Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Selam, 3 hafta ev kaydına girdik, 3 hafta da uyumadık pek. Besteler, sözler yanı sıra mix, mastering de bize ait olduğundan çok uğraştık. Tarz olarak Türkçe Rock şarkılar. KARABORSA MySpace Myspace e girip dinleyip bir de yorum yapar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Vokal baya iyi, bas tatlı, davul tonlarında sıkıntı var gibi ama ev stüdyosu dediğinden onu geçiyorum. Dinlediğim bir tarz değil ama hoşuma gitti benim. Gitar soloları falan da güzel =) 3 hafta için gayet iyi bence valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet vokal güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet ben de sevdim vokali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben de beğendim :) teşekkürler yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar