Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'de Golf Oynamak!!! [resim]

SbNN

Öne çıkan mesajlar

oha abi yaa..amma uzattınıs 3 paralık top muhabbetini.. ;)[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

hha ha ewt, dikkat edin de o top ,, o 7 yıldızlı otelin kumsalındaki o 7 yıldızlı müşterinin kafasını yarmasın :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Olm öyle deme uzatcaz tabii konuyu. Bak elma güsel değinmiş ya top o yedi yıldızlı müşterinin kafasını yararsa? Ama helikopter pistinde golf hakkaten iyi olmuş, delik de aşağıdaki havuzda herhalde :P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Sosyal ağlarda paylaş

yaiy igüzel tartışıyosunuz da

oraya gidecek seviyede b iadam göt kadar golf sahasında nedne abansın ki topa?

zaten orada bi file falan vardır[signature][hline]Aket Atum
Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış;
-"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?"

Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 26 Mayıs 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Olm öyle deme uzatcaz tabii konuyu. Bak elma güsel değinmiş ya top o yedi yıldızlı müşterinin kafasını yararsa? Ama helikopter pistinde golf hakkaten iyi olmuş, delik de aşağıdaki havuzda herhalde :P

ewt abi budur bence de . :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!

[Bu mesaj elma tarafından 26 Mayıs 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_NoelBaba_, 26 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
Piyangoylamı geldiniz abi ya?

her ayın 9 lu gününde biz böle gelir gideriz. alıskanlık yapmıs artık. :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben o otele kalmaya para verip golf oynicam yok yaa....

ben o manzarayı buliim ohh zaten yeşil yeşil..direk mangal yaparım orda...
signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Mayıs 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
abi ben o otele kalmaya para verip golf oynicam yok yaa....

ben o manzarayı buliim ohh zaten yeşil yeşil..direk mangal yaparım orda...

Abi işte Türk mantığı dediğin böyle olur koptum ya :D[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 26 Mayıs 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
hha ha ewt, dikkat edin de o top ,, o 7 yıldızlı otelin kumsalındaki o 7 yıldızlı müşterinin kafasını yarmasın :)

Yok yarmaz. O otelde 7 yıldızlı top-savarda yerleştirilmiştir.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kobe, 26 Mayıs 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
Ya orasının bir helikopter iniş alanı oldugunu buyuk ihtimalle ortada bir top bile olmadan sadece karizma yada reklam amacıyla çekilmiş oldugunu dusunen tek benmi varım

adam her karede aynı pozu vermiş bide adamlar bakın böle golf sahası var nerde tabiki bizim otelde tarzında önce sahayı dört bir tarafından çekmişler sonrada otelin resmini koymuşlar tabi bunları da adamın teki iş olsun diye çekemiyiceğine göre oraganize bişey olduğu kesin. bu yüzden bence bu sadece bir Reklam[signature][hline]yok

[Bu mesaj Horacules tarafından 26 Mayıs 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e reklam diyelim oraya giden müşteri nerde golf sahanız diyince noolcak?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...