arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İşin sırrı AP drainde, 6v6 content gelmesinin ardından nerflenmeden keyfini çıkarmaya bakın ;)
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sanki cok buyuk nerf yiycek ,-1600 armor ve heal debuff gene kalıcak bi $ekil :P
fallou7 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Alicim build lazim mi? hazirlayayim hemen :P hey gidi eski günler sniff
dakro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 valla gokhan build lazım. iyi bir sava build yapmak lazım rr build yapmak lazım. birde yanıma bir yandaş mara lazım. senide aramızda görmek istiyoruz. ona göre :D
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Oyun şuan gökhana göre değil :P. Eskisi gibi prag kapıda beklemek o kadar kolay değil. Warband üstünden geçer :P
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kalith'im demo spamim haftasonu oyundaydım ama goremedik seni, yandaş marauder olarak. brutality'den giderek gına gelmeye başladı bu arada. en kral marauder buildi bu valla : http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#13:8872:0:0:9:544:29:8438:8432:8439:8428::::631:8450:8451:630 belki subvert str yerine, brute force olabilir bilemedim. brutal buildim de şu aşağıdakiydi http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#0:0:13:680:9:544:29:8441:8432:8442:8428::::631:8450:8451:630 daha rr70-'yim o yüzden en üst skilli alamadım brutalityden. gerci mutated agressoru pek kullanamıyorum ama neyse bakalım.
dakro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 haftasonu oyunda olamadım malesef. ama buildleri akşama deneyeceğim. sava build ap drain ezer gibi geliyor nedense. :P
bakariz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne zaman girsem şehirde oyun ulan ben bunlardan bayip birakmıştım zaten...
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yeni patch ile o olay bitiyo sanırım bakariz. Şehir saldırısı sırasında, rvr açık olacak.
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BlindArcher said: Yeni patch ile o olay bitiyo sanırım bakariz. Şehir saldırısı sırasında, rvr açık olacak. Beginning with 1.3.4 the Tier 4 RvR campaign will now reset when a Contested City enters the Captured state. ehuhue yeni patch ile gelecek olay şu; order veya destruction karşı tarafın şehrini kitlerse(altdorf taken, ic taken) rvr acılacak.. Dolayısıyla patch cozum olmak bir yana, tam tersi kalıcı şehir kuşatmaları sağlayacak.. 24 saat siege olursa hic şaşırma..
dakro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 24 saat boyunca şehir kuşatması mı? rvr dahil mi? kulağa iyi gibi geliyor. tabi birde fii tarihinde 12 saatlik kuşatmalar ve farmlar akla gelince biraz tüyler ürpertici oluyor. :) ha birde bu sorvegin denen set parcalarından almamızı sağlayabilir mi? sağlarsa set tamamlayabilir miyiz ki?
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dakro said: 24 saat boyunca şehir kuşatması mı? rvr dahil mi? kulağa iyi gibi geliyor. tabi birde fii tarihinde 12 saatlik kuşatmalar ve farmlar akla gelince biraz tüyler ürpertici oluyor. :) ha birde bu sorvegin denen set parcalarından almamızı sağlayabilir mi? sağlarsa set tamamlayabilir miyiz ki? bunların hicbiri bana iyi şeyler gibi gelmiyor ama sen sevinmişsin ilginc cidden
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adam uzun süreden beri oynamıyor 2 hafta izin ver :)
dakro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 senin üzülmende bana ilginç gelmişti mamafih belirtme gereksinimi duymamıştım. evet sevindim çünkü aion denen felaketten geri gelince oynamak heyecanlı geldi. tekrar 75 rr'ın bir farkı olarak sorve denen armor'u görebilecek olmak heyecanlandırdı. eski locklarıda hatırlıyorum ben bu oyunda. kamyonla server varken omg! k8p dest killed king zamanlarını gördüm ve o zamanlarda kolay değildi bu kadar king run. ha hevesimi kursağımda bırakacak söylemlerin için teşekkürler. :D ha zaten sadece 1 ay deneyeceğim iş yoğunluğundan zaten oynayamıyorum. ha ne olur dizi izlemeye devam ederim o olur. :D
sardius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 haa bendensin dakro dizilere devam:P
Kissmebaby Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ara sıra bakıyorum neler yapıyorsunuz diye. Ali aion'dan kurtulmana sevindim :) Ben de wow a başladım abi şimdilik eğlenceli gidiyor. Sonrasında ne olur bilmiyom da, war'da chosenları hali nasıl hala order'ın bütün tankları destronun bütün tanklarını kesiyor mu :) ben orda oyundan baymıştım. Chosen vs IB KOTBS SM yapmıştım prot gittiklerinde hiçbir şekilde kesemiyordum adamları eheh hala aynı muhabbet devam ediyor mu?
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 çosın oyunun en güçlü ofansif tankı açık ara, ib'nin de ötesinde. bundan ötesi zaten mdps dmg'si.
Kissmebaby Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sam said: çosın oyunun en güçlü ofansif tankı açık ara, ib'nin de ötesinde. bundan ötesi zaten mdps dmg'si. güzel diyosun da chosenla tek tekte ib kotbs ve sw alman baya zordu o yüzden soruyorum. Aion ciktiginda birakmistim oyunu o zamandan bu yana değişen bişey oldu mu? Durumu özetlemek gerekirse; Chosen vs Iron Breaker fail Knight Of The Blazing Sun fail Sword Master fail Which Hunter dengeli - genelde fail Shadow Warrior fail Archmage fail Bright Wizard genelde success - arada fail Engineer dengeli - genelde fail eğer çekip bomba patlatırsa Rune priest dengeli - ama kesmesi çok uzun olduğundan keyifsiz Warrior Priest dengeli White lion success Slayer success durum böyleydi şimdi durum nasıl? Bu pvp leri 2 şekilde de denemiştim 2 Hand veya One Hand & Shield ama nafile
interperez Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 En son 1.3.4 patch geldi.Weaponlar geldi scenariolardan reward olarak gelen emblemlerle alınıyor.Ondan öncede Underdog sistemi geldi. Char ballanceları karşı tarafın gearlarıylada alakalı birde.Vs yaptığın charların gearları önemli.
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kotbs oynuyorum ve 2h chosen yenmek imkansız gibi eğer ne yaptığının farkındaysa.
Kissmebaby Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sam said: kotbs oynuyorum ve 2h chosen yenmek imkansız gibi eğer ne yaptığının farkındaysa. abi kotbs defansive modta morale 1 ile 3600 dmg absorbluyor o yetiyor diyebilirim o olmasa haklısın da morale 1 ftw
ukyo Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sam said: kotbs oynuyorum ve 2h chosen yenmek imkansız gibi eğer ne yaptığının farkındaysa.kesinlikle katılıyorum ama 2h chosen ib kadar takıma faydalı degil.
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 2h chosen'a karşı duel'in ortasında hp fulleyen ib'lerden kimse bahsetmemiş ilginç :P
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 crippling strikes oyundaki en iyi olay bir tankın grubuna sunabileceği. herkese aynı anda yarım guard koymak gibi ama guardın verdiği dmg de yok.
Roycolt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 karıştırıyorsun crippling strikes gruba birşey vermiyor.
Öne çıkan mesajlar