Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ya öyle biyerde gördüm, gözüm takıldı, çözemedim deli oldum... Basit görünüyo ama çıkamadım anasını... |2-x/4|> 1 çk? Cevap: (-sonsuz ,-2)birleşim (6 , +sonsuz) Bi help sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 neyine help abi :D cevapta belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahhaahd çözüm yoluna abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Çözümünü yanlış mı hatırlıyorum acaba. x<=8 ve x>8 için ayrı ayrı incelemiyo muyuz, mutlak değeri bi pozitif bi de negatif alıp? Öyleyse (8,12) buldum ben aralığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 önce açıklamayı yazdım sonra sildim yuh be kardeşim az beynini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Çarptınmı? çıkaracan XD Mutlak değer içinde iki eksi x, bölü 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sly-One said: önce açıklamayı yazdım sonra sildim yuh be kardeşim az beynini kullan. Sly dengesizmisin gece gece? Ne zamandan beri yardım isteyene beynini kullan yuh diyoruz buralarda pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben 2001 den beri diyorum bir dengesizlik yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Benim hesabın silindiği zamana gelmiş o zaman. Pardon... Öptüm ellerinden dfsg. cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Dota bitsin anlatırım bendne önce biri anlatmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 harbi +++rep lan ne güzel anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Çok teşekkür ederim anlayış ve özverin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 O değil de obeb okekte kötüyüm napcam lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Rica. küçük parçalardan büyük bişey yapılıyorsa okek, büyük parça küçük şeylere ayrılıyorsa obeb kullancan. bi de x.y = obeb(x,y).okek(x,y). ama bunlara üçüncü bir z sayısı eklenirse formül yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Abi (2-x)/4'müş ohahah kdsjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kojiroh said: Abi (2-x)/4'müş ohahah kdsjl parantez kullanımının önemi gereği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 |(2-x)/4| > 1 ise bu demektir ki: (2-x)/4 > 1 veya (2-x)/4 < -1 üsttekinden 2-x > 4 yani x < -2 alttakinden 2-x < -4 yani x > 6 çıkıo birleştir mujx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ginaly nin anlatımı gayet güzel. başta seçtiği aralığa göre de içinde olup olmadığını sağlatmayı bile göstermiş. +replik olmuş, güzel olmuş, hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arma said: ..başta seçtiği aralığa göre de içinde olup olmadığını sağlatmayı bile göstermiş. :) onu göstermeden yapsana bi nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar