Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "grubuna sunabileceği" düşmana konan debuffların gruba faydasını söylüyorum. grup bufflardan daha iyi hatta, birden fazla warband'e, onlarca ve hatta yüzlerce kişiye bile faydası var. kaç kişi varsa o alanda savaşan artık. oathfriend gibi tek kişiyle ya da command'ler gibi altı kişiyle sınırlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Crippling strikes yazdığın gibi çevredeki herkesi bufflamıyor , sadece kendin alıyorsun buff'ı emin olmak için bir ara tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 herkesi debufflıyor, mümkünse deneme ve kullanma. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ayrıca crippling strikes dps ağacında olduğundan bu taktiği almak için heal debuff ve staggerdan vazgeçmek gerekiyo.Alsa bile pure tankın crit rate tartışma konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 %50 crit rate ile koşar chosen, en yüksek crit'e ulaşabilen tank sınıfı. tek tek yazarım liniment, eşya ve tacticleri şüphe varsa. heal debuff, stagger ve crippling strikes'ı r34 bir chosen bile alabiliyor. anlayamadım ne demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Roycolt said: Alsa bile PURE tankın crit rate tartışma konusu :) Yazdıklarımı ya okumuyorsun yada sc farm arasında kaynıyor :P Bu spec'e ek olarak stagger,heal debuff, crippling strikes alabiliyorsan şifremi özel mesaj ile yolluyorum bende seve seve kullanırım içimde şüphe kalmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 okuyorum, sc filan yaptığım yok 2 gündür zaten. başka işlerim çıktı. kalkan filan takılmak istiyorsan senin bileceğin iş, benim için çok daha iyi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Arkadaşlar nedir oyundaki son durum Invadoria devam mı? yaklaşık kaç kişi online ? tekrar oyuna dönmeye değermi ? bir zamanlar oynadıgım WE hala görünmez olup yaklaşıp görününce saldırıp nalları dikiyor mu :) bu konularda aydınlatırsanız sevinirim nerdeyse 8 aydır oynamıyorum gel ama şu karakteri aç pişman olma gibi önerilerinizi bekliyorum pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kissmebaby Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genelde coğu kotbs yi kesmiştim zamanında ama gerçekten de kotbs te defansive giden birine %90 canla yenilmiştim. Sonra hımm absorb demiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dok %50 crit'e ko$ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ama sen öle chalice filan takılıcaksan senin bileceğin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Invadoria da aktif oyuncu kalmadı. 2-3 kişi oynuyor. Oynayan arkadaşlarda farklı yabancı guildlere dağıldılar. Sana kısaca we yi anlatmamı istersen, Ap sorunu olmadan gece gündüz dalıp dps yapabilir. Solo olarak wh gibi olmasada gruptaki yeri wh den çok daha iyidir. Tabi choppa gibi bir sınıf varkende, we ile grupça takılmak ne kadar iyi olur bilemiyorum. mocombo mocombo said: Arkadaşlar nedir oyundaki son durum Invadoria devam mı? yaklaşık kaç kişi online ? tekrar oyuna dönmeye değermi ? bir zamanlar oynadıgım WE hala görünmez olup yaklaşıp görününce saldırıp nalları dikiyor mu :) bu konularda aydınlatırsanız sevinirim nerdeyse 8 aydır oynamıyorum gel ama şu karakteri aç pişman olma gibi önerilerinizi bekliyorum pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cevap icin teşekkürler sanırım oyuna tekrar dönüp 2 ay süre tanıyacam warham.dan sonra aiona geçip hayal kırıklığı yaşadım resmen 1 lvl ken bile pvp yapabilmenin keyifi sanırım sadece warham.da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar