Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Başlamak

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Senaryolar level kasarken bonus xp sadece. Kimse zaten ilk baştada bg lerde kasın demedi :P.
Görevlede kasarsın.

Oyun şuan rvr ye döndü.
itemlenmek için sadece gold bag düşürmekte gerekmiyor artık.
Zone kitlendiğinde bile bonus renown veriyor. 3500. Aldığın kale başına extra 1500. Aldığın bo başına extra 750. Yani zone kitlenmesine ne kadar yardımcı olduysan hakettiğini veriyor.
Keep alırken, bo alırken, oyuncu kestiğinde. Fortress a katıldığında. Düşman şehrine girdiğinde sürekli madalyon geliyor. Onlarlada itemleniyorsun.

Oyuncunun rr rankına göre düşen madalyon değişiyor. Madalyonlar kırılarak daha düşük madalyonlara çevrilebiliniyor.
Örneğin 1 warlord x 5 = invader oda x 5 = conquer gibi.

Oyuna şuan düşük levellar için 6vs6 eklendi. Daha sonra rank40 lar içinde eklenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm, peki order olarak başlamayı düşünüyoruz. Server önerebilir misiniz ? Araştırdım da biraz server populationı falan 1 sene öncesinin var en güncel :S

Bi de bu end game rvr si laglı olma olayı kafama takıldı. Nasıl yani her serverda mı aynı şekilde lag oluyormuş?
Sosyal ağlarda paylaş

Karak8peaks e gelin. order tarafında exile die bi guild var, onlardan yardım alabilirsiniz. siz lvl alırsınız bizde sizi keseriz =)

Lag olayına gelince evet biraz lag var ama beni çok etkilemio. yine gidip kalemi kuşatıorum, adamımı kesiom. eğleniom kısacası. ohaaaa diyecek kadar bi lag yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni patch de fortress ve düşman şehirlerine girildiğinde lag olmaya başladı doğru.
Öncesinde böyle bir problem yoktu. Düzeltirler herhalde böyle bırakmazlar? Lag olmaya başladı dendiği 100 lerce adam adam bir araya geldiğinde oluyor. Hatta sadece fortress ve düşman şehrinde gördüm ben lagı?

Orderların durumu bilmiyorum ama 2 kez orderda rr45 üstü karakter kastım ve 2 sindede oyuncuların bırakması yüzünden oynayamadım. Şuanda dest tarafında oynuyorum. İlerde paralı transfer felan açılır ve türk oyuncular iyi bir serverda toplanırsa seve seve gelirim zaten. Yinede dikkat et. 2 kez başıma gelince canım çok sıkılmıştı.

Aktif konulardan bakabilirsin hangi server da toplanıldığına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...