BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vv93HzKwn9U /watch?v=vv93HzKwn9U alper aga (karakan) doktora fln yapmış adam kimyager olmuş oha dedim üstüne herif geri dönüyor rap yapmaya.. bak çok heyecanlamdım bugün sınavda kağıda karakan şarkıları yazabilirim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cartel albümü düzenli olarak mevcut zaten arşivimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evdeki ses evdeki ses bam, evdeki ses evdeki ses bam baaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 39.sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gelsinler adamlara çocukluğumdan beri sempati besledim gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cartel gelsin ama cartel coverlayan alternatif grupları gitsin artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 heyt be orta 1 yıllarımı anımsadım http://www.dailymotion.com/relevance/search/al+sana+karakan/video/xf9rv_karakan-al-sana-karakan Al Sana Karakan klibinde bullettime kullanmışlardı matrix'den yıllar önce, aralarından biri force lightning atıyordu bir de eğer haber fake değilse yılın müzik olayıdır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Oha ya Klibi izledikten sonra aşırı bir İsmail YK enerjisi sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bomba rap şeklinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cehennemden çıkan çılgın türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sene 1995 karl tv yien yeni yeni piyasada hatta daha sadece 1 yıl olmuş o yaz kuşadasındayım her zaman gidip kaldığımız tanıdık otele de yeni küvet (evet küvet.. havu değil anca küvet) yaptırmışlar elime iki albüm alıyorum cd oynatıcıya takacam havuz başında dinleyecem cd lerden biri pink floyd darkside albümü (ki bunu yıllar sonra öğrenecetim) öteki de cartel albümi icdi.. o yaşta ilkokul 5 i yeni bitirmiş anadolu liselerine girip çıkmış bir bünye oalrak carteli taktım.. ve dinlemeye başladım GERİ GELİN!!! en azıdnan karakan GERİ GELİN!! erci-e nin de "bin arabama" albümünü almıştım ama kesmemişti beni ama wunderland şarkısı güzeldir.. yani nakarat kısmı Sag mir was Du willst will das Du Deine Triebe stillst wenn Du dann weisst was ich will dann tauch mit mir ins Wunderland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 çek bi fırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gol olur diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar