Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 wow'da vardı hani, warhammer'da da var mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 taktiklerinden morallerine kadar değiştiren bir addon var. Ama ismini hatırlamıyorum :) item equip gibi arat çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 item equip'ten bişey çıkmadı da, equip diye aratınca equipsets diye bişey çıktı, ama o da baya eskiymiş, çalışmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 1.2.1 gelmeden kullanan arkadaşı hatırlıyorum ama şuan durumu nedir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Closet goblin ayrıca item setlere göre tacticleri değiştirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sereverler bakımda, açılsın denicem, ben ve çarım teşekkürlerimizi sunuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 alt a ya basınca olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bende alt+a kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 savastayken ise yaramiyor herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 :D combat da itemin değiştiği tek oyun ko :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yevaud said: Closet goblin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet closetgoblin'le hallettim, gayet hoş, taktik maktik de değiştiriyor, teşekkürler dove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Benzeri bir şey, video settings için de var mı acaba? oRvR'de açık alanda sorun olmazken fort'a veya keep'e girildiğinde acayip yavasliyor oyun. Bu sirada aç user interface'i, video'ya gir, (fastest framerate yap, apply yap, ok yap. Sonra lord'u kestikten sonra cikista tam tersini bi daha yap. Useniyorum valla. @Densiz : Ragnarok onlineda da var, ama onu fazla bilen oldugunu sanmiyorum burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sanırsam video ayarlarını custom 1 - custom 2 olarak ayrı ayrı kaydedebiliyorsun, öyle dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yok o var tamam da, onu konsoldan veya chat penceresinden açıp kapayabiliyor muyuz? Benim istediğim ince ince her keepe giriş çıkışta menüyü açıp custom1 / 2 seçmeden onu yapmak. mesela chat'e /vidconfig C1 yazip, custom1'e ayarlamak, /vidconfig FF yapinca fastest framerate'e ayarlamak. belki vardir bu komutlar aslında hic de bakmadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 valla varsa güzel olur aslında, bana da fullscreen / windowed mode için bi kolaylık lazım mesela, hatta geçen gün fullscreendeyken enter'a basamayıp bişeyler yazmaya başlayınca yanlışlıkla windowed mode'a geçtim, ama bulamadım sonra neye bastığımı. ama key mapping'de bunlarla alakalı bişey yok, forumlarda da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fuzulee o dediğin anca macro ile oluyordur. mutlaka vardır bir komutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fuzulee said: yok o var tamam da, onu konsoldan veya chat penceresinden açıp kapayabiliyor muyuz? Benim istediğim ince ince her keepe giriş çıkışta menüyü açıp custom1 / 2 seçmeden onu yapmak. mesela chat'e /vidconfig C1 yazip, custom1'e ayarlamak, /vidconfig FF yapinca fastest framerate'e ayarlamak. belki vardir bu komutlar aslında hic de bakmadim :) http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/quickperf.aspx denemedim ama, işe yarıyodur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar