sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o sana aıcsa sen ona acıcak mıydın?:)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 En önde sendin üzerime üzerime geliyorsun sandım.
cedrus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 guild'in aktif oyuncu durumu nedir.Guildin durumunu göre oyunu oynamayı planlıyorum.Guild te adam olmamasından exile da ve Ex Parte de çok başım ağıdı. Black guard veya disple of cain açmayı planlıyorum ama guildin neye ihtiyacı varsa ona görede bir yönleme düşünebilirm.
Tandagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 60 Player ortalama 15-17 online kişi ile oynamaktayız.Ayrıca iyi bir allianceda olduğumuzdan WB ve benzeri sıkıntımız yok:)
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aslında tank lazım ama, yeni kasan değilde 5/5 gw olursa, lv için grubu hazır. Varsa guildsiz gezen not düşeyim dedim. wardı yoksa, rr45 sede olur. 6 parça conqueror seti guild karşılar. Karakteriyle oynayacaksa.
trathias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 beyler şu başlıgı da yenileseniz daha iyi olmaz mı hala k8p falan yazıyo yeni gelenler falan olursa kafası karışır şöyle sıfırdan bi başlık acın tek tek adınızı yazın kimi öldüreceğimi biliim :D
feaverrond Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 rank20 shamanım var benide alırmısınız aranıza he? oyun nikim ooth
trathias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 cedrus said: guild'in aktif oyuncu durumu nedir.Guildin durumunu göre oyunu oynamayı planlıyorum.Guild te adam olmamasından exile da ve Ex Parte de çok başım ağıdı. Black guard veya disple of cain açmayı planlıyorum ama guildin neye ihtiyacı varsa ona görede bir yönleme düşünebilirm. başını mı agrıttık artiz :P eski ev arkadaşım dedim yapmaz dedim gitti destroya sattı bizi neyse kılıcıma bi centikte senin için atarım artık
sardius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bizimde basımız cok agrıdı o nedenle terk ettik:P gel gör ki türk grubumuzla dungeon yaptıgımız günleri cok özledim:/ oyunun dengesiz pve si bile tatlı geliyo aylarca robot gibi hareket ettikten sora.
Harir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahah onlar efsane zaten.Her run da biri bir yerlerden düşüyordu.Archkanın havuç sesleriyle lv yapardık ne günlerdi.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bide sorardı "ne içiyorum şu anda bilin" diye:)
trathias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gece gece kaptım invadoria bayragını ii oldu bu da size ders olsun healersız farm yapmayın lotd de :D /guildkick mercan(bayragı kaptıran arkadaş :))
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Lol o karakterle ben oynuyordum gece :P. Gelen bw senmiydin? 36 archmage i kasacak başka yer yokmuyduda geldin oraya hıı! Sonrasında we ile sizi aradım ama, biraz geç kaldım sanırım. Kimsecikler yoktu. Kardeşimin pc dende alt karakteri sokmuş ne güzel takılırım diyordum. Gecemi rezil ettiniz tabi :P. 2 saat salak salak gezindim rvr da. Yazıyorum deftere...
sardius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 haha iyi olmuş iyi olmuş:P altdorf meydanında yakalım bayragı. üstüne cıkıp tepinelim. trat bitmedi mi sınavlar hacı? vl grubu kurcaz seni bekliyoz. grimgrom falan gelecek sabit bi grup kurucaz guildden. ben-grimgrom-sen-bijen... bi saglam bw ile bide wp lazım. bijen urasıyor ayarlamaya.
Harir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ah benim grup 8.bossa geldi.Dün onu deniyorlardı.Hesabı açtırabilsem kesicez 8i ama..:(
sardius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 8. boss 7 den kolay diyolar be. 7 yi yaptılarsa 8 i yapmışlardır
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 guildde ne olmuş 21inde çıkmış herkez yada kicklenmiş nedir durum
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hakkaten öyle bir sey olmus, bir hafta we oynadik herkes baska guildde, deseydiniz devam ederdim mendebur'a be gencler :P
Mina Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Keremi ikna etme cabaları icindeyim.Olunca aiondan tam kadro donucez umarım. OOOooo zaman karsımda exile'dan bi kac kisi gormek isterum....Nerde garip nerde o poposu tutusmus BW..
dakro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 amanın war'a dönüş sinyalleri alıyorum ve umutlanıyorum.
dakro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 daha neler patladı neler bir bilsen. şöyle şaşalı böyle cıvcıvlı diyen bazı arkadaşlarımız ilk elden terk etti. nihayet dost olarak oynayabileceğiz dedimiz arkadaşlarımız ilk elden terketti. daha ne olsun ki?
Öne çıkan mesajlar