ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Müzik devlerinin açtıkları davalara dayanamayarak iflas eden Napster'ın hisselerini satın alan Roxio yazılım firması sistemin bu yıl sonuna doğru yeniden yayına başlayacağını duyurdu. Ancak tek bir farkla: Napster paralı oluyor. Geçen sene içerisinde Napster'ın iflas etmesinin ardından, şirkete ait hisselerin büyük bölümü, CD yazma yazılımı üreten Roxio şirketi tarafından satın alınmıştı. Roxio, Napster'ın yasal ve paralı bir müzik indirme sitesi olarak yeniden şekillendirerek bu yıl içerisinde tekrar hizmete sokulacağını açıkladı. Roxio sözcüsü Kathryn Kelly yeni hizmeti yıl sonundan önce başlatacaklarını söylerken hazırlanan sistemin yasal boyutları tamamen çözülmeden hizmete girmeyeceğini belirtti. Kaynak: PCNet Dergisi [Bu mesaj ghaldszar tarafından 25 April 2003 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 şans..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 sonuçta bu işten bu kadar çok peer to peer sharing programı varken bir kar sağlayabileceklerini düşünmüyorum.Yani geç kaldılar diye düşünüyorum.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Valla sans felan degil bu dupedüz hıyarlık be Arkeyn. Sorry. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 olabilir hoca bana da olmuştur eminim herkese olabilir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hayır Olmaz Napster en cok ziyaret edilen sitelere bir reklam bırakırsa eski userlarına geri doner ve kazaa yı halt eder yanlış hatırlamıosam 10m kullanıcısı mı ne wardı?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar