Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG mi yoksa Lineage 2 mi?


mayfer

Öne çıkan mesajlar

evet sizin de tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.
- sadece bu iki oyundan birini alcam. UO oyna, WoW oyna EQ2'yi bekle tarzı şeyler söylememenizi rica ederim.
- hem star wars dünaysını hem de orta çağ dünyasını seviyorum. bir bakıma bu konuda da arada kaldım.
- hangi oyun gameplay, pvp, pvm ve rp açısından daha zevkliyse onu oynamayı planlıyorum.

bunlardan birini, veya ikisini de oynamış kişiler şöyle bi kaç görüşlerini falan belirtirlerse çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

farkındayım, daha önce de böyle bi konu açmıştım ama orası cıvıyınca tekrar açtım. [signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben lineage oynadım test döneminde... o yüzden lineage'in güzel bi oyun olduğunu biliyorum ve canım çekiyo, ama oyunda az çeşit olduğundan kısa sürede sıkılırım korkusu var. bunun yanında SWG hiç oynamadım ve oynabışı hakkında hiç bi fikrim yok. ss'ler ne kadar güel görünmese de oyunu beğenmeme korkusu var. mesesla swg forumlarına baktım, insanlar büyük hevesle oyunu alıp sonra beğenmemişler. onun gibi...[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SWG yi testte oynamıştım tadı damağımda kaldı.Bi bounty hunter olup volta atmak, twi'le dancer olup tipleri toplamak isterdim..

L2 yi ise şu an oynuyorum daha sıkmadı ve PvP sstemi çok güzel olcakmışa benziyor. Clan sistemi, kaleler hoşuma gitti benim..[signature][hline]sadece ölüm ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu bounty hunter?
bi de lineage gibi oyunlardaki clan'ların, kale savaşlarının yerine SWG'de neler var? ordan burdan civil war, base war türü laflar duydum. nedir nasıldır bunlar?
arkadaşlarla inceledik bayağı bi SWG'yi, valla lineage'den (grafik ve kızlar hariç :P ) daha güzele benziyo.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 22 Mayıs 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
Oynarken aksiyondan daha çok detaylara kendini kaptıracağın bir oyun mu arıyorsun, daha yüzeysel, kendini detaydan çok aksiyona kaptıracağın bir oyun mu arıyorsun?

buna gore sec oynayacagin oyunu
bu arada swg'in grafikleri l2den daha iyi[signature][hline]says the rhino...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lineage 2'de daha fazla kasıyorsun fakat basit bir mantığı var onu söylemey çalışıyorum.SWG'yi gerçektende herekz oynıyamaz kapaste meselesi insanları küçümsemek için söylemiyorum fakat çoğu tanıdığım beceremediğinden bıraktı oyunu swg biraz daha karmaşık ve elite tabakanın bulundugu bir oyun bence ve swg'nin sadece en basit crafter'i lineage2'nin tüm oyunnuna bedel bence.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 23 Mayıs 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
aslinda lineage de swg den cok daha fazla kasiosun ama durmadan ayni seyi yapiosun...


swg de ayni seyleri yapmiyo musun?terminal a git gorev al yap geri don yine al yine git vs vs..tek bi + si fazla ugrasmiyosun karakter vs olayi icin yani serverin en ii pvp ci sinin karkaterini en fazla 2 gunde yapabilirsin..ama daha baska yapilan bisi yok ne loot vs olayi var sıkıcı space exp i guzel olmazsa acc u actirmayacam bi daha..lineage cok guzel bi oyun olacak bence ama biraz zamani var 2005 te falan cok guzel bi seviyeye gelir belki o kadar bile surmez yaz sonunda falan..swg oynanicak oyun degildir herkesin uzak durmasini tavsiye ediyorum..bi gaz pvp yapicam diye giriyosun islere baya oynuyosun manyak karakter yapiyosun(swg de eglenmenin tek yolu pvp) aldin 3-5 adam(ki bunu oyunu bilmiyosan 1 ay sora falan yapabilirsin) ertesi gun ayni ertesi gun ayni bi sure sora bayiyo..bi aksiyon yok ne biliyim ates ederken bi efekt olur dan dun ates ediyosun lineage ole mi bi video izledim ne bicim haraketler.. buyuler var.. yazsam uzar gider ama son soz olarak
SWG OYNAMAYIN!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haha gerçekten çok güldüm.Arakdaş swg'de action olmuyor demiş.Ben swg'de olan action'u hiç bir online oyunda görmedim diye bilirim.Daha geçen gün Jedi Guardian Alperen'nin evinin önünde 30 tane BH duruyordu oradaki action'u düşün artık aynı zamanda oyunda imperal ve rebel savaşları mükkemmel bi action bu gün sabah coranette büyük bir savaş atlattık ve sana yaza bileceğim bir çok action var elderlerin oradaki kapışmalar vs vs.. ve birde oyunda duel yok gibisinden birşey yazmıssın oyunda duel sistemide var pk'lık sistemide var isteyen swg'dede istediğine saldırabilir.Sonuçlarına katlanmak şartıylaki her online oyunda böyledir ve en komiğime gidende oyunda effeck yok demissin gerçekten çok güldüm Lineage'de sadece 2 tane vurus effeckti var bi yukarıdan aşağıya birde aşağıdan yukarıya ha pardon birde düz vardı demi 3 yani hahaha yani oyun anlayışınızı bir türlü anlıyamıyorum swg ile lineage'yi nasıl olurda aynı kefeye koyarsınız akıl sız erdiremiyorum doğrusu..!![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SWG'deki aksiyon da iyi tabi de başka oyunlarda da öyle toplu aksiyonlar var, benim bildiğim ao, daoc, eq, bunlarda da yüzlerce insanı bir yerde savaşırken görmek mümkün[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen belli ki lineage kasmamışsın... lineage'in videoları inanılmaz biliyorum, castle siegeler mükemmel gibi görünüyo. ama şöyle bir problem var, o videodakiler koreli. henüz amerika serverlarında castle siege falan yok bile. çook sınırlı saldırı büyüsü var. ayrıca sen lşvl 30'şara gelene kadar iki saldırı büyüsüyle falan idare etmek zorundasın. hele bi de oracle olursan. günlerce aynı yaratıkları kes dur, kes dur.... castle siege'lere girmek lineage'de aşşırı zor. bi kez clan'ının lvl 4 olması lazım, ki bunu yapabilmek için milyonlarca adena ve yüzbinlerce skill point harcıyosun. sonra o dragonlara binmek için (uçmayanlarına bile) kaleye sahip olan gerekli. dragonla uçmak için de clan'a sahip olman gerekli. yani lineage ancak günde 20 saat oynyarak karakterlerini lvl 60 yapanlar için zevkli.

lineage sadece lvl kasmaktan ibaret. pvp sistemi de güzel değil. item'ı olan, yüksek lvl'ı olan kazanır. castle siege'lerde yer almak da zaten ayrıcalık.

eskiden lineage'i ne kadar övmüş olsam da şimdi böyle düşünüyorum. özellikle de swg'yi gördükten sonra. base'ler kurmalar, şehirler kurmalar, civil war, base war vs. vs..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gulup geciyim bari cevap yazsam uzun surer eskiden gunde 7-8 saat sirf overt dolasip adam ariyodum.. en ii silah.. cm oldugum icin en i poison disease cok ii armor vs.. bana bu oyunda aksiyon var guzel pvp var demeyin yani ortamin icindeydim bende..her oyun da en ii silahi armoru olan manyaktir swg dede lineage de de yani ne biliyim kotu geliyo bana..dikkat et yani karakterine para+emek!!+ skill tape mis aldiktan sora saatlerce dolasip 4-5 adam oldurunce(oldurebilirsen) sıkılıcaksın..

bide aksiyon anlayisimiz farkli galba mesela su an az oyuncusu olan shadowbane de bile ben 100 kisinin savastigini gordum o arada bilgisayar kotu oldugudan tikandi olmusum oraya daha bi okadar adam daha geliyodu aksiyon anlasin 2-3 skill master la en ii armoru giy overt ol ortama atla mantigiysa bosuna tartismiyim senle..

bide merak ediyorum hangi oyunlari oynadinda swg de en cok aksiyon oldugu kanisina vardin nebula da falan uo oynayip mi swg e gectin suana kadar cok mmorpg oynadim hepsinde swg den daha cok aksiyon vardi..

[Bu mesaj Way tarafından 23 Mayıs 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...