unac Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tık 1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacak ve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rastgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler. Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın (Chandler Canterbury) eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını şaşmaz bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler (Nicolas Cage) olur. Baba Koestler belgenin içindeki sırlara vakıf oldukça, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder! o değilde bir uçak düşme sahnesi var beni benden aldı. bi de şeyi farkettim. işaretlere çok benziyo. tık yine baba var sadece. baba yine inancını kaybetmiş. çünkü karısı ölmüş oturdukları ev yine ormanın içi anasını satıyım. yine sazlıkların içinde dolaşan uzaylılar vs. bi çok daha varda yazmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sonu bence olmamıs :/ Masadan dusen kuzenim bile tam duserken soylemisti aha sonu boyle biter diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 en kötü 2. sayfadadır topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bütün film boyunca kıkırdadım. çok rezildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ben sevdim ya o spoilerda denen sahne beni de benden aldı gerçekten bayaa başarılı olmuş Ya sinemalarda her gelenin yanında bi boşluk olsun ya yanımdaki teyzeler susmadı filmin ilk yarısı sonra arkları kaydırdım 2 sola duymadım allahtan makyaj malzemelernden bahsediyolar bi de filmde Bak kızın makyajı ne güzelmiş falan filan Sonu inançlarına göre bitmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu filmin sandığınızdan daha deirn felsefik bir boyutu var , anlıyana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evet dediğin gibi çok derin mesaj var içinde. fiziği,dini ve felsefeyi çok güzel bağdaştırmış. ama yine de gülmemek elde diildi, aşırı saçma sahneler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 unac said: bi de şeyi farkettim. işaretlere çok benziyo. Bunu da farketseydin keşke, daha 2. sayfaya bile düşmedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar