Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

kingpin said:

level 15 oldum hala deathclaw kesemiyorum sdfddf.

sniper rifle veya en iyisi anti-material rifle yahut gauss rifle ile uzaktan sneak attack yapacaksın. sniper rifle 2-3 kere vurmayı gerektirebilir kafaya gelmezse. ama diğer ikisi direkt parçalıyor. 30 dt'leri var dc'lerin, en az 50-60 vurmuyorsanız veya ap merminiz yoksa hiç uğraşmayın.

abi energy weaponsları geç vermedim hiç karakteri small guns ve melee çerçevesinde geliştiriyorum böylece sniper ve anti material kalıyor elde :) anti material'a nasıl ulaşıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 giant radscorpion filan gelmezse evet pataklıyor, pushy çok imba. gerçi önüme filan çıktığı için surplus ammo'lu (condition gitmiyor, devamlı dmg bonus ve ucuz heh, companion ammo deselermiş olurmuş) all american'lı cass'e döndüm.

strip'te bir save aldım orta yerde, sanırım yarın oturup bitireceğim artık. explorer almadım bu sefer, son anda vazgeçtim. gözümde büyümüştü fo3'te bütün mekanları birden görünce heh
Sosyal ağlarda paylaş

vault 34'ü bitirdim ama kanser oluyordum açıkçası ancak all american çıkmadı pulse gun çıktı sadece ya da ben bulamadım :P sniper'ıma kavuştum sonunda bos'un askerlerini bulma questini yapıyorum şu an veronica'ya da power armor verdim en güzelinden. power fistten başka yararlı bişer verebilir miyiz kendisine ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...