oyun arasindan karar werme sebebin heralde grafikleri olsa gerek(en iyi grafiklere sahip olan mmorpg ler cunku su an)sadece bu iki oyunda kalmak zorunda değilsin ao eq sb daoc eve gibi oyunlar sana daha fazla zevk verebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

bloodscalp hic swg oynamadin galba swg single player gibidir grup kurarsan 2 gunde masterliyacagin combat prof unu 10 gunde masterlarsin gorev in verdigi paranin grup sayisina bolunduguun de soylemeden gecemiyecem..

bide swg gecen yaz cikan bi oyun lineage le karsilastirilmasi cok yanlis lineage in 1 sene sora nasil olacagii tahmin edemezsiniz..surda betadan 3 hafta once cikan oyundan bahsediyoruz..

arkadaslar swg oynamaya karar vermisseniz bence space exp ini bekleyin su an ki haliyle oynanmaz cunku.. space exp i gelince bende oynarim heralde gemi parayla satilirsa baya para da biriktirmistim acc kapatmadan :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 24 Mayıs 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
bloodscalp hic swg oynamadin galba swg single player gibidir grup kurarsan 2 gunde masterliyacagin combat prof unu 10 gunde masterlarsin gorev in verdigi paranin grup sayisina bolunduguun de soylemeden gecemiyecem..

bide swg gecen yaz cikan bi oyun lineage le karsilastirilmasi cok yanlis lineage in 1 sene sora nasil olacagii tahmin edemezsiniz..surda betadan 3 hafta once cikan oyundan bahsediyoruz..

arkadaslar swg oynamaya karar vermisseniz bence space exp ini bekleyin su an ki haliyle oynanmaz cunku.. space exp i gelince bende oynarim heralde gemi parayla satilirsa baya para da biriktirmistim acc kapatmadan :)

evet baya bi sure oynadim ve ben warken cok gusel dathomir huntlari rancor flm yapilipodu....millet sonra bufflandi deli gibi solo missionlar kasti mertlik bozuldu:)ama grub yapmak her oyunda kat kat zevklidir

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 24 Mayıs 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lineage2 kolay mi sadece guluorum bu olaya kolay diyen insan mutlaka uzun sure oynamamistir.
lineage2 yi su anda ki haline bakmayin haziran 1 i cekioruz iple chornonicle bi gelsin ondan sonra gorusuruz.
SWG yi oynamadim ama bana teknoloji gelmior illa kilic kalkan olacak :)[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz
[b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla var
hatta 29477 senesinde geçen AO'da bile katana var ;)

bütün eski mesajlarım silinmemiş olsa gösterirdim hatta neye benzediklerini :)

[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Mayıs 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar aslinda tüm soruların cevabı bu forumun genelinde aslında mevcut:

NE YAPMAK ISTIYORSUNUZ!

Soru budur, cevabını da siz biliyorsunuz. SWG sevmeyen arkadas günlerce overt gezip öldürecek adam aramış. Günde 5 adam öldürünce de yetmemis oyunu sevmemis. Ben tek combat skili olmayan oyuncular biliyorum ki oyundan çok zevk alan. Burada her bir craft skili baslı basına bir meslek. Master weaponsmith olman 2 gün bile degil, ama iyi bir tüfek yapabilmen aylarca emek ve ugras ister.

Demem o ki o iyi bu kötü hangisi iyi soruları yanlıştır. SWG mmog dünyasinda devrim yapti. Rakipleri var, seveni var sevmeyeni var.

Amacınız bama güme PvP ise buna hitap eden çok fazla mmog var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...