SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 aa top geldi havadan dur bi ya bişi yazıyo üstünde neymiş "bu top 5 sn içinde kendini yok edecektir" gulp![signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Öyle bi top yapsınlar önce de görelim. Ya zaten olsa olsa denize düşüyodur anca balık fln öldürür o top denizde.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 oha abi yaa..amma uzattınıs 3 paralık top muhabbetini.. ;)[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hha ha ewt, dikkat edin de o top ,, o 7 yıldızlı otelin kumsalındaki o 7 yıldızlı müşterinin kafasını yarmasın :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Olm öyle deme uzatcaz tabii konuyu. Bak elma güsel değinmiş ya top o yedi yıldızlı müşterinin kafasını yararsa? Ama helikopter pistinde golf hakkaten iyi olmuş, delik de aşağıdaki havuzda herhalde :P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yaiy igüzel tartışıyosunuz da oraya gidecek seviyede b iadam göt kadar golf sahasında nedne abansın ki topa? zaten orada bi file falan vardır[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Saendul, 26 Mayıs 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Olm öyle deme uzatcaz tabii konuyu. Bak elma güsel değinmiş ya top o yedi yıldızlı müşterinin kafasını yararsa? Ama helikopter pistinde golf hakkaten iyi olmuş, delik de aşağıdaki havuzda herhalde :P ewt abi budur bence de . :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! [Bu mesaj elma tarafından 26 Mayıs 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 File mi hani nerde ben göremedim? [signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 26 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Piyangoylamı geldiniz abi ya?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: _NoelBaba_, 26 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki: Piyangoylamı geldiniz abi ya? her ayın 9 lu gününde biz böle gelir gideriz. alıskanlık yapmıs artık. :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 abi ben o otele kalmaya para verip golf oynicam yok yaa.... ben o manzarayı buliim ohh zaten yeşil yeşil..direk mangal yaparım orda... signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Mayıs 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 dubai çok kral bi yer yaw dedem gitmişti bi kaç sene önce dışarısı acaip sıcakmış resmen yanıomuşsun, içerisi ise klimalı tamamen elektronik çok ucuz resimdeki otel dehşet birşey zaten acaip gitmek isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 o otelde perdeler bile klimalı [Bu mesaj SethGarrett tarafından 26 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 18:53 tarihinde demiş ki: abi ben o otele kalmaya para verip golf oynicam yok yaa.... ben o manzarayı buliim ohh zaten yeşil yeşil..direk mangal yaparım orda... Abi işte Türk mantığı dediğin böyle olur koptum ya :D[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: SethGarrett, 26 Mayıs 2004 18:53 tarihinde demiş ki: o otelde perdeler bile uzaktan kumandalı [Bu mesaj SethGarrett tarafından 26 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 SethGarrett sen naptın kardeş edit yerine quote a bastın heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Napıyon SeathGarnett?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ya ben biliyomuyum naaptıımı bi msg bu kadar yüze göze bulaştırılır :lol:[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: elma, 26 Mayıs 2004 18:43 tarihinde demiş ki: hha ha ewt, dikkat edin de o top ,, o 7 yıldızlı otelin kumsalındaki o 7 yıldızlı müşterinin kafasını yarmasın :) Yok yarmaz. O otelde 7 yıldızlı top-savarda yerleştirilmiştir.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ya orasının bir helikopter iniş alanı oldugunu buyuk ihtimalle ortada bir top bile olmadan sadece karizma yada reklam amacıyla çekilmiş oldugunu dusunen tek benmi varım[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Kobe, 26 Mayıs 2004 19:04 tarihinde demiş ki: Ya orasının bir helikopter iniş alanı oldugunu buyuk ihtimalle ortada bir top bile olmadan sadece karizma yada reklam amacıyla çekilmiş oldugunu dusunen tek benmi varım adam her karede aynı pozu vermiş bide adamlar bakın böle golf sahası var nerde tabiki bizim otelde tarzında önce sahayı dört bir tarafından çekmişler sonrada otelin resmini koymuşlar tabi bunları da adamın teki iş olsun diye çekemiyiceğine göre oraganize bişey olduğu kesin. bu yüzden bence bu sadece bir Reklam[signature][hline]yok [Bu mesaj Horacules tarafından 26 Mayıs 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 e reklam diyelim oraya giden müşteri nerde golf sahanız diyince noolcak?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bence vardır da kullanan yoktur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 çıkamam ben o kadar yuksege be ölürüm herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 dünyanın tek 7* lı oteli[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar