di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Selam, debian-multimedia gpg key'lerini import edemiyorum gayet salak sekilde ve butun repository'lerde durum ayni. Derlemek ya da deb paketlerini tek tek download etmek de istemiyorum. Alternatif bileniniz var mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Medibuntu'yu dene bir. Çalışır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Olmazsa apt-get key olmadan indirmeyi destekliyor. apt-get --allow-unauthenticated install packagename Ayrıca normak girersende sorması lazım gpg onayı yok, devam edelim mi gardaş diye. Yine olmazsa /etc/apt/apt.conf u aç, şunu ekle: APT::Get::AllowUnauthenticated 1 ; [bundan tam emin değilim, googlela bir] Ayrıca gnupg ile debian-keyring'i yüklemezsen de çalışmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Keyring olayi repository'yi kullanmami sagladi ama repository pek isime yaramadi =) Nefret ediyorum su video script'lerinden. Ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar