Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyamda Wow oynadığımı gördüm?!

axedice

Öne çıkan mesajlar

Civ2 başında sabahladıktan sonra yattım ve wow oynarken buldum kendimi. Grafikleri warcraft 1 grafikleriydi ama rüya olduğunun farkına varmadığımdan herhalde baya hayal kırıklığına uğradım:) Yanımda 2 warriorla birlikte creepteyiz, Tauren Druid char var bende ama ne hikmetse taunt da var ve ne hikmetse pullerlığı da ben yapıyorum. Çektiğim ilk yaratıkla oyalanırken bi anda iki tanesi daha bana agro oluyor ve ben başlıyorum kaçmaya. Sonra yanımdaki elemanlar yardım ediyor ve yaratıkların üçünü de öldürüyoruz. 2. hayal kırıklığı o kadar uğraştığımız yaratıkların her birinden 1er gp çıkmasıyla oluyor. Neyse yola devam ettik ve şehir girişi gibi bi yere geldik, akabinde uyandım. Yanlız dan dun vurmaktan başka bişi de yapmadım, sen o kadar rüyasını gör oyunun sonra da bi büyü, bi sa öğrenemeden uyan. Haksızlık valla

İlk teşhisi ben koyayım, benim acilen betaya girmem gerekiyor yoksa sonum hayırlı olmayacak:-p

edit: bak ben bu topiği unutmuşum, hatta sabıkam bile varmış bu konuda[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 17 Mayıs 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Normal böle şeyler ben de bi ara aoe1 oynamayı abartmıştım gözümü kapattığım zaman etrafta köylüler falan geziodu "Danari" falan diolardı :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla oynadığım oyunlarda bana da aynısı oluyor, civ olsun aoe olsun bende rüyalarını gördüm ama çıkmamış bi oyun? Bide o kadar ss gördüm insan adam gibi grafiklerle görür rüyasını wc1 nedir ya..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

dün de bana aynısı oldu, uzun zamandır bir oyunu uzun süreli oynamamıştım. 3 gündür ise bg2 oynuyorum. dün biraz abarttım ve bütün gün sadece 2-3 saat arayla bg2 oynadım.

gece yatarkan kayl hede hödö büyü sözleri mırıldanıyodu yorganım bana. rüyamda bg2 gördüm tabii ki, irenicus kovalıyodu. kaçarken böyle çat çut birilerini kesiyodum.

hatta geçen sene yine böyle bg2 oynamıştım günlerce. ertesi gün cs'ye girdiğimde dumur olmuştum. adam görünce space'e bastıydım da..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

efsanemı anlatırım ...
son 72 saat uyuma/yeme/zıcma harıcı zamanımızın tamamaını multı HMM3 atarak gecırmısız arkadaslarla ...
3. gunun sonunda 2 sıde ruyasında benım evimin(gercek hayattaki ev) yanında dragon ütopya gormusler ...
arklardan birisi digeriyle yarısmıs (kendi ruyasında) ve o gırmıs ...
dıgeri ise (diger ruya) nasıl olsa delu girmiştir bu ütopyaya diye gırip bakmamıs bıle ...
bende kahvaltıda 2 sıne de la havle dedım ...
bır sure hmm3 oynamadık ondan sonra ...
(beni Dace zannetmeye baslamıslardı) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bana da 2 gündür oluyor önce aoe2 yi gördüm ben aztec seçmişim ama 10 tane özel ünitesi var. bakıyorum eagle warrior jaguar warrior worm warrior cat warrior falan böle millete soruyorum aztecler öyle olm diyolar..

dün gece de unreal oynadığımızı gördüm ama harita okulun bahçesi ve millet tören yapmaya çıkmış roketler havada uçuşuyor müdür de bağırıyor yapmayın çocuklar tören yapıcaz diye biz sallamıyoruz roket redeemer ne bulursak atıyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...