1milyoncu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 5+1 laptopa bağlanabilir mi bağlanırsa ne şekilde en ucuz yoldan yardım pls subwoofer da 6 tane rca çıkış vardı (emin değilim 6 yada 8 olması lazım) laptop da 2 tane normal ses çıkışı var laptopda birde hdmi çıkışı var eğer işe yararsa
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Laptopta 2 ses çıkışı olduğundan emin misin, biri mikrofon girişi olmasın onların? 6 RCA çıkış dediğin de hoparlörlere gidiyordur muhtemelen, önemli olan kulaklık tarzı çıkışlar. Onlar da genelde yeşil, turuncu, siyah diye 3 tane olur. Ben laptopa bağlarken yeşilini bağlıyordum sadece mecbur, bir yolu olduğunu da sanmam. Çok önemliyse PCMCIA veya USB ses kartları var laptoplar için, onlara bakabilirsin.
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bazı laptop'larda mikrofon ve line-in girişleri bir software aracılığı ile kanal çıkışına dönüştürülebiliyor. Böylece kulaklık, mikrofon, line-in çıkışlarını kulllanarak 3 kanal elde etmiş oluyorsun. Böyle bir imkanın yoksa 5+1 destekleyen bir ses kartı alman lazım muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar