adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bikere bizim zamanımızda cep telefonu yoktu AHMEETT İNSENE OLM AŞAAAAA diye bağrılırdı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cocuklugunda dut agacina tirmanmayan insan, cocuklugunu yasayamamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bizim aparmanın bahçesinde pasajın havalandırma pencereleri vardı biz de içeriye bağırıyoduk sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bizim zamanımızda vardı da alcak para yoktu çünkü pahalıydı hepsi :D yine Ahmet insene diye bağırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sende mi tanıyosun ahmet'i? @pogodi sayılmaz bence ama yine sormak lazım millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 orhan lan 89un sonunda doğmuşsun piyyyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 urmesque said: Flassh said: BloodyBeast said: lan verseler döve döve emo yaparım ben onu. en azından kendiyle barışık olur [spoiler=] resim var işte apaçilerin yeni evrimleşmiş halleri emoçi soldaki elemandaki pantolonu bir bağyanda görmem ve paçalarının böyle dar olmaması. oh noes. diyorum bak işte o bağyan pantlonu giyen bir garip sarmış ötekinin bleine o beline sarılan da bir garip kaykılmıi soldakine.. bunlardan biri kesin dvul öteki de kesin tokmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bizim zamanımızda güvercin yollardık hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,3995566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pogodi said: orhan lan 89un sonunda doğmuşsun piyyyyy... valla zar zor yetiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu arada ben büyükmüşüm bve.. bayramda glein elimi öpün şeker mendil vereyim (ama para istemeyin para mara yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 patlak topu yırtıp, tersini kafasına geçirmemiş, duman arabası yani sinek ilacı sıkan arabanın arkasından koşmamış, inşaatın herhangi bir katından aşşağıdaki kumlara atlamamış kişiler de çocukluğunu yaşamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adamınbiri said: sende mi tanıyosun ahmet'i? . Benim de Ahmet diye bi arkadaşım vardı evi en yakın olan çocuk oydu bi de kaleye geçerdi şut çekerdim.. Tasolarını da yuttum üttüm genelde ondan iyidir ahmet severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bizim cocuklugumuzda koye henuz apartman dikmemislerdi. Canak comlek oynardik. Peder bey saat 6'yi gosterince, mis kokulu tas firin ekmegiyle evin kapisindan iceri dalardi. Ha bir de, ekrem ustanin yaptigi tahtadan bir arabam vardi, onu hatirliyorum, yan komsumuzun cocugu Fahri arabanin ustune oturup kirmisti, duba gibiydi serefsiz. Sonra tankci yaptilar adami, gozum arkasinda kaldi. Tunceli'ye yolladilar, sonra bir daha da gormedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Aklıma 3 katlı kames toplar geldi lan harbi dayanklıydı alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 MADBOY said: Bizim cocuklugumuzda koye henuz apartman dikmemislerdi. Canak comlek oynardik. Peder bey saat 6'yi gosterince, mis kokulu tas firin ekmegiyle evin kapisindan iceri dalardi. Ha bir de, ekrem ustanin yaptigi tahtadan bir arabam vardi, onu hatirliyorum, yan komsumuzun cocugu Fahri arabanin ustune oturup kirmisti, duba gibiydi serefsiz. Sonra tankci yaptilar adami, gozum arkasinda kaldi. Tunceli'ye yolladilar, sonra bir daha da gormedim zaten. gözlerim doldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mikasa top istememiş erkekler de yaşamamıştır çocukluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 MADBOY said: Bizim cocuklugumuzda koye henuz apartman dikmemislerdi. Canak comlek oynardik. Peder bey saat 6'yi gosterince, mis kokulu tas firin ekmegiyle evin kapisindan iceri dalardi. Ha bir de, ekrem ustanin yaptigi tahtadan bir arabam vardi, onu hatirliyorum, yan komsumuzun cocugu Fahri arabanin ustune oturup kirmisti, duba gibiydi serefsiz. Sonra tankci yaptilar adami, gozum arkasinda kaldi. Tunceli'ye yolladilar, sonra bir daha da gormedim zaten. "ekrem usta esmer 1.80 boylarında yeşil gözlü hafif göbekli bi adamdı" diye devam etseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sen hic pas kokulu bicakla kesilmis taze misir ekmegi yedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ahaha gece inşaata girme planları yapmayanlar da girsin o grubun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Flassh said: birader 2000 da doğun 90 da doğmayın nedir bu rezillik lan 2000'i nasıl okuosun abi ? 2000'da ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adamınbiri said: MADBOY said: Bizim cocuklugumuzda koye henuz apartman dikmemislerdi. Canak comlek oynardik. Peder bey saat 6'yi gosterince, mis kokulu tas firin ekmegiyle evin kapisindan iceri dalardi. Ha bir de, ekrem ustanin yaptigi tahtadan bir arabam vardi, onu hatirliyorum, yan komsumuzun cocugu Fahri arabanin ustune oturup kirmisti, duba gibiydi serefsiz. Sonra tankci yaptilar adami, gozum arkasinda kaldi. Tunceli'ye yolladilar, sonra bir daha da gormedim zaten. ekrem usta esmer 1.80 boylarında yeşil gözlü hafif göbekli bi adamdı bi sabah fırına ekmek almaya gittiğimde baksana lan bi dedi o günden sonra hiç bişi eskisi gibi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Voys said: Flassh said: birader 2000 da doğun 90 da doğmayın nedir bu rezillik lan 2000'i nasıl okuosun abi ? 2000'da ne demek ya harf hatası yüzüme vurmana ne gerek var ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 voys sürekli bişeyler sorgulama peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 MADBOY said: Bizim cocuklugumuzda koye henuz apartman dikmemislerdi. Canak comlek oynardik. Peder bey saat 6'yi gosterince, mis kokulu tas firin ekmegiyle evin kapisindan iceri dalardi. Ha bir de, ekrem ustanin yaptigi tahtadan bir arabam vardi, onu hatirliyorum, yan komsumuzun cocugu Fahri arabanin ustune oturup kirmisti, duba gibiydi serefsiz. Sonra tankci yaptilar adami, gozum arkasinda kaldi. Tunceli'ye yolladilar, sonra bir daha da gormedim zaten. Fahri gibi nice çocukların abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar