Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://museifu.org/ Buradaki yanda duran K-ON streamini kontrol edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hem opera hem mozilla divx web plug in istedi, kendi databaselerinde yoktu divx.com a yonlendirdi, divx for win ise sadece xp ve vista 32bit icin varmis, 64bit kullandigim icin yukleyemedim. benim icin calismadi yani kisaca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 wmp'ı açtı ama görüntü yok. bi de microsoft üzerinden eklenti çalıştırılacak dedi bende, divx falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Anladım, sağolun. * şu anda kaldırdım çalışmayanları, haberiniz olsun bakmak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sinirli yetkileri olan bir kullanici uzerinden calistigim icin "go fuck yourself" dedi, uzuldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar