BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini..
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini.. ooo çok feci
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini.. ooo çok feci Son. ama harika oldu :)
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh yapma yazık edeceksin kendine :(
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yasak mıydı la :( ama yasak olsa firavunlar niye yaptırsın :(
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hem şurda bi sanat eseri icra ediyoruz.
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Firavunlar işin tanrısal boyutunda abi adamlar göklere çıkmaya dünyaya tepeden bakmaya istekliymiş.
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lan. ben masumum tahrik ettiler beni ben nabim:(
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ediklemeyenler ban yiyebilir bu arada
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yalnız garbage bile eski garbage değil.. eskiden buralar otlaktı boyna, bostan fln vardı şu köşedeki kural topiclerinin orada... :)
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Piramitler bile bozuldu tek başına yapılıyo artık :D
Öne çıkan mesajlar