gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Level 71 warlock karakterim var, yalnız felhunter questini yapmadım, doğrusu yapamadım çünkü questi alamıyorum. Questi veren npc benimle konuşmuyor. Böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı? Yada çözüm önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kalkmadı mı o questler yaw? trainerdan öğrenmeyi dene bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ahaha benim 1 hafta önceki halim level 80ken aldım felhunterı. abi bak arada almışsındır questi 1 tanesini yapmışsındır sonra bırakmışsındır. bak sana yolu atıyorum bu yolda yapman gerekenlerle konuş muhtemelen ironforgeda ki adamdan questi alman lazım. http://home.planet.nl/~pete0420/WoW/Warlockinfo/Felhunter-Alliance.htm yapamazsan yaz tekrar yardım etmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 :o niye bu kadar uğraştırırlar ki bu kadar.Sanki direkt trainerdan verseler olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Madcat said: ahaha benim 1 hafta önceki halim level 80ken aldım felhunterı. abi bak arada almışsındır questi 1 tanesini yapmışsındır sonra bırakmışsındır. bak sana yolu atıyorum bu yolda yapman gerekenlerle konuş muhtemelen ironforgeda ki adamdan questi alman lazım. http://home.planet.nl/~pete0420/WoW/Warlockinfo/Felhunter-Alliance.htm yapamazsan yaz tekrar yardım etmeye çalışırım. oh be 3. stage ten aldım questi, şimdi ypaıyorum. Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yuuuh, adam ne anlatmış questi be. Taktir ettim arkadaşı. Artık kim kaç kere sorduysa adama, illahlah demiş epik klavuz hazırlamış resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben 1 hafta delirdim en sonunda bu guide ı buldum =) işine yaradıysa ne güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar