White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arkadaşlar birşey merak ediyorum uzakdoğuluların yaptığı chopstick le yenebilen yapışkan pilavı pizim pilavımızla yapmanın bir yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yag koyma suyunu biraz fazla koy. al sana yapiskan pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lapa diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Odeon said: yag koyma suyunu biraz fazla koy. al sana yapiskan pilav Pilavı pişirirken yağ kullanmıyorum zaten, su birazda içine tuz ama beklediğim gibi olmadı, demlenirken diyosan onu bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 makinesi var onun.. tost makinesi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evet makineleri var onların. buharla pişiren. bide chop stickle yicem diye kasma onlarda kaşıkla yiyolar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yoo gayet stickle yiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 stick alışkanlıktan ama kaşık daha kolay oldugunu kabullendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Shimone said: evet makineleri var onların. buharla pişiren. bide chop stickle yicem diye kasma onlarda kaşıkla yiyolar ztn steam rice diyolar ona , özel steam pan diye birşeyleri var,sanırım onsuz olmuyor.chopstick'le yemekten ziyade başlangıç olarak onu öğrenip sonra sushi denemek istiyorumki normal pilavla sushi yapılamıyor çok dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 binlerce yıldır hiç mi kalın ağaç yokmuş bunların memleketlerde tahta kaşık oymak için? sonradan metal kaşıklar ortaya çıkınca mı jetonları düştü acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 öyle deme ama, çok eğlenceli çıbıkla yemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ya iri taneli bir yemek olsa anlarım da, bit kadar pirinci çubukla kasmak ve binlerce yıl başka bişi geliştirmemek harbi garip:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lapa gibi zaten pilav, daldirip cikariyosun bi topak geliyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bence de iki cubukla yemek yemek kadar sacma birsey daha yok, ama goze karizmatik gorunebilir bazi kesimlerce tabi edit: ha iki cubuktan daha sacma araplarin flm yaptigi gibi ellerle yemek direk, daha pis, sagliksiz ve sacma birsey de olamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 izmirlilere duyurulur: Balçova/Palmiye'de çogzel bi çin restoranı var.3 çeşit yemek 14ytl doymazsan istediğin çeşit yemekten sınırsız yiyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cubukla yerkende tasi agizlarina goturuyo adamlar lapa gibide zaten pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kadirhas kültür festivalinde görmüştüm iğrenç gözüküyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tek başına onların tadı yok zaten soslu etle beraber falan yiyeceksin. neden özel alet lazım onu da anlamadım normal lapa pilav gibi olmuyor mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sanatı bile var hemde tarlasında:yapılışı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 buharda pişirildii için öyle de, biraz hayalgücünü kullanırsan, evdeki metal makarna süzgeci ve büyük bi tencereyle de yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar