BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bi kasik kahve, 1 bardak su ve 4 sekerle turk kahvesi denememiz basariyla sonuclanmasa da ben bunu ictim. su an kalbim feci carpiyo. icimden her yeri trollemek gelio. napmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 go get a life bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çay>türk kahvesi>filtre kahve>nescafe=kuşboku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Duvarlara tırman ama komşuları rahatsız etme sakin sakin tırman uyuyan vardır bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 peki tamam o değil de; ben kahve içtiğim zaman uykum kaçmıyo neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 piramit yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Rajeesh naber ahah huzuru buldun dimi piramitte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: peki tamam o değil de; ben kahve içtiğim zaman uykum kaçmıyo neden? java ic. yada nescafeyi kolayla karistir. ama dikkat et kopuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 rain sussana ya:( depresyondayım zaten mailde edebiyat parçaladım tık yok yine :( edit tuşu çalısaydı bişi olmazdı of:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Attım tuttu =) Abi gene iyi ya 200msjlı acc yörüngeye oturdu zararın neresinden dönsen kar boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 msjta değilim abi nickimi istiyorum ben ağlıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu arada anladım ki patide inanç özgürlüğü yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Abi sadece çarpık kentleşme ile kaçak yapıya izin yok (bkz piramit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yok evet nescafe içmenizi yasaklıyorum bundan sonra tadı kuş boku gibi lan hala nasıl "ımm nefis kokuyo tadı da süper" temalı reklamlar yapıyolar utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 benim inancım piramit dikmeyi savunuyor:( firavun agaların izinden gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: yok evet nescafe içmenizi yasaklıyorum bundan sonra tadı kuş boku gibi lan hala nasıl "ımm nefis kokuyo tadı da süper" temalı reklamlar yapıyolar utanmadan the bucket listte vardi bole bisey. bi kedi kahveleri yio. sora kedinin boku islenerek kahve yapiliyo. adi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kedi değil de sincap,dünyanın en özel tadına sahip ve pahalı kahvesiymiş,nasıl oluyorsa...Bağırsaklarında fermente mi oluyormuş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 türk kahvesi çamur gibi bişey lan. :/ adındaki türk kelimesini haketmiyo bence. sdafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mr_Hand said: türk kahvesi çamur gibi bişey lan. :/ adındaki türk kelimesini haketmiyo bence. sdafdf yapmasını bilmiyor isek bok atmayacağız cağnım türk kahvesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: yok evet nescafe içmenizi yasaklıyorum bundan sonra tadı kuş boku gibi lan hala nasıl "ımm nefis kokuyo tadı da süper" temalı reklamlar yapıyolar utanmadankuş boku yedinmi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Lyvanna_Dolores said: Mr_Hand said: türk kahvesi çamur gibi bişey lan. :/ adındaki türk kelimesini haketmiyo bence. sdafdf yapmasını bilmiyor isek bok atmayacağız cağnım türk kahvesine yapmasını bilmiyorum zaten de, yapmasını bilenden de içtim. bişeye benzetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 gel bide izmir kızlarağasında iç. fikrin değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: çay>türk kahvesi>filtre kahve>nescafe=kuşboku frappe=türk kahvesi>filtre kahve>çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aslında arap kahvesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar