Othranx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 merhaba arkadaslar yaz civarı izmire taşınıyorum bir aksilik çıkmazsa, ayarlamaları şimdiden yapayım istedim. izmirde boks yapan olur ringe çıkarız, parkour yapmak isteyen olur birlikte yaparız, wing tzun calısmak isteyen olur onu da yaparız , kordonda koşarız vs. kimler katılır böyle bi durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Sen gel bak ben sana neler edecem. :D WT antremanlarından önceki bir saati bana ayırmazsan daha da kötülerini edecem. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oo ayıp ettin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Chaotic'e haber ver abi =) Fui sin tekmesi çalıştırırsın biraz adama heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 calısırız zaten onunla, iyi calısıyor o=) bunun dısında izmirde boks yapan arkadaş varsa ringe çıkma düşüncem var eğlence ve deneme amaçlı, eklesin beni konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gelirim abi bende form tutarım biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 aaza vuruluo mu aaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kordonda kuşulurmu 3 gün yataktan kalkamazsın koştunmu o rüzgar ne yapar biliyonmu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aaza vuruluyo kordonda da kuşuluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 orhan alacağın olsun o gün idman yaptık kim olduğunu söylemedin sen olduğunu bilsem daha bi canhıraş çalışırdım.. sen izmire gel bizim mustafa var bizimle beraber ebmasa geçen 12sg o da geçiş sürecinde 8 in programını çalışıyor sanırım şu an ama iyidir yani. Gerçi sende tanıyorsundur büyük ihtimalle onu. Bizde grup derslerinden sonra güçlenme amaçlı güreş falan yapıyoruz onlara da bekleriz istersen. Bide ben pazar günleri saat kulesinin altında fui sin tekmesi çalışıyorum tek başıma millet geliyor resim çektiriyor falan izmire gelince gösterebilirim inceliklerini (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yazın sen fui sin çalışırken gelicem bi sırf merakımdan =) neymiş bu tekme ehahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 gel gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 söylemedim şimdi ayıp olsun istemedim, gelince çalısıcaz zaten merak etme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kordonda koşacağınıza gelin atatürk stadının yanında pistte koşalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o da olur, şimdiden toplansn enerjik genclik spor ortamlarına akıcaz birlikte=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar