Bunises Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arkadaşlar kotalı net bağlantım var. Bu oyununun patchleri vs ayrı ayrı indirilebilip, taşınabiliyor mu merak ediyorum. İkinci olarak yukarıda ki olmuyorsa başka ne gibi alternatifler kullanabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yukarıdaki gibi olmuyor fakat yani wow misali patchler ayri programlar halinde bulunamiyor ve oyun içinde sabit bir dosyada değiller bu yüzden şöyle bir yöntemi deniyeblirsin oyun bazen crash yiyip kendinden geçtiğinde de kullanabilirsin recover olarak: 1) oyunu yükle 2) patchleri yap 3) sonra oyunun klasörünü rar la ve cdye çek yada hard diskte kalsın. oyunu tekrar yükleyeceğin zaman açarsın dosyayı sadece bir .dll dosyası eksik dyor bu dosyada directx dosyalarindan biri ismini google a yazdiğin an indirmek için gerekli link çıkıyor onu da kopyalayıp koyuyorsun rahatca oynuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Teşekkürler. Aradığım cevap net olarak buydu. En kısa zamanda bende oralarda bir yerde, öle (x3) öldüre koşmaya başlayacağım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyla tam olarak bir alakası yok ama bende bir sorumu bu konuya sıkıştırmak istiyorum. Oyunun orjinali 2cd diye satılıyor. Bu 2cd ye 14gb nasıl sığmış ? Yoksa bu oyun 2-3 gb çıktıda patchlerle mi 14gb haline geldi ? Boşuna 2cd age of conan almıyayım 50 ytlye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 iki dvd ye sığa bilir . Çift katmanlı dvd'ler var 8gb küsür depolayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Demek istediğimi anlamadınız. Ben 14günlük trial denemek istiyorum ancak oyun 14gb olduğu için download edemiyorum. 15 ytl ye age of conan buldum onu alacağım ama 2CD diyor satıcı. 2CD nin içinden 10-14gb nasıl çıkabilir ? Bu cd dediği dvd mi yoksa ? Age of conan orjinal cdsinden bahsediyorum. CDden 2gb çıkacaksa boşuna 15 ytl verip cd almıyayım. STANDART PAKET İÇERİĞİ: Oyun (2 CD) Kullanım klavuzu .... Ayrıca kısa bir ek yapayım. CD Key kullanım klavuzundamı yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 akıl var nizam var nasil cd'ye sığsın birde biz nerden bilicez dvd olup olmadıgını sen bilirsin onu . ilanı gören sensin , mail at , ara sor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Gene anlatamadım derdimi :D Söyle diyim siz age of conan orjinal aldınız dimi ? İçinden neler çıktı ? 2 Dvd mi çıktı 2 cd mi çıktı ? Oyunu kurduktan sonra kaç gb patch yaptınız şimdiye kadar ? Aralgamede paket içeriğine 2 cd yazmışlar.Ondan şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dvd çıkıyor içinden. ama kotanı aşar patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Anladım.Kotalı değilim sadece tahmini ne kadar download yapacağımı merak ediyorum. Eğer 6-7 gb download yapacaksam cd almıcam internetten indiricem oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hmm onu tam bilemiyorum işte ya. ama 5gb filan vardır rahat. bi pacth 1.5gb gibi bişeydi zamanında çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 toplamda 2gb falan indiriyorsun max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sphere said: Demek istediğimi anlamadınız. Ben 14günlük trial denemek istiyorum ancak oyun 14gb olduğu için download edemiyorum. 15 ytl ye age of conan buldum onu alacağım ama 2CD diyor satıcı. 2CD nin içinden 10-14gb nasıl çıkabilir ? Bu cd dediği dvd mi yoksa ? Age of conan orjinal cdsinden bahsediyorum. CDden 2gb çıkacaksa boşuna 15 ytl verip cd almıyayım. STANDART PAKET İÇERİĞİ: Oyun (2 CD) Kullanım klavuzu .... Ayrıca kısa bir ek yapayım. CD Key kullanım klavuzundamı yazıyor ? CD ile DVD aynı şekilde olduğu için hatalı yazmışlar. İlan'a değil, Orjinal kutunun üstüne bakıcaksın. 2CD dediği 2 Çift Katmanlı DVD. Yani 2x700MB değil, 2x8.5GB'lık bir oyun çıkıyor. Toplam 17GB gibi bir kapasiteye denk geliyor. Oyun toplam 14GB yanlış hatırlamıyorsam. 2GB kurup geri kalan 12'sini internetten indirmiyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 veyr10 said: yukarıdaki gibi olmuyor fakat yani wow misali patchler ayri programlar halinde bulunamiyor ve oyun içinde sabit bir dosyada değiller bu yüzden şöyle bir yöntemi deniyeblirsin oyun bazen crash yiyip kendinden geçtiğinde de kullanabilirsin recover olarak: 1) oyunu yükle 2) patchleri yap 3) sonra oyunun klasörünü rar la ve cdye çek yada hard diskte kalsın. oyunu tekrar yükleyeceğin zaman açarsın dosyayı sadece bir .dll dosyası eksik dyor bu dosyada directx dosyalarindan biri ismini google a yazdiğin an indirmek için gerekli link çıkıyor onu da kopyalayıp koyuyorsun rahatca oynuyabilirsin. peki benim sistemimde vista var, yedek alip bunu xp'ye yuklesem sadece o bahsettigin dosya ile is hallolmaz sanirim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Valla hiç denemedim fakat mantiken olmasi lazim çünkü 64bit vista kullanıyorum ben de ve oyunun yüklendiği klasör 32bit programlarin olduğu klasör yani oyun özel bir şekilde yüklenmiyor; bu yüzden düşünüyorum ki dediğin gibi yaparsan yine çalışır ama emin değilim sonra olmazsa bana küfür etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar