Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Absolut said: basic şeyler yapılmadan saklanan silahların nasıl olupda seneler!! sonra gıcır gıcır toprak altından çektığını anlamıyorum. Burada sanki Savcılar önceden kritik spotları seçip silahları gömüyorlar, 1 hafta sonra arama emri çıkarıp bakın bakın delil bulduk diyorlar havası sezinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Wispy said: Absolut said: basic şeyler yapılmadan saklanan silahların nasıl olupda seneler!! sonra gıcır gıcır toprak altından çektığını anlamıyorum. Burada sanki Savcılar önceden kritik spotları seçip silahları gömüyorlar, 1 hafta sonra arama emri çıkarıp bakın bakın delil bulduk diyorlar havası sezinledim. çalışılmış bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 askeri araziye mi silah gömüyomuş savcılar? o da güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Hayır o cümleden ben o anlamı çıkarıyorum dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 lan allahtan çocuk değiliz, çocuğumuzda yok.. yoksa haberlere manşet oluruz! abso'nun durumu yaş tabii.."antalya'da 'kumdan kale' yapma bahanesi ile toprak altına 2plastik kürek ve bi kova gömen aile yakalandı. çocuklar yaşlarının küçük olması sebebiyle serbest bırakılırken aile reisi absolut polis aracına bindirilirken 'tatil yapıyorduk! bakın ahanda paletim!' dedi. absolut palet " bi de belediyelerin işi zor. sen kaz kaz silah çıkarsa iş güç yarım kalsın. bak demedi demeyin yol altından falan da çıkar yakında mühimmat falan. kim nerye gömüyor, ne oluyor bilen varsa beri gelsin vallahi. işin aslı nedir belli değil! onu da geçtim de o kadar arazi çıkan silahların adetleri hep bayağı düşük miktarlarda. bu adetlerle toplu av partisine falan gidilir ama ne biliyim darbe olmaz lan. elbette gidip kazıcaklar da, çıkartıcaklar da, kullanıcak adamlara dağıtıcaklar da... kısmını geçiyorum hızlıca. ne öğrendik? toprak altına silah gömmek verimli değildir. hiç bi amerikan filminde de görmediydim zaten ben! onlar nükleer silahları bile kiralanmış depolara koyuyorlar! gözü sevdiminin medeniyeti be! kimse toprakla çamurla uğraştırmıyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ayrica 3-5 kisilik darbe Turkiye'de nerde gorulmus yav? Darbe olacaksa ordu alir tankini pasha pasha gelir yapar darbesini, yok silah gomelim, sonra bunlari kazip meclisi basariz ve bu basmaylada pacayi yirtariz falan gibi seylerle kim ugrasir? Kadir Ugrasir, yok olmadi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 orduya kadrolaşma olcakmış, bütün imamhatip mezunlarını er yapacaklarmış... ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 türkan saylan konusu epey bi negatif tepki yaratmıştı. lav silahına inanmıyorum ama bi tabanca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar