Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızca bir tuşa basmak suretiyle üzerimdeki itemları çantamdakilerle değiştirecek bir addon arıyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Benzeri bir şey, video settings için de var mı acaba? oRvR'de açık alanda sorun olmazken fort'a veya keep'e girildiğinde acayip yavasliyor oyun. Bu sirada aç user interface'i, video'ya gir, (fastest framerate yap, apply yap, ok yap. Sonra lord'u kestikten sonra cikista tam tersini bi daha yap. Useniyorum valla.

@Densiz : Ragnarok onlineda da var, ama onu fazla bilen oldugunu sanmiyorum burda :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok o var tamam da, onu konsoldan veya chat penceresinden açıp kapayabiliyor muyuz? Benim istediğim ince ince her keepe giriş çıkışta menüyü açıp custom1 / 2 seçmeden onu yapmak.

mesela chat'e /vidconfig C1 yazip, custom1'e ayarlamak, /vidconfig FF yapinca fastest framerate'e ayarlamak. belki vardir bu komutlar aslında hic de bakmadim :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla varsa güzel olur aslında, bana da fullscreen / windowed mode için bi kolaylık lazım mesela, hatta geçen gün fullscreendeyken enter'a basamayıp bişeyler yazmaya başlayınca yanlışlıkla windowed mode'a geçtim, ama bulamadım sonra neye bastığımı. ama key mapping'de bunlarla alakalı bişey yok, forumlarda da bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
fuzulee said:
yok o var tamam da, onu konsoldan veya chat penceresinden açıp kapayabiliyor muyuz? Benim istediğim ince ince her keepe giriş çıkışta menüyü açıp custom1 / 2 seçmeden onu yapmak.

mesela chat'e /vidconfig C1 yazip, custom1'e ayarlamak, /vidconfig FF yapinca fastest framerate'e ayarlamak. belki vardir bu komutlar aslında hic de bakmadim :)

http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/quickperf.aspx
denemedim ama, işe yarıyodur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...