Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

hardcore u birkere bırakırsanız yanlız sondaki achievement i alamıyorsunuz, oyunun başından sonunda kadar aktif olması lazım.

birde questler baya dallı budaklı olmuş iyi baya, bir quest içinde 2-3 tane ayrı yol olabiliyor mesela repconn fabrikasında stealth kullanıp liderlerine ulaşırsanız nightkinle savaşmak zorunda değilsiniz, oda quest veriyor hatta. ha geyik kafatasına tapan bir süper mutantı öldürmek daha iyi tabi :p

edit: bu arada unique silahlar modifiye edilemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gifted nerde lan? butun olayi onun uzerine kurmustum asdf

cok salak bi special oldu, ne emmeye ne gommeye gelir bu ama bakalim..

sanki agilitye 7-8 vermenin bi anlami yok gibi, vats cok az kullanicam gibi gozukuyor fo3teki gibi. tufekle 4 kere attiriyo zaten. inti 10 lamak mantikli sanirim. str 6 yerterli gibi gozuktu ama oyunun sonunda ne olur bilinmez tabi. perception 5 verdim ilk fight ta bisi farkettirmedi, daha fazla versem ne farkeder onu bilmiyorum henuz.

bi de oyunun ba$indaki fighttan sonra bu ncr a niye vilify oldum anlamadim , bictigim adamlar zaten ncr a kar$i elemanlardi?
Sosyal ağlarda paylaş

14-15 saat oynadım, ana quest'te ilerlemedim fazla.. power armor, ve türlü türlü normal silah buldum ama bir türlü düzgün bir düzgün energy weapon bulamadım..

guns skill'i 17, energy weapon 70 ama normal silahlarla e. weaponlardan daha çok vuruyorum.. nasıl iş lan bu?

2'den çok companion alınmıyor sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

Lelouch said:

ya çıldırcam

fallout 3 de çat diye bitiyor diye millet o kadar küfür etti, anne bacı bırakmadı, aynı salaklığı bunda da yapmışlar, arkadaşım aptal mısınız allah aşkına

Buglar biraz düzelene kadar harcore oynamıyorum. Normal oyunu yaklaşık 13 saattir falan oynuyorum ve henüz Novac kasabasını yeni bitirdim. Direk ana göreve takılırsan çat diye bitiyordur muhtemelen :D

bitmesi dediğim, bittikten sonra kalan yerleri gezmek yok, direk ana menüye atıyor, oysaki gezilecek trilyon tane yer var.

O kadar fast travel yapmaya bir tane random olayda gelmedi, ki en başta perkini alıyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Lelouch said:

müjde

şunu yapınca direk 1000 fps arttı benim ahahah, npc yavaşlaması felan direk sıfır oldu + oyun performansı korkunç arttı

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1123460-potential-fix-for-npc-slowdown

ekran kartini 9700gs olarak taniyior bu dx9 dllsi, grafik ayarlarini da mediuma aliyor. ben yuklemedim, sonra 5-6 npc ile kavga edince anladim yava$lamanin ne oldugunu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Hayal kırıklığı.... Hardcore mode şaka susamak/acıkmak/yorulmak diye şeyler YOK kadar zor, stimpacklerin instant olmaması önemli değil (cengaverlikte yapmayı verin...) sadece 2 şey kötü etkiliyor oda mermilerin ağırlık yapması vede limbleri stimleyememek ki docs bag diye birşey var onla heal ediyorsunuz stimpack yerine o kadarda zorluk çıkarmıyor.

Hoşuma giden tek şey sonunda doğru düzgün bir companion yönetim sistemi eklemiş olmaları onun dışında oyun fallout 3 ün aynısı(mermileri bozup başka mermiye çevirme işlemi falanda çok yalan onun yerine satıp yenisini alın (bide ben perkini aldım daha efficent olsun diye rezalet yahu...))
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...