Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kehanet - Knowing

unac

Öne çıkan mesajlar

tık

1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacak ve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rastgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler.

Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın (Chandler Canterbury) eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını şaşmaz bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler (Nicolas Cage) olur.

Baba Koestler belgenin içindeki sırlara vakıf oldukça, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder!

o değilde bir uçak düşme sahnesi var beni benden aldı.

bi de şeyi farkettim. işaretlere çok benziyo.

tık

yine baba var sadece.
baba yine inancını kaybetmiş. çünkü karısı ölmüş
oturdukları ev yine ormanın içi anasını satıyım.
yine sazlıkların içinde dolaşan uzaylılar vs.
bi çok daha varda yazmaya üşendim

Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevdim ya o spoilerda denen sahne beni de benden aldı gerçekten bayaa başarılı olmuş

Ya sinemalarda her gelenin yanında bi boşluk olsun ya yanımdaki teyzeler susmadı filmin ilk yarısı sonra arkları kaydırdım 2 sola duymadım allahtan makyaj malzemelernden bahsediyolar bi de filmde

Bak kızın makyajı ne güzelmiş falan filan

Sonu inançlarına göre bitmiş işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...