BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesela on onbeş katı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini.. ooo çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Rajeesh said: Dartanian said: BabacumMostors said: veyr10 said: Raincloud said: Garbıç iyidir insanlara piramit yapma ve cıvıtma olanağı sunar nefis. piramit nedir abi? nasil yapiliyor? :S alıntı üstüne alıntı yapılarak olşuturulan düzene "piramit" deniliyor.. piramit iyi bir şey değildir firavunlar önce bu piramitleri yıkarlar ama yıkılan piramit üzerine yeni pirami,t yapma ğeilimleri büyük ihtimal ban sebebidir mesela benim şimdi yaptığım örnek minimal bir ,piramit örneğidir Bu da biraz daha büyüğüdür mesela Korktum lan daha ileri gitmem hmmm hmmmmmm merak valla flood yapmayın lan flood yapanın klavyesini.. ooo çok feci Son. ama harika oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rajeesh yapma yazık edeceksin kendine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 zuhaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yasak mıydı la :( ama yasak olsa firavunlar niye yaptırsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hem şurda bi sanat eseri icra ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Firavunlar işin tanrısal boyutunda abi adamlar göklere çıkmaya dünyaya tepeden bakmaya istekliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 selfpwn çektin, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lan. ben masumum tahrik ettiler beni ben nabim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ediklemeyenler ban yiyebilir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 edit çekemiyorum la mıçtık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 haha gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yalnız garbage bile eski garbage değil.. eskiden buralar otlaktı boyna, bostan fln vardı şu köşedeki kural topiclerinin orada... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Piramitler bile bozuldu tek başına yapılıyo artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar