BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ardeth yorma 100 iste cikardik biz bunnari diferansiyeli karistima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pis elit, seviyemize in. hiç user-friendly değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 C niye 0.47! kaynak göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kaynak allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ayrıca yerçekimi en son lise 1 de 10 du o zamandan beri 9.81 dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ardeth said: buarada diferansiyel denklemi çözmedim tabi ki ama istesem çözerdim çünkü lie cebiri öğrendim ben sdsa bak bak onun işini biz de yapabiliyoz ya, kıskandı hemen, tamam gel hadi sen de marketing, finance falan anlat. hadi gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gerçekten mi anlatiim mi? valla mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ardeth said: kaynak allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 if you can you can diye bi ecnebi laf sokuşturması yapayım. hala unutmadım benim yörüngede olduğum günler arkamdan çevirdiği işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sizin yaptıklarınızı ben yapıyorum siz gelin robotik anlatın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 simple wikipedia For another article I’m working on, I came across the Simple English Wikipedia, a parallel set of articles written in a subset of English designed for non-native speakers, students, children and others who may have trouble with standard English: For example, here is the first paragraph from the botany article, first in the regular English wikipedia… Botany, plant science(n), phytology, or plant biology is a branch of biology and is the scientific study of plant life and development. Botany covers a wide range of scientific disciplines that study plants, algae, and fungi including: structure, growth, reproduction, metabolism, development, diseases, chemical properties, and evolutionary relationships between the different groups. Botany began with tribal efforts to identify edible, medicinal and poisonous plants, making botany one of the oldest sciences. From this ancient interest in plants, the scope of botany has increased to include the study of over 550,000 species of living organisms. …and in Simple English: Botany is a science. It is a branch of biology, and is also called plant biology. It is sometimes called phytology. Botany is the study of plants. Scientists who study botany are called botanists. They want to learn about how plants work. That feels like a book report I wrote in third grade after a deep research session with the World Book Encyclopedia. But that’s a good thing. For many users, that simple definition of botany is all they need. It answers their question, and provides a basis for further learning. http://johnaugust.com/archives/2009/simple-english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 anaa bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kısaca bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lan senin imzanı her seferinde sina gibi süt kız okuyorum irkiliyorum bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pardon bir önceki mesaj sanki post kasarmış gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sly-One said: lan sen de irkildin di mi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 miscusi miscusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ardeth said: ... F_g = G m.M/r^2 = mg = 9.8m (g=M/r^2) ... Hava sürtünmesi F_d =1/2.p.v^2.A.C m(d^2v/dt^2) = F_g + F_d = 9.8m + 1/2.p.v^2.A.C drag force ve ağırlık aynı yonde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 değil tabi ki o vektörel toplam zaten (yerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar