Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cümleten hayırlı cumalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bi an bursa maçı topic'i sandım, dedim tüm mesajlar silinmiş Llama da yorum yapmış asdsadsa turu geçeriz ama zorlanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Geçeriz turu. Yalnız nolur Fener 45 seneden sonra Türkiye Kupasını bizi yenerek almasın ya allahım çok şükür dinimiz amin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evet yaa ömür boyu bi yük 45 yıl sonra beşiktaşı yendi aldı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bence beraberlikle biter bu maç. ancak az da olsa holoskodan ümütlüyüm (: + off bende mi sorun var justin.tv çok takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Yooksa yooksa??.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Burax said: ancak az da olsa holoskodan ümütlüyüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Wispy said: Geçeriz turu. Yalnız nolur Fener 45 seneden sonra Türkiye Kupasını bizi yenerek almasın ya allahım çok şükür dinimiz amin ya. oha bu olayı hiç düşünmedim ben. ömür boyu sırtımızda yük olarak kalır bu. renkli renkli takımlar yüzümüze vurur :( yenmemiz lazım feneri dafsaf yalnız delgadonun bir ankara aşkı var anlamadım ben. ankara takımı oldu mu kıpırdanıyor biraz. allahtan 2 tane ankara deplasmanımız var. hem ankara takımları hem de halı saha zemini olunca delgado tek başına alio o maçları asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ilk maç kaç kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 CthuLhu said: ilk maç kaç kaçtı?derken aklıma gelen şu oldu: ilk maç kaç kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 1-2 oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3 oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 adamların kalecisi hakana faul yaptı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 baya bi küfrederdim futbolculara da hadi neyse 10 haftadır ciddiye almadıkları tek maç olmadı bu bitane laubali oynayacakları maç olarak saydım küfretmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bence finalde fenere yenilip yillar sonra kupayi verdik fenere dememek icin elenmeye kastilar ama elenememisler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fenerbahçe beşiktaşı yensin forumdan banlatıcam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yalnız o dediğin çok büyük stres ha. ben bile strese girdim yani :D fenerliler değil diğer takımların taraftarları dalga geçicek olası bi yenilgide ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şh fatih'le geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 cemad said: baya bi küfrederdim futbolculara da hadi neyse 10 haftadır ciddiye almadıkları tek maç olmadı bu bitane laubali oynayacakları maç olarak saydım küfretmiyorum :P arada lazm böyle şeylerde bence yapmasalardı güzel olurlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar