kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Sam said: kingpin said: level 15 oldum hala deathclaw kesemiyorum sdfddf. sniper rifle veya en iyisi anti-material rifle yahut gauss rifle ile uzaktan sneak attack yapacaksın. sniper rifle 2-3 kere vurmayı gerektirebilir kafaya gelmezse. ama diğer ikisi direkt parçalıyor. 30 dt'leri var dc'lerin, en az 50-60 vurmuyorsanız veya ap merminiz yoksa hiç uğraşmayın. abi energy weaponsları geç vermedim hiç karakteri small guns ve melee çerçevesinde geliştiriyorum böylece sniper ve anti material kalıyor elde :) anti material'a nasıl ulaşıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Gun runners satar lvl14'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi gunrunners çok pahalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mmo olsaydı 5k verirdim, ben para içinde yüzüyorum lam, BoS den 10 kişiyi giydiririm üstüne param kalır, gidiyim kumar oynayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fiyatlar standart bütün vendorlarda. lvl 14'de 6-7k muhakkak vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 göz bandı gören var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 implantla luckı 9 yaptım kumarhaneler aglıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ya archime gun bozuldu, basıyorum lazer çıkıyor ama düşmüyor ışın pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 1 kerelik degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yok doluyor 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 vault 34 de armory'ye giremiyorum yahu requires key diyor ancak anahtarı bulamadım gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Cowboy perkiyle Brush gun dehşetengiz bişey şuan base damage ı 110 mu ne dps de 250 falan sanırım tavsiye ederim ama mermisini bulmak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kingpin said: vault 34 de armory'ye giremiyorum yahu requires key diyor ancak anahtarı bulamadım gitti? overseerin ofisinden unlock yapıyorsun sanırım armory yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 overseer ın ofisine girmek için de suların altından filan geçiyosun ohoo uzun iş üşendim ben bile anlatırken lol bi de plasma filan kullanıyosanız aman diyim aşırı zorlandım ben plazmayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 overseer'in ofisi de kitliydi? ama sanırım su altına girip teknisyenden anahtar almıştım galiba du bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 o suyu boşaltabiliyosun bu arada bi de magarada bi kadın var questi aldıysanız onu da şeedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 vault 34 oyunda en illet olduğum yer. all american ve pulse gun hatırına. şöyle 10-15 rad-x ve 20-25 rad-away olmadan girmeyin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 veronica'nin eline pushy'i verdim ben onumdekine bir kere vurana kadar etraftaki 4-5 mobu temizler oldu... pack mule gibi hissetmeye basladim kendimi o temizliyor ben lootluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 2-3 giant radscorpion filan gelmezse evet pataklıyor, pushy çok imba. gerçi önüme filan çıktığı için surplus ammo'lu (condition gitmiyor, devamlı dmg bonus ve ucuz heh, companion ammo deselermiş olurmuş) all american'lı cass'e döndüm. strip'te bir save aldım orta yerde, sanırım yarın oturup bitireceğim artık. explorer almadım bu sefer, son anda vazgeçtim. gözümde büyümüştü fo3'te bütün mekanları birden görünce heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 unarmed için sezarın elindeki defib makineli şey süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben aldim... cok yer var :P challange'a gore 80 falan mekan gezmisim yaklasik bir iki kati unexplored yer cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 meh hem quicksave hem ondan önceki save bozuldu galiba, ondan önceki de 1-2 saat geride. siz siz olun 4-5 ayrı save tutun benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 http://www.newvegasnexus.com/downloads/images/35972-1-1288454285.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 vault 34'ü bitirdim ama kanser oluyordum açıkçası ancak all american çıkmadı pulse gun çıktı sadece ya da ben bulamadım :P sniper'ıma kavuştum sonunda bos'un askerlerini bulma questini yapıyorum şu an veronica'ya da power armor verdim en güzelinden. power fistten başka yararlı bişer verebilir miyiz kendisine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sniperı satın alsaydın ya abi ahaha ne kastın öyle gun runners satıyo 5k filandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar