Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria Legion - Karak Norn - Destruction

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
guild'in aktif oyuncu durumu nedir.Guildin durumunu göre oyunu oynamayı planlıyorum.Guild te adam olmamasından exile da ve Ex Parte de çok başım ağıdı.
Black guard veya disple of cain açmayı planlıyorum ama guildin neye ihtiyacı varsa ona görede bir yönleme düşünebilirm.
Mesaj tarihi:
Aslında tank lazım ama, yeni kasan değilde 5/5 gw olursa, lv için grubu hazır. Varsa guildsiz gezen not düşeyim dedim.
wardı yoksa, rr45 sede olur. 6 parça conqueror seti guild karşılar. Karakteriyle oynayacaksa.
Mesaj tarihi:
beyler şu başlıgı da yenileseniz daha iyi olmaz mı hala k8p falan yazıyo yeni gelenler falan olursa kafası karışır
şöyle sıfırdan bi başlık acın tek tek adınızı yazın kimi öldüreceğimi biliim :D
Mesaj tarihi:
cedrus said:

guild'in aktif oyuncu durumu nedir.Guildin durumunu göre oyunu oynamayı planlıyorum.Guild te adam olmamasından exile da ve Ex Parte de çok başım ağıdı.
Black guard veya disple of cain açmayı planlıyorum ama guildin neye ihtiyacı varsa ona görede bir yönleme düşünebilirm.

başını mı agrıttık artiz :P
eski ev arkadaşım dedim yapmaz dedim gitti destroya sattı bizi
neyse kılıcıma bi centikte senin için atarım artık
Mesaj tarihi:
bizimde basımız cok agrıdı o nedenle terk ettik:P

gel gör ki türk grubumuzla dungeon yaptıgımız günleri cok özledim:/ oyunun dengesiz pve si bile tatlı geliyo aylarca robot gibi hareket ettikten sora.
Mesaj tarihi:
Lol o karakterle ben oynuyordum gece :P.
Gelen bw senmiydin? 36 archmage i kasacak başka yer yokmuyduda geldin oraya hıı!
Sonrasında we ile sizi aradım ama, biraz geç kaldım sanırım. Kimsecikler yoktu.
Kardeşimin pc dende alt karakteri sokmuş ne güzel takılırım diyordum. Gecemi rezil ettiniz tabi :P. 2 saat salak salak gezindim rvr da. Yazıyorum deftere...
Mesaj tarihi:
haha iyi olmuş iyi olmuş:P altdorf meydanında yakalım bayragı. üstüne cıkıp tepinelim.

trat bitmedi mi sınavlar hacı? vl grubu kurcaz seni bekliyoz. grimgrom falan gelecek sabit bi grup kurucaz guildden.

ben-grimgrom-sen-bijen... bi saglam bw ile bide wp lazım. bijen urasıyor ayarlamaya.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Keremi ikna etme cabaları icindeyim.Olunca aiondan tam kadro donucez umarım. OOOooo zaman karsımda exile'dan bi kac kisi gormek isterum....Nerde garip nerde o poposu tutusmus BW..
Mesaj tarihi:
daha neler patladı neler bir bilsen.
şöyle şaşalı böyle cıvcıvlı diyen bazı arkadaşlarımız ilk elden terk etti. nihayet dost olarak oynayabileceğiz dedimiz arkadaşlarımız ilk elden terketti. daha ne olsun ki?
  • Yeni Oluştur...